Koniec Cyrku! Basta Panowie!
Takiego offtopu dawno nie widziałem!
"Crysis 2 będzie najlepszym FPS tego roku i morze następnego jak widziałem gameplay'e to się zdziwiłem jaka fajna grafika a MW3 napewno tego NIE przebije."
Nie wiem na jakiej podstawie piszesz takie farmazony, zarówno Crysis 2 jak i MW3 jeszcze się nie ukazały, MW3 nic jeszcze nie wiadomo. "Morze"... lepiej zaglądnij do słownika zanim napiszesz kolejnego genialnego posta.
"Bo widziałem gameplay'e a z MW3 jeszcze nie ma więc zakładam, że nie będzie taki fajny jak Crysis 2."
Nie widziałeś gameplaya z MW3 i dlatego uważasz, że Crysis 2 będzie lepszy? Genialny tok rozumowania.
Wnioskuję, że uważasz, że Crysis będzie lepszy bo MW3 nie ma jeszcze gameplay'ów... Bez komentarza.
Rozumie, że wiesz już jakie gry wychodzą w przyszłym roku i porównałeś je, i na tej podstawie uważasz, że to właśnie Crysis 2 będzie najlepszy....
"z skąd wierz ile ludzi kupi Crysis'a 2 zarazie lepiej się zapowiada niż jakieś MW3 w MW3 będzie to samo co w BO co we wszystkich codach jakaś wojna i koniec gry (nie licząc multi) a kampania była fajna moim zdaniem w WaW'ie i w CoD 4.A w Crysisie jest o wiele większa swoboda a nie ciągle za typami trzeba chodzić."
Ciężko coś z tego zdania zrozumieć, gdyż obce Ci są znaki interpunkcyjne, jak kropka, przecinek.
Zastanów się co piszesz, W Crysis nie biegało się za typami? Po raz kolejny błysnąłeś....
"Morze" doczytasz sobie regulamin Forum i przestaniesz zaśmiecać forum zbędnymi postami?!
Zbędne posty zostały usunięte!
ranex101 prosiłem Cię już kilka razy o zaprzestanie offtopu!
Otrzymujesz blokadę do godzin wieczornych, wykorzystaj ten czas na przeczytanie regulaminu forum!
Każdy kolejny post nie związany z tematem/offtop/ siejący szeroko pojęty zamęt zostanie usunięty a autor nagrodzony.
Jest to temat o Crysis 2 a nie temat porównujący tą grę do innych!
Proszę trzymać się jasno tematu, pisząc konkretne posty.
Regulamin mówi wyraźnie, że jeżeli nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz nic!
W przeciwnym razie temat zostanie zamknięty!
Grrrr Out.