Na pomysł o stworzeniu tematu wpadłem kilka chwil temu, zaraz po zdobyciu niesamowitego atoma na dowolnym. Tutaj opisujcie przebieg gry, w której udało wam się zdobyć atoma w dziwny/niezwykły sposób. Ja zacznę:
Zaczęło się od tego, że chciałem zrobić dość trudną rzecz, czyli zdobyć atomówkę na trybie dowolnym. Po paru failach (m. in. w poprzedniej rundzie, gdzie zginąłem na wastelandzie jakieś 6 zabić od atomka) udało mi się. W dodatku w niezwykle trudny sposób. Ale najpierw mój sprzęt:
Miałem na to dwie klasy jedna z nich to po to, by wcześniej zdobyć pave lowa.
Pierwsza klasa:
ACR z tłumikiem
Jednoosobowa armia
Moc obalająca
Ninja
Wszystkie perki w PRO
Druga klasa:
ACR z granatnikiem (który to granatnik i tak do niczego się nie przydał)
Jednoosobowa armia
Bezkompromisowy (w PRO)
Ninja
Wszystko stało się w około 3-4 minuty na Quarry.
Zacząłem gdzieś w miejscu, gdzie na dominacji spawnuje się Milicja. Byłem prawdę mówiąc pełen pesymizmu, bo twierdziłem, że o ile na wastelandzie da się jeszcze zdobyć nuka na dowolnym, o tyle na Quarry jest to niewykonalne. A jednak.
Gdyby nie możliwość odnawiania sobie claymorów (bo je miałem) dzięki One Man Army, to niewiele bym zrobił. Więc pobiegałem trochę podkładając claymory, które co chwila wybuchały, przynosząc mi Pave Lowa (moje killstreaki to Pave Low, AC130 i Atom), którego szybko odpaliłem. Myślałem jednak, że na tak dużej mapie jak Quarry Pave Low dużo zabić mi nie przyniesie. A jednak skubaniutki rozkręcił się do tego stopnia, że gdy ja sobie leżałem w hangarze (jest miejscem spawnu na znajdź i zniszcz, wiecie już, który to?), eliminując wchodzących wrogów i czekając, aż dadzą mi użyć AC130, Pave Low pokazał, że jest hardkorem i wbił mi atoma bez pomocy AC130!!!. Po tym na czacie pojawił się mój wpis o ślicznej treści "YEEEEEEAH", po czym odpaliłem nuka. Byłem tym zszokowany, że nawet AC130 nie mogłem użyć, bo już miałem nuka.
Aby udowodnić, że to nie bujda, zrobiłem screena po grze:
img513.imageshack.us/f/wynikponiezwykymnuke.jpg/
Jeśli wam też udało się zdobyć atomka w dość niezwykły sposób (choć w sumie wystarczy zdobycie go na dowolnym, bo samo to już jest wyczynem ), to pochwalcie się tutaj. Opisujcie przebieg gry, broń, taktykę i killstreaki.
PS. patrząc na tego screena, to można pomyśleć, że koleś na ostatnim miejscu "odrobinę" mi pomógł, jednak to nieprawda, wszystko było samodzielne.