znalazłem na forum taki opis co ma wprowadzić treyach do cod bo
Witam,mam przyjemność ogłosić że grupa Treyarch pracuje nad nowym patchem do gry CoD:Black Ops który będzie miał głównie na celu usunięcie dotychczasowych bugów, zmiejszenie lagów oraz poprawienie wydajności komputera podczas gry.
Oto zmiany które nas czekają:
-Dodana opcja tworzenia textur/cieni w czasie ładowania rozgrywki, co zapobiegnie wieszaniu się gry podczas wyświetlania nowego obszaru mapy po raz pierwszy na niektórych kartach graficznych.
-Poprawiona zostanie wyszukiwarka serverów która dotychczas nie wyświetlała wszystkich wyników wyszukiwania.
-Opcje /connect i /reconnect
-Poprawione zostaną również "freezy" podczas gry na określonych ustawieniach komputera.
-Poprawienie wydajności na komputerach 2 rdzeniowych
-Podniesienie liczby zarezerwowanych slotów do 9.
-Poprawienie systemu respawnu ,dzięki czemu nie będziemy respić się już w miejscach w których od razu grozi nam śmierć(przynajmniej takie jest założenie).
-Tygodniowe i Miesięczne tabele najlepszych graczy będą teraz śledzić wszystkie zabicia,zgony oraz asysty.
-Zapobieganie wyborowi nagrody za serię ofiar zostaną wyłączone podczas szkolenia w nietypowych warunkach(To chyba o to im chodziło ^^).
-Dodanie przeszkód na wielu mapach które mają zapobiec wchodzeniu graczy na/w/do miejsc które nie są przeznaczone do użytku lub takie które są poza obszarem gry,czyli poprawienie bugów map.
-Wyzwania związane z brońmi będą resetowane bo wybraniu opcji prestiżu.
-Poprawiony bug dzięki któremu można było uzyskać nieskończoną ilość 'Paczek', 'Sam turretów' , 'Działek stacjonarnych(Lub sentry guns jak kto woli)'.
-Poprawione zostaną błedy w trybie zombie
-Poprawiony zostanie również bug związany z przytrzymywaniem shift'u jako snajper(Kto dużo gra snajperem powinien skapować ocb.).
-Poprawione błedy związane z współdziałaniem gry ze steamem.
-Dołączanie do znajomych którzy są w trakcie gry również zostanie poprawione
-GameServers.com podniosło sv_maxrate do 25000 dla wszystkich serverów aby zmniejszyć lagi.
Nie wiem czy to prawda