Nie mogłem oprzeć się pokusie i podzielić się z społecznością forum dorobkiem mojego klanowego studia filmowego.
No to zaczynamy od razu.
Pozycja nr. 1.
Black Ops MythBusters Polish Edition Episode 1
Czyli amatorska produkcja KCT ze współpracą z IDG oraz znajomymi.
Nr.2 Black Ops MythBusters Polish Edition Episode 2
Kontynuacja pierwszej części,jednak sama nie została kontynuowana...(niestety).
Nr.3 Black Ops Gameplay - Sniper Montage
Produkcja członka klanu,rafika.Sniper Montage czyli pasikonik w środowisku naturalnym...
Nr.4 Call of Duty Black Ops Montage
Montaż przygotowany przez Cpt.Avex'a,członka naszego studia.
Nr.5 Modern Warfare 2 Sniper Montage
Nagrany i sklejony ok. rok temu zlepek ,,cudem" nagranych akcji przez mnie w celu ,,pokazaniu skilla" hehe Stare Dobre czasy...
Nr.6
Dlaczego polskei drogi zabijają aż tyle ludzi? Pewnie zły stan jezdni ma na to wpływ,lecz myślę że ,,nasz zapał" bardziej(oczywiście żartobliwie mówiąc).
Cpt.avex zaraz nam to zaprezentuje:
Na razie więcej produkcji się nie spodziewamy,jednakże w okresie Wiosna-Lato być może wyjdzie parę nowych ,,dzieł sztuki inaczej".Dziękuje za uwagę.
@Down
Dla początkujących ? Sony Vegas Pro 8/9...dla bardziej wymagających polecam strategię na efekty w Adobe i montaż w SV.
Ostatnio zmieniany: 21/03/2011 20:07 przez Deagle.
Ostatni film no cóż...prawda.Ładne kille.Mythbusters się skończyły...Mam pytanie.Jaki program do obróbki filmów polecacie?Mam kilka niezłych killów ze snajpy i chciałbym zrobić montage.
"Na wojnach można walczyć bronią, lecz to ludzie je wygrywają. To duch ludzi, którzy podążają i człowieka, który prowadzi odnosi zwycięstwo." George Patton
"Czasami delikatna perswazja przynosi lepsze efekty niż brutalna siła"
Deagle, no coz, po tym ostatnim filmiku Rozumiem ze to z nudy, ale polecam posciagac sie w necie, niekoniecznie w F1 2010, bo to sie nie nadaje, ale rFactor, z odpowiednim modem