Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: cod4 nie wyszukuje serwerow:/

cod4 nie wyszukuje serwerow:/ 22/09/2010 01:48 #1

• mlody_90
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
witam problem jest taki ze w grze nie wyszukuje mi zadnego serwera:/ stalo sie to z dnia na dzien i nie wiem co jest przyczyna :/ probowalem reinstalacji i nic:/ gra jest oryginalna, nikt nie ma mojego klucza, w grze wszystko dobrze poustawialem i gra na lanie dziala normalnie a gdy wpisalem recznie ip serwera i dodalem do favorites to normalnie odswieza :] gdy chce sie polaczyc to pisze awaiting connection 1...2...3.... i tak leci a pod spodem jest zolty napis awaiting key code authorization i pozniej server timed out :[ moze ktos mial podobny problem ? za pomoc z gory dzieki pozdrawiam:]

cod4 nie wyszukuje serwerow:/ 22/09/2010 02:11 #2

• DeTon
  • Moderator
  • Masz jakiś problem?
  • Punkty: 4
Czy masz ruter? Czy nie masz problemów z internetem, wysokie pingi, powolne chodzenie?
CoD2/4/6-AiW/Steam/BO | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!

cod4 nie wyszukuje serwerow:/ 22/09/2010 12:32 #3

Z tego, że raz tak kolesiowi się przytrafiło to wystarczyło wyłączyć firewalla.... A z tego co ludzie piszą to:
"Jest kilka powodów dla których tak się dzieje:
-Nie masz oryginalnej gry,
-Dałeś , lub pożyczyłeś komuś swój CD-key,
-Płyta z grą nie jest twoja lub odkupiłeś ją od kogoś i ta osoba zapisała sobie ten cd key i normalnie gra w multi."
Szanuj tofik'a tego, bo możesz mieć gorszego.

cod4 nie wyszukuje serwerow:/ 22/09/2010 13:49 #4

• mlody_90
tak router dlink dir 300 net upc 25mb i wszystko dzialalo ok mw 2 nadal dziala:] cd key mam tylko ja wiec to odpada:] antywirusa wywalilem firewal wylaczony sprawdzalem u kolegi to u niego normalnie szuka na tym cdkeyu:/

cod4 nie wyszukuje serwerow:/ 22/09/2010 14:01 #5

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 22
1. master serwer Activision czasami szwankują i jednemu wszukuje , drogiemu nie
2. wpisz w start > uruchom cmd i wklej w nowym oknie ping clanservers.net a potem ping 193.33.177.93 i podaj wyniki
3. jesteś za routerem?
4. jakiego masz firewalla? sprawdź czy nie włączył Ci się domyślny w windowsie

cod4 nie wyszukuje serwerow:/ 22/09/2010 19:15 #6

• mlody_90
2. niewiem czy o to chodzilo daje screena jak zle to prosze o wytlumaczenie bo zbytnnio obeznany nie jestem:p

3.chyba jestem za tzn net idzie do routera a pozniej bezprzewodowo do mnie hehe:]
4.co do tego firewalla to nie jestem pewien czy wszystko wylaczylem :] moglbys napisac co wylaczyc itp? :]
.. acha neta jednak mam jeszcze 8 mb myslalem ze mialem juz wczoraj 25 a nie sprawdzalem ale jutro bd:D

cod4 nie wyszukuje serwerow:/ 03/10/2010 00:44 #7

Nie zakładałem nowego tematu, bo mam identyczny problem co mlody, z tym że nie ma routera tylko switch'a. Gra oryginalna, patch 1.7. Nie dawałem nikomu cd-key'a. Pozyczałem koledze grę, ale nie dawałem mu książeczki z cd-keyem (zostawiłem w domu), a grę sam instalowałem, więc chyba nie ma możliwości żeby grał na moim cd-keyu, tym bardziej że jeśli dodam sobie serwer do ulubionych to mogę grać (trochę dłużej łączy, tzn odlicza do 8-10 i dopiero wrzuca do gry). Wyłączyłem antywirusa i firewall'a. Hax'ami się nie bawiłem, nie dostawałem żadnego prembana. Nie mam pojęcia o co chodzi. Dużo ludzi miało ten problem, ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania.

cod4 nie wyszukuje serwerow:/ 03/10/2010 00:51 #8

• readher
  • Sierżant
  • Punkty: 19
Ostatnio wyszukiwarka serwerow w CoD4 ostro szwankuje. Mi np. wyszukuje serwery, ale tak jak wyzej musze czekac 8-10 sekund, potem wyskakuje blad koniec polaczenie z serwerem i dopiero teraz jak sie laczy to na 8-10 sekundach juz dolacza. A mojemu koledze w ogole nie wyszukuje jak tobie

• Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.32 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »