Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Crysis 2

Crysis 2 01/25/2011 22:16 #1

• oxvenom
  • Specjalista
  • Pukty: 19
Hejka
Jak tam panowie wrażenia z Beta multiplayer?
ja osobiście kupuje gierke!
chociaż na multi denerwuje mnie to ze trzeba strzelać i strzelać zeby zabić heheheeh

Odp: Crysis 2 01/25/2011 22:31 #2

• Tango
  • Pułkownik
  • Ghostolog
  • Pukty: 94
Osobiście nie grałem, ale oglądałem gameplaye. I szczerze powiedziawszy nie wygląda to tak dobrze jak na trailerze... Tak czy siak, bardziej interesuje mnie Single Player.

Wybaczcie nieaktywność, absolutny brak czasu...
Ostatnio zmieniany: 01/25/2011 22:31 przez Tango.

Odp: Crysis 2 01/25/2011 22:41 #3

• Error06
  • Sierżant
grałem u kumpla w bete na xklocku i denerwuje mnie to w multi że żeby zabić trzeba sie nieźle wysilić xD

Tak czy owak czekam na premiere żeby w singla pograć ;p

Odp: Crysis 2 01/31/2011 23:44 #4

• BlackWater
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • We Are ODST
  • Pukty: 9
Pograłem na X0 i dostałem graficznego kopa prosto w ryj. Grę kupuje w limitce. Dla mnie cudo

Xbox360 Elite 120GB Samsung 40B550

Core 2 Duo E6750 2,66Ghz / Kingston 2x2GB DDR2 800 MHz / RADEON 5770 / Win7 32bit

Odp: Crysis 2 02/01/2011 17:40 #5

• Tango
  • Pułkownik
  • Ghostolog
  • Pukty: 94
Będzie demo multiplayera (news sprzed paru dni) na PC przed premierą, więc będzie można sprawdzić jak to będzie wyglądać i czy w ogóle się nam na piecach odpali...
Nic tylko czekać ...

Wybaczcie nieaktywność, absolutny brak czasu...

Odp: Crysis 2 02/01/2011 18:23 #6

• DeTon
  • Global Mod
  • CONFIDENTIAL
  • Pukty: 34
oxvenom napisał:

chociaż na multi denerwuje mnie to ze trzeba strzelać i strzelać zeby zabić heheheeh

Po becie Bad Company 2 mówili to samo. Kwestia przyzwyczajenia. Nie ma tam czasami HC w mniejszej ilości?

dead for cheaters, glock18, gl, ls, marty
Ostatnio zmieniany: 02/01/2011 18:24 przez DeTon.

Odp: Crysis 2 02/13/2011 01:19 #7

Sądząc po opiniach w necie kampania singla jest taka średnia...

Odp: Crysis 2 02/13/2011 03:27 #8

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Pukty: 40
Pełna wersja Crysisa 2 właśnie pojawiła się w "sklepach" sieci torrent - 49 dni przed premierą. Niby jest to beta, ale większość twierdzi, że to full wersja. No to ładną wtopę zaliczyli

Odp: Crysis 2 02/13/2011 08:43 #9

• Rick Astley
  • News Mod
  • For Mother Russia
  • Pukty: 36
No to kicha, ciekawe, jak rozwiążą ten problem twórcy...

POMOGŁEM? KLIKNIJ

Odp: Crysis 2 02/13/2011 09:09 #10

• Deagle
  • Moderator
  • Pukty: 106
@Postman

Właśnie wczoraj grałem sobie MW2,aż tu nagle patrzę a ktoś ze znajomych Crysis 2 odpalił...mówi mi że ściągnął,wersja jest beznadziejna,pełno błędów,zrobione pod konsole Xboxa,ma możliwość autoaim on/off i jest pełno bugów.

Odp: Crysis 2 02/13/2011 14:38 #11

• iNotkia M33
  • Specjalista
  • wow.
  • Pukty: 16
@up heh

@topic
Pomykałem w C2Demo na swoim xBoxie i powiem, że walka w stylu combat jest strasznie rozbudowana, można kombinować np. czołgasz się do typa na niewidzialności a potem maximum armor i wyładowujesz mu łuski w plecy. albo rushować na niewidzialności i bić Smackdown'y. Żeby porównać te dwie gry, musiałbym zobaczyć, bądź pograć w Demo MW3, bo tak to nie wiadomo.

Odp: Crysis 2 02/13/2011 15:31 #12

coś mi się wydaje że multi będzie pełne "niewidzialnych" kamperów

Odp: Crysis 2 02/13/2011 15:36 #13

• ranex101
  • Kapral
  • Co się gapisz
  • Pukty: 16
@up
Jak ma się niewidzialność i się strzeli to od razu wyłącza niewidzialność i nie masz już energij i musisz zaczekać z 10 sec. aż się naładuję

Odp: Crysis 2 02/13/2011 16:08 #14

• Grrrr
  • Zablokowany
  • SCIENCE VESSEL
  • Pukty: 103
Koniec Cyrku! Basta Panowie!

Takiego offtopu dawno nie widziałem!

"Crysis 2 będzie najlepszym FPS tego roku i morze następnego jak widziałem gameplay'e to się zdziwiłem jaka fajna grafika a MW3 napewno tego NIE przebije."

Nie wiem na jakiej podstawie piszesz takie farmazony, zarówno Crysis 2 jak i MW3 jeszcze się nie ukazały, MW3 nic jeszcze nie wiadomo. "Morze"... lepiej zaglądnij do słownika zanim napiszesz kolejnego genialnego posta.

"Bo widziałem gameplay'e a z MW3 jeszcze nie ma więc zakładam, że nie będzie taki fajny jak Crysis 2."

Nie widziałeś gameplaya z MW3 i dlatego uważasz, że Crysis 2 będzie lepszy? Genialny tok rozumowania.
Wnioskuję, że uważasz, że Crysis będzie lepszy bo MW3 nie ma jeszcze gameplay'ów... Bez komentarza.

Rozumie, że wiesz już jakie gry wychodzą w przyszłym roku i porównałeś je, i na tej podstawie uważasz, że to właśnie Crysis 2 będzie najlepszy....

"z skąd wierz ile ludzi kupi Crysis'a 2 zarazie lepiej się zapowiada niż jakieś MW3 w MW3 będzie to samo co w BO co we wszystkich codach jakaś wojna i koniec gry (nie licząc multi) a kampania była fajna moim zdaniem w WaW'ie i w CoD 4.A w Crysisie jest o wiele większa swoboda a nie ciągle za typami trzeba chodzić."

Ciężko coś z tego zdania zrozumieć, gdyż obce Ci są znaki interpunkcyjne, jak kropka, przecinek.

Zastanów się co piszesz, W Crysis nie biegało się za typami? Po raz kolejny błysnąłeś....

"Morze" doczytasz sobie regulamin Forum i przestaniesz zaśmiecać forum zbędnymi postami?!

Zbędne posty zostały usunięte!

ranex101 prosiłem Cię już kilka razy o zaprzestanie offtopu!

Otrzymujesz blokadę do godzin wieczornych, wykorzystaj ten czas na przeczytanie regulaminu forum!

Każdy kolejny post nie związany z tematem/offtop/ siejący szeroko pojęty zamęt zostanie usunięty a autor nagrodzony.

Jest to temat o Crysis 2 a nie temat porównujący tą grę do innych!

Proszę trzymać się jasno tematu, pisząc konkretne posty.
Regulamin mówi wyraźnie, że jeżeli nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz nic!

W przeciwnym razie temat zostanie zamknięty!

Grrrr Out.

Odp: Crysis 2 02/13/2011 17:13 #15

• tux101
  • Kapral
  • Pukty: 111
Widzieliście ostatni trailer? Jest tam przedstawionych parę funkcji Nanosuit'u 2. Wygląda pięknie
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Irek, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.50 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Martum 100
Grrrr 65
bioshock 57
J!g5aw 50
Deagle 48

Urodziny

Jutro urodziny będzie obchodzić M@rt3n$ . Nie zapomnij o zyczeniach!

TrenejQ będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Marek będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

Mydelko86 będzie obchodzić urodziny za 6 dni!