Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Tytuły, emblemanty i level

Tytuły, emblemanty i level 12/12/2010 15:20 #1

• Bayker
  • Szeregowy
Pewnie sporo z was (pewnie wszyscy) spotkało się z cheaterami.Ja mam ich już naprawdę dosyć.Całkiem dawno już wszedłem na server, w którym można było latać w powietrzu itp. Kiedy wyszedłem z niego zobaczyłem, że mam odblokowane wszystkie tytuły i emblemanty.
Ale do rzeczy.Aby zresetować te wszystkie tytuły i emblemanty robimy tak:
krok 1 - kopiujemy foldery "7" i "10190" z folderu steam/userdata/57869534 i kopiujemy pliki STAT z folderu steam/SteamApps/common/call of duty modern warfare 2/players kopiujemy to wszystko do nowo utworzonego folderu krok 2 - usuwamy foldery "7" i "10190" z folderu steam/userdata/57869534 i usuwamy pliki STAT z folderu steam/SteamApps/common/call of duty modern warfare 2/players
krok 3 - cieszymy się grą

Jest to sprawdzony prze ze mnie sposób

PS. Witam, to mój pierwszy post
Temat został zablokowany.

Tytuły, emblemanty i level 12/12/2010 15:44 #2

• Grrrr
  • Moderator
  • SCIENCE VESSEL
  • Punkty: 48
My również witamy, na początku chciałbym Cię poinformować iż, na forum istnieje już taki temat w którym wszystko co napisałeś jest opisane, łap...www.modernwar.pl/home/forum/topic.html?id=2738.

Polecam Ci również skorzystanie z naszej forumowej wyszukiwarki, korzystaj z niej zanim założysz nowy temat, może już taki istnieje? Nie zaszkodzi sprawdzić a unikniemy niepotrzebnego zakładania nowego tematu.

Temat zamykam i kosz

Created and Powered by Tof!kowski.

Jestem fanem CoD... CoD4..

Temat został zablokowany.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.21 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »