Rozpisalem sie... czytac jezeli macie duzo wolnego czasu i dobre checi : )
Wow, Dziekuje Bardzo za odpowiedz AMD-64 lecz zadna z nich mi nie pomogla (w poczesci moja wina gdyz nie sprecyzowalem mojego pytania dostatecznie)
Od momentu kiedy powstal ten temat do teraz usiluje rozwiazac problem i postanowilem napisac nastepny post w momencie kiedy kilka potencjalnych problemow bedzie skreslonych, lecz zamiast wejsc na kolejny schodek to zostalem na tym samym z tym samym problemem...
Otoz, wczesniej mialem XP 32 Bit oraz Seven 64 bit i kiedy zainstalowalem "Siedem" to komp lapal black screen i zawieche po czym RESTART.
Ten sam problem zaczal sie powtarzac na XP rowniez. Pomyslalem, w porzadku jakos tutaj Dragonek zaradzi ^^ i zainstaluje Seven od nowa i sformatuje wszystko. Caly system jest w idealnym stanie (prawie jak biust Pameli Anderson przed operacjami... sry, przyszlo mi to do glowy). Wlaczylem CoD4 (po "spaczowaniu" go nie moglo znalezc d3dx9_34.dll, to rowniez zalatwilem i exe sie wlacza). Gralem bez zarzutow przez okolo 3-5 minut i komputer padl. Pomyslalem, ze to jest zwiazane z tym, ze korzystam ze sterownikow, ktore Siodemka mi podlozyla i zainstalowalem sobie Mirror's Edge po czym wlaczylem na 1600x900 rozdzialce i 8xAA by sprawdzic czy beda problemy ze sterami lecz gra dzialala plynnie i nic sie nie stalo.
Rozpisalem sie, wybaczcie (mozna zawsze cofnac sie w czasie i nie przeczytac tego
Czyli problem "stoi" po stronie CoD4 {Argh}
Dzieki Postman, ze napisales, ze Tobie wszystko dziala z CoD4. Wychodzi na to, ze jest to do naprawienia.
A korzystacie moze z HD 4870? gdyz daje 80%, ze to wina karty graficznej.