Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Steam ID

Steam ID 19/01/2010 22:13 #1

• heliot
  • Specjalista
Mam pytanie : Jak sprawdzić steam ID ?
Potrzebuję teraz go ;/

Steam ID 19/01/2010 22:21 #2

Tylko w grach z silnikiem Source można sprawdzić Steam ID. W MW2 nie da się.

Steam ID 19/01/2010 22:28 #3

• lrm.
  • Specjalista
A przypadkiem Steam ID, to nie jest ten wyraz po id/ przy profilu? Tam się chyba samemu konfigurowało swoje ID, a jak kolega nie wie, to niech wejdzie kolega w Społeczność-> Wyświetl Mój Profil. Jeśli kolega tego nie ustawiał, to od razu po kliknięciu w społeczność takowa opcja będzie, a jeżeli ustawiał to tak jak wyżej trzeba kliknąć

Albo to-> steamcommunity.com/id/przybitokus (w tym przypadku moje)

Nie znam się na steamie, ale czytać umiem

Steam ID 19/01/2010 22:46 #4

To nie to... steam id to ciąg cyfr.

Steam ID 20/01/2010 00:21 #5

• lrm.
  • Specjalista
Hmm, skoro pisze ID, to wydaję mi się, że to jest właśnie ID i w takim kontekście chodziło koledze. Jeśli nie, to również jeśli kliknę w Społeczność wyskakuje mi steamcommunity.com/profiles/76561198015969560/home. Oczywiście ten ciąg cyfr jest podany, ale to raczej wydaję mi się, ze jest nr profilu, a tamto wyżej ID. Bez tego Home wystarczy wpisać, to wyskoczy profil. Więc proszę tutaj nie gadać, że ID się nie znajdzie.

Steam ID 20/01/2010 10:12 #6

• John
  • Kapral
  • Punkty: 1
Sid da sie sprawdzic w grach z silnikiem hl,hl2 bo tam jest potrzebny.W konsoli wpisujesz status i wyskoczy ale musisz byc na jakims serverze. Moze w jakiejs grze tez jest konsola i da sie sprawdzic bo np w mw2 nie ma. Podobno da sie wywolac konsole ale mozna bana dostac :/
Nick steam: JohnOka
Xfire: johnoka9
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.23 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »