Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Problem cod4 i win 7

Problem cod4 i win 7 02/18/2010 23:12 #1

• exe
  • Specjalista
Witam serdecznie, mam problem z cod4, lkupilem sobie nowego kompa, z oryginalnym winem 7 i zainstalowalem sobie oryginalna wersje cod4, wszystko spoko, wnijam, pogralem chwile, wywala mnie, kazdemu znany blad iw3mp.exe, spoko update pb, na przerozne sposoby, nadal dzieje sie to samo, updateowalem pb za pomoca pbupdate.exe a nie tym pliczkiem w folderze pb, bo windows 7 ma dziwny nawyk przypisywania sobie do kazdego rodzaju konkretnych programow, tak jak do plikow dat przypisalo mediaplayer classic, powie mi ktos co moge zrobic, jak moze odpisac program od rodzaju plikow? albo jakies inmne rozwiazanie ktore pomoze, mi sie zdaje ze to ejdnak nie wina pb

Problem cod4 i win 7 02/19/2010 11:31 #2

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 22
ehhh ludzie, nauczcie się pisać prośby o problemy techniczne, nikt tu nie wróży z kuli

podaj dokładną konfigurację kompa, włącznie z głównymi programami, które są zainstalowane (antywir, firewall, kodeki)

Problem cod4 i win 7 02/19/2010 12:17 #3

• exe
  • Specjalista
antivir avast, ktorego wylaczalem i to nic nie pomoglo, firewalla zadnego specjalnego nie mam,btw moim zdaniem problem leży w ustawieniach partycji, as konkretniej w zabezpieczeniach partycji, na systemowym dysku instaluje wszystki gry, i wszystko dziala jak nalezy, a na innej partychji nie dziala mi nic, np cod4 wywala mnie tak jak pisalem wyzej, a jak chce wlaczyc mw2, zainstalowane na partycji nie systemowej, wyskakuje mizebym wlaczyl steam bo to jest niezbedne do uruchomienia gry, a steam ejst wlaczony, i przez steama gre probuje wlaczyc.... nbie wiem nie mam pojecia co sie dzieje, a teraz dane kompa. win 7 pro 32, procek core 2 duo e7600 3,06 4gb ramu ddr2 800mhz, karta asus with cuda gts 250 1g, dysk 1tb ;]

Problem cod4 i win 7 02/19/2010 14:29 #4

• DeTon
  • Moderator
  • Masz jakiś problem?
  • Punkty: 4
Dziwna sprawa. Najpierw update sterowników, DirectX February 2010, Nvdia. Potem może postaraj się uruchomić grę w trybie zgodności (choć wiem to niedorzeczne, może coś drgnie). Ze Steamem to już ludzie mieli kiedyś takie problemy, wątpię żeby to coś od partycji. Może Winda nadaje się na formata?
CoD2/4/6-AiW/Steam/BO | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!

Problem cod4 i win 7 02/19/2010 18:33 #5

• exe
  • Specjalista
winda dopiero byla wczoraj instalowana, tak wiec watpie zeby tylko na formata sie nadawal

Problem cod4 i win 7 03/12/2010 19:52 #6

Znalazłem sposób - miałem to samo - używałem już dwukrotnie: [podawanie linków do forum, które zawiera treści pirackie zabronione]/Jig5aw

Problem cod4 i win 7 10/14/2010 10:35 #7

To da się coś z tym zrobić bo chcę pograć na multi ale przez tego [ciach] wina nie mogę. Please help!

/Bez wulgaryzmów proszę.//Jig5aw

Problem cod4 i win 7 10/14/2010 12:59 #8

• wojtek125
  • Kapral
  • Punkty: 5
Mam win7 i muszę powiedzieć że w call of duty MW2 miałem to tylko przez chwile, możesz wyłącz UAC albo przeinstaluj grę.Może to być wina Dx w win7 ma wbudowany Dx11 ,a nie wiem czy CoD4 obsługuje go.
"Gdy żołnierz czuje ból jest szczęśliwy bo wie że jeszcze żyje"

• Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.26 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »