Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Strzelby

Strzelby 06/12/2009 17:53 #1

• matus
  • Kapral
Opowiem coś o sobie , gram przeważnie na serverach z HardCore (HC) , bardzo wiele osób ma klasy coś w stylu:

-Maraton (PRO)
-Waga Lekka (PRO)
-Ninja (PRO)
I strzelba Winchester 1887 (Odblokkowywana na 67 LvL )
Oczywiście do tego Amkibo , raczej to tak sie nazywa jesli cos pomylilem prosze mnie poprawić .

Ludzie wymiatają z "modelem 1887" , rashuja i zabijaja gości od kilku do kilkunatu metrów.

Jako , że mam 54 LvL spróbowałem tego samego z Rangerem (te same perki i Amkibo).

Z Rangera niestety udało mi się trafić gościa z niewiem moze byl to 5-8 metr , nagle wyskoczył gościu z "modelem 1887" i trafił mnie z moze 15 metrów . Bardzo się zdziwiłem i szybko wyszedlem coś sprawdzić . . .

Moje pytanie brzmi jakim cudem jego kule trafiaja tak deleko . . . (Tu macie obrazenia zadawane przez te 2 "pukawki") .
img402.imageshack.us/img402/7199/rangerv.jpg <--- Ranger
img402.imageshack.us/img402/8544/model1887.jpg <--- Model 1887
z góry dziekuje matus_PL

Strzelby 06/12/2009 18:06 #2

• Dolo
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Po prostu Model 1887 ma większy zasięg, co w tym dziwnego? BTW wg mnie na HC pompy się nie przydają. Wystarczy M9 i przeciwnik ginie po 1 strzale.....

Strzelby 06/12/2009 18:48 #3

Btw strasznie irytują mnie osoby ze strzelbami akimbo...

Strzelby 06/12/2009 19:44 #4

• Drake84pl
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Mnie również, zamiast grać w FPS-a który w jakimś tam małym stopniu przypomina nowoczesne pole bitwy to oni po prostu robią z tej gry Cyrk.

Strzelby 07/12/2009 14:52 #5

• zbyszku
  • Szeregowy
Niby opis broni pokazuje większy zasięg ale testy pokazują ze opisy broni można sobie wsadzić w ....
Ta broń tak ma i tyle.

"Btw strasznie irytują mnie osoby ze strzelbami akimbo"
To dzieci Quake, skaczą, padają. Gra ma być grywalna a nie naturalna. Jeśli wprowadzili atom to w kolejnej odsłonie nie będzie grania tylko kto szybciej wciśnie przycisk atomowy, gra zręcznościowa. Ktoś powie, nie przesadzajmy, już mamy widok komara lecącego za graczem

Pozdrawiam.
p.s poniedziałek mi się udziela, wieć lepiej już zamilczę

Strzelby 17/12/2009 00:23 #6

• Dusin
  • Szeregowy
  • Punkty: 7
model 1887 Amkibo to najbardziej denerwująca bron w grze nienawidzę jej ale niestety prawie wszyscy ją maja więc sam jej używam :/ Jest zdecydowanie za silna nie gram na HC a z tą bronią się czuje jak by tak było!!!

Strzelby 17/12/2009 09:43 #7

• SnajperPL
  • Kapitan
  • Panujący we Krwi
Nie ma znaczenia jaką broń ma przeciwnik. Dla mnie to i tak bez znaczenia... co z tego, że może strzelać z 20 metrów skoro musi przeładować? Trochę wprawy a nawet granatnik da się omijać... Przestańcie płakać...

Strzelby 17/12/2009 16:48 #8

OMG Winchester 1887 akimbo jest po prostu dobry ale skoro was cisną osoby z nim to jesteście noobkami.
Używając m4a1 masz zasięg dowolny możesz zdejmować skąd chcesz ze strzelbą już tak nie jest jest ... broń ta faktycznie ma zasięg ok 30m i z takiej odległości zabija na hita ale nie jest to jakaś masakra cieszcie się, że shotguny nie mają w MW2 zasięgu jak w prawdziwym życiu np. http://www.modern-warfare2.eu/w1200-defender.html
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.32 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »