Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Pytanko

Pytanko 30/05/2010 18:07 #1

• Oxy
  • Kapral
Mam pytanie co do tego filmiku: [rach ciach ciach!] Czy przedstawiony tu sposób naprawdę działa? I czy można za to dostać bana czy nie? (bo ludziom z YT nie warto ufać ).

Link usuwam. By nikomu nie wpadł do głowy tak głupi pomysł - qwercik

Pytanko 30/05/2010 18:20 #2

• Pokrakk
  • Szeregowy
No to pięknie - następny tydzień minie pod znakiem globalnej wojny termonuklearnej, po której pozostaną tylko zgliszcza i tysiące banów

Pytanko 30/05/2010 18:35 #3

• LuziNLQ
  • Kapral
  • A lie is a lie...
A co? Nie chce się (nie umie) nabijać 25 ofiar pod rząd? Ludzie opanujcie się! Na samej górze tego pliku jest wyraźne napisane:

"Generated by Infinity Ward, do not modify"

czyli "Wygenerowane przez Infinity Ward, nie modyfikować".

Przecież to nie jest takie trudne! Grajcie według zasad ustalonych odgórnie przez twórców. Gwarantuje wam, że satysfakcja po zdobyciu 10 raz atomówki jest duża... ale tylko kiedy grało się uczciwie.

Oxy napisał:
I czy można za to dostać bana czy nie?

Jeżeli tego użyjesz - życzę ci żebyś dostał... może cię to czegoś nauczy.

Pytanko 30/05/2010 18:51 #4

• qwercik
  • Moderator
  • Advocatus diaboli
  • Punkty: 16
To tak. Każda modyfikacja cfg, która UŁATWIA nam grę jest uznana za nielegalną. Gdzieś na forum steam wyczytałem o tym :>
MASZ FAJNE AKCJE Z CoD BLACK OPS? ODEZWIJ SIĘ NA PW PODAJĄC SWÓJ LOGIN STEAM!

MOJE FILMY Z BLACK OPSA! ŻYCZĘ MIŁEGO SEANSU!

Pytanko 30/05/2010 19:04 #5

• Grzen1o
  • Pułkownik
  • Punkty: 5
nawet 10 kresek pingu jest zmiana cfg wiec moge liczyc na bana?;/ niezla padaka to samo jak zmiana maxping na 200 , nie chce miec ping 800 jak standard po co mi laczyc z ludzmi co maja po 800 ping no zarty jakies

Pytanko 30/05/2010 20:01 #6

• RazzoZ
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 26
LuziNLQ napisał:
Gwarantuje wam, że satysfakcja po zdobyciu 10 raz atomówki jest duża... ale tylko kiedy grało się uczciwie.

dokładnie tak =] dzisiaj gralem doslownie godzinke i dobilem 2 brakujace nuki... a przy ostatnim zaliczylem jeszcze wyzwanie "ostateczne poswiecenie" po godzince grania bylem bardziej podjarany niz nieraz po 3-4

Pytanko 30/05/2010 20:20 #7

• Oxy
  • Kapral
LuziNLQ napisał:
A co? Nie chce się (nie umie) nabijać 25 ofiar pod rząd? Ludzie opanujcie się! Na samej górze tego pliku jest wyraźne napisane:

"Generated by Infinity Ward, do not modify"

czyli "Wygenerowane przez Infinity Ward, nie modyfikować".

Przecież to nie jest takie trudne! Grajcie według zasad ustalonych odgórnie przez twórców. Gwarantuje wam, że satysfakcja po zdobyciu 10 raz atomówki jest duża... ale tylko kiedy grało się uczciwie.

Oxy napisał:
I czy można za to dostać bana czy nie?

Jeżeli tego użyjesz - życzę ci żebyś dostał... może cię to czegoś nauczy.

Nie powiedziałem, że chce tego używać Pytałem się tylko czy to działa i czy można za to dostać bana Z waszych wypowiedzi wnioskuje, że jest szansa ;p

Pytanko 30/05/2010 20:21 #8

• Kapral
  • Punkty: 5
Jeżeli ten "trick" polegał na podmianie w configu by w każdej paczce była atomówka to zostało to już dawno załatane.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.26 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »