Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Opłata za serwer SmS-em

Opłata za serwer SmS-em 11/01/2011 17:56 #1

• Gaunt11
  • Specjalista
  • Punkty: 3
Z góry przepraszam, jeśli temat był, ale wróciłem ze szkoły i mnie głowa boli. Więc mianowicie mam takie pytanie. Jak zrobić opłaty sms-em za serwer. Zauważyłem, że większość klanów ma taką opcję i też bym potrzebował. Moglibyście mi to w prosty sposób wytłumaczyć?

Z góry dziękuję za pomoc.

P.S Nie widziałem, gdzie ten temat wstawić, więc dałem tu.
"Vanitas Vanitatum Et Omnia Vanitas" - Marność nad marnościami i wszystko marne.
Ostatnio zmieniany: 11/01/2011 17:58 przez Gaunt11.

Odp: Opłata za serwer SmS-em 11/01/2011 18:02 #2

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 22
zarejestruj się w dotpay lub innm systemie oferującym płatności sms. tam będziesz miał dokłądne instrukcje jak to wprowadzić w życie. ustalasz stawkę sms'a oraz kod jaki trzeba będzie wpisać w smsie i w zasadzie wszystko publikujesz następnie kody i stawki wg wytycznych operatora.

Tylko uważaj, bo duża część serwisów zabrania stosowania płatności sms jako zbiórek, darowizn itp.

Odp: Opłata za serwer SmS-em 11/01/2011 18:07 #3

• qwercik
  • Moderator
  • Advocatus diaboli
  • Punkty: 16
I lwią część takich smsów zabiera operator, wiec dla Ciebie jest marny procent. ^^

Marny procent kasy oczywiście ;D
MASZ FAJNE AKCJE Z CoD BLACK OPS? ODEZWIJ SIĘ NA PW PODAJĄC SWÓJ LOGIN STEAM!

MOJE FILMY Z BLACK OPSA! ŻYCZĘ MIŁEGO SEANSU!

Ostatnio zmieniany: 11/01/2011 18:08 przez qwercik.

Odp: Opłata za serwer SmS-em 11/01/2011 18:11 #4

• Gaunt11
  • Specjalista
Dzięki bardzo za szybką odpowiedź. Mam tylko pytanie. Czy w dotpay można pobierać jako zbiórkę bo tyle tych stron regulaminu, że wysiadam O jakiś konkursach piszą...
"Vanitas Vanitatum Et Omnia Vanitas" - Marność nad marnościami i wszystko marne.

Odp: Opłata za serwer SmS-em 11/01/2011 18:14 #5

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 22
o ile się nie mylę, to nie możesz stosować smsów w dotpay tylko jako zbiórek. ale musiałbyś doczytać. w takich przypadkach lepiej jednak samemu przebrnąć przez regulaminy

Odp: Opłata za serwer SmS-em 11/01/2011 18:17 #6

• Gaunt11
  • Specjalista
Ummm... załamię się A z jakiej strony korzysta ModernWar? Albo prosiłbym was o podanie strony, gdzie można zbierać kasę na zbiórkę ;d Szkoda, że na paypala nie da się wysyłać ;(
Ostatnio zmieniany: 11/01/2011 18:17 przez Gaunt11.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.23 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »