Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Najlepsza broń na sparingi ligowe ?

Najlepsza broń na sparingi ligowe ? 13/12/2009 21:57 #1

• matus
  • Kapral
Dziś zagrałem sparing . . . Dowiedziałem się również , ze w "ligowcach" występuje (w call of duty 4 modern warfare był to ProMod , gra bez perków i hc ) , tu nie wiem jak to nazwać ale jest to to samo , więc pytam się jaka broń jest najlepsza na ten tryb chodzi mi tu o broń podstawową , a nie dodatkową (Najlepsza z dodatkowych to Model 1887 z Akimbo) , prosił bym , żeby podawać bron z :
-Karabiny Szturmowe
-Pistolety Maszynowe
oraz 1 przyrząd dołączony do nich .
Snajperki , Tarcza i LKM mnie nie interesują . Z góry dziękuję i pozdrawiam Matus_PL

Najlepsza broń na sparingi ligowe ? 13/12/2009 22:10 #2

• SpRiTeoO
  • Specjalista
Grasz tym czym lubisz, z szturmowych, to polecam ACR+holograficzny, a pm to UMP45 + tłumik/FMJ

Najlepsza broń na sparingi ligowe ? 13/12/2009 22:20 #3

• matus
  • Kapral
Do UMP45 FMJ ? FMJ to chyba penetracja pocisku chyba raczej sie nie przyda tak mi się wydaje
zauważyłem , ze spora liczba graczy gra SCAREM , AK , P90 oraz MP5K

Najlepsza broń na sparingi ligowe ? 13/12/2009 23:00 #4

• Wladca
  • Sierżant
widac ze nie macie pojecia o ligach ^^ , w ligach nie mozna uzywac jako broni zapasowej strzelb itp , mozna jedynie bron krotka taka jak np.: usp , m9 . Jedynie jakie dodatki do broni podstawowej mozna miec to tlumik lub powiekszone magazynki to samo tyczy sie broni zapasowej . a wedlug mnie najlepsze jest m4 ale ostatnio gram scar i famas

Najlepsza broń na sparingi ligowe ? 14/12/2009 00:27 #5

• matus
  • Kapral
zauwazylem , ze scar , tar oraz ak maja najwieksze obrazenia . a co jesli chodzi o pistolety moim zdaniem magnum i deagle . Panowie czekam na wasze dalsze opinie.

Najlepsza broń na sparingi ligowe ? 15/12/2009 23:09 #6

• Flow
  • Szeregowy
Wladca napisał:
widac ze nie macie pojecia o ligach ^^ , w ligach nie mozna uzywac jako broni zapasowej strzelb itp , mozna jedynie bron krotka taka jak np.: usp , m9 . Jedynie jakie dodatki do broni podstawowej mozna miec to tlumik lub powiekszone magazynki to samo tyczy sie broni zapasowej . a wedlug mnie najlepsze jest m4 ale ostatnio gram scar i famas

O, widze, że przynajmniej Ty się na tym znasz. Nie ma nigdzie takich zasad, można używać czego się chce, nawet GL, skończ więc wciskać ludziom kit. Kumpel Ci tak napisał i teraz powtarzasz?

Najlepsza broń na sparingi ligowe ? 15/12/2009 23:40 #7

• Hesus
  • Kapral
Na ligowe ? hmm...
Moim zdaniem najbardziej trafne byłoby wzięcie :
ACR - bardzo dobra celność nie najgorsze uszkodzenia, a do tego celownik laserowy
Ewentulanie AK-47 z granatnikiem, ponieważ granatnik stabilizuje nieco odrzut broni co daje lepszą celność.
Jako broń zapasową oczywiście magnuma, ponieważ ma o wiele lepszą celność od deagle a jednocześnie ma takie same obrażenia.

Najlepsza broń na sparingi ligowe ? 16/12/2009 09:58 #8

• Wladca
  • Sierżant
Flow napisał:
Wladca napisał:

O, widze, że przynajmniej Ty się na tym znasz. Nie ma nigdzie takich zasad, można używać czego się chce, nawet GL, skończ więc wciskać ludziom kit. Kumpel Ci tak napisał i teraz powtarzasz?

przeczytaj zasady cb dzieciaku potem pogadamy
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.29 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »