Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Problem z instalacją

Problem z instalacją 09/02/2010 21:43 #1

• Blaine
  • Szeregowy
Hej!
Na wstępie od razu mówię, że posiadam oryginalną wersję gry. Problem w tym, że płytę pożyczyłem koledze i niedawno ją odebrałem cała porysowaną..... mówię ok, spróbuje zainstalowac. Niestety przy instalacji pliku scoutsniper_load.bik, czyli w sumie pod sam koniec instalacji, instalator nie zawiesza się, tyko poprostu stoi w miejscu, coś tam próbuje z płyty zgrac, ale widac nie daje rady. Moim zdaniem to wina porysowanej płyty i tu pojawia się kolejny problem: wpisałem oryginalny klucz do Steam'a, ale program go nie przyjmuje (chciałem ściągnąc grę ze Steam'a) i tu pojawia się pytanie do Was, czy mogę gdzieś legalnie (oprócz steam'a) ściągnąc instalkę gry i wpisac oryginalny klucz, czy już jest posprzątane w moim przypadku?

Problem z instalacją 09/02/2010 21:48 #2

• tofikowski
  • Newsman
  • Punkty: 79
Oczywiście jakaś wersja piracka by wchodziła w grę. Ale lepiej wsadź dwie płyty do nagrywarki i próbuj przemielić płytę. Polecam alcohol 120%, czyli kreator odczytu i jazda. Nie raz tak jedna płytkę uratowałem. A Prawo pozwala ci zrobić kopie zapasową gry do własnego użytku na wypadek jakby oryginalna się zniszczyła.
Szanuj tofik'a tego, bo możesz mieć gorszego.

Problem z instalacją 09/02/2010 21:58 #3

• Blaine
  • Szeregowy
Właśnie się nad tym przemieleniem zastanawiam, ale płyta jest w takim stanie, że nie ma chyba na co liczyc :/
Wersja piracka niby wchodzi w grę, ale jej ściąganie z jakimiś wirusami albo niepełnymi danymi mi się nie widzi
Dziwne jest to, że Steam nie chce przyjąc cd-key'a, chyba że na potrzeby ich sklepu zostały wypuszczone inne klucze.
Ręce poprostu opadają...

Problem z instalacją 09/02/2010 22:02 #4

• tofikowski
  • Newsman
  • Punkty: 79
Ale tak w ogóle to dlaczego woła key'a? Klucz jest przypisany do konta. Teraz tylko logujesz się na konto steam co wpisałeś za pierwszym razem key'a i powinno być git. Niema nawet takiej możliości, że woła o klucz ponownie.
Szanuj tofik'a tego, bo możesz mieć gorszego.

Problem z instalacją 09/02/2010 22:10 #5

• Blaine
  • Szeregowy
Ha! Problem w tym, że gry jak CS, CS:S HL2 mam przypisane do konta, a MW1 nie miałem, chyba z własnej głupoty :/
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.22 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »