Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Mówienie przez sen

Mówienie przez sen 20/05/2010 18:16 #1

• miszelooo
  • Sierżant pierwszej klasy
Często mi się zdarza gadać jakieś głupoty przez sen, przeważnie nad ranem. Postanowiłem opisać co dzisiaj mówiłem, bo dotyczy to Steama. Mieszkam z dziewczyną więc jest moją nagrywarką, ile razy powtórzy to co mówiłem to za każdym razem śmieje się prawie do łez. Dzisiejszy dialog ( E-Emila; M- Michał):

E: Wstawaj!
M: a Ty co robisz?
E: robię sobie śniadanie
M: a ja?
E: a co, też chcesz?
M: przecież tak jest zapisane
E: gdzie jest zapisane?
M: w steamie kurwa!
E: gdzie?
M:kurwa w steamie!
wybaczcie niecenzuralne słowa ale bez nich to trochę traci blask, tak jak w żartach

Jak ktoś ma zabawne rozmowy przez sen, to proszę pisać. Jak coś mi się przypomni co kiedyś mówiłem to napisze.
,,Ja za ciebie, ty za mnie - tak to działa
Bo mamy tylko siebie, aż ucichną działa
Kurs doświadczeń, fizyczne i psychiczne blizny
Tu nie ma nie, mówisz - ku chwale ojczyzny
I ruszasz na patrol"

Eldo

Mówienie przez sen 20/05/2010 18:21 #2

• Erloy
Ja tam podobno nie rozmawiam, ale zdarza mi się jęczeć(z tego co mi braciak mówił)
AAAAAAAAA a co do mówienia przez sen to Mi się przypomniało, że jak leżałem w szpitalu to rano usłyszałem, że rozmawiałem jakimś dziwnym językiem coś w stylu węgierski:D:D

Mówienie przez sen 24/05/2010 19:50 #3

• bioshock
  • Pułkownik
  • Punkty: 40
mi się zdarzało tak przez jakieś 2 lata prawie codziennie lunatykowałem ale to przeszło mam tak że jak pojede na wakacjie czy gdzieś i tam nocuje pare dni to pierwszego dnia lunatykuje zawsze XD raz podobno wziołem kołdre i poduszke pod pache i chciałem wyjść z domu mam też czasem sny na jawie raz miałem niedawno tak obudziłem się w środku nocy widziałem w moim pokoju moich kolegów i słyszałem jak do mnie mówią jeden z nich się mnie pyta który masz level w mw 2 to ja do niego 54 1 prstiż a on do mnie ja mam 48 presitż i 20 magic level to wth chyba cie poje**** i po paru sekundac znikneli położyłem głowe w poduche i zasnołem w sekunde

Mówienie przez sen 05/06/2010 10:25 #4

mówienie przez sen miałem jakieś 3 lata temu bo się z kumplami naoglądałem horrorów (po horrorach mam jakieś schizy i żyć normalnie nie mogę)
sen na jawie miałem tylko raz przed wyjazdem do Francji
to było chyba jakoś tak:
Siedzę w samolocie i widzę jak moi kumple gadają o grach
-ej wiesz że wczoraj kupiłem GTA IV??
-super ja mam za słabego kompa na taką grę
-podobno niedługo wychodzi call of duty...
Sen się urywa
Blood's flavor is so metallic, it's smell makes me go phrenetic...
Textures that I find in you is a thick viscous glue...
Like, some nights I become so keen, with all I touch and all I see...
There's a iron smell of blood in the air, and now I see it everywhere...

I've been waiting for someone to find me and become apart of me...
I've been waiting for you to come here and kill me and set me

Mówienie przez sen 05/06/2010 11:23 #5

• Orzeł
  • Spamer
Mi matka mówiła że kiedyś w wieku 6 lat też miałwem takie jazdy i spałem z otwartymi oczyma. A mój kuzyn lunatykująć złamał sobie ręke
Colour our world blackened! BLACEKENED!

Mówienie przez sen 24/06/2010 23:00 #6

• bercik
  • Kapral
Heheheheh ... mi mama opowiadala ze ktoregos dnia bylo tak (ok.2 w nocy) (M - Mama , J- Ja )

J- Gdzie schowałaś te ciastka?!?!
M- Jakie ciastka??
J- No te co przede mna schowalas !!
M- A spier....j do łóżka

xDD
Lubieee ... Lubieee... Hmm... PLACKI !! : PP

Mówienie przez sen 25/06/2010 00:06 #7

Hmmm ja miałem takie coś że najpierw przyśniły mi się 2 wydarzenia, jakieś urywki po kilka sekund , a potem jakby przeżyłem to w rzeczywistości. Może to brzmi jak X Files, ale rzeczywiście tak było, zresztą czasem mam wrażenie jakbym widział gdzieś to co przeżyłem ^^ Maaagiaaa!

Mówienie przez sen 25/06/2010 00:31 #8

• FOXi
  • Punkty: 2
No to ja podobno jakiś rok temu jeszcze coś tam przez sen mówiłem a raczej głupoty pier*****em. Lepsze loty miałem jak usnąłem w łóżku w siebie w pokoju a obudziłem się w kuchni i to piętro niżej. Zastanawiam się do dzisiaj jak ja kurw przeszedłem po 18-stu schodkach
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.32 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »