Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania

TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies., 3 tyg. temu #1

Tak jak w temacie.
Rozpocząłem pewny ,,eksperyment,, który miał zbadać zainteresowanie tymi grami.
Miałem wybrać jakieś forum z gier FPS i wybór wypadł na to
Czyli piszcie która gra jest lepsza.
PS:da się robić jakieś sondy a jeśli tak to jak ?

Edit:Dobra ten ,,eksperyment,, to był tak naprawdę zakład z kumplem.Dzięki że dzięki wam wygrałem 20 zł
Ostatnio zmieniany: 7 mies., 3 tyg. temu przez Mateusz1933.

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies., 3 tyg. temu #2

• L0cKing
  • Kapral
Ja jeszcze rozumiem, że mógłbyś spytać o wiedźmina 2, ale gothic 4 KOMPLETNIE nie równa się z Skyrimem
PROFIL STEAM: steamcommunity.com/id/prezes_666

KLASA WŁASNA: uk.ign.com/builds/call-of-duty-modern-wa...00000000000000000165
Za tę wiadomość podziękował(a): Niebieski

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies., 3 tyg. temu #3

• Niebieski
  • Szeregowy
  • Die ... zombie !
Skyrim, hmmm..... chyba tysiąc razy lepszy od Gothica
Ostatnio zmieniany: 7 mies., 3 tyg. temu przez Niebieski.

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies., 3 tyg. temu #4

Porównywanie Wiedźmina z Skyrim również mija się z celem gdyż to dwie zupełne inne gry. Wiedźmin jest nastawiony na fabułę i bardzo szybką walkę. Ilość questów dość mała. Skyrim to otwarty świat z setkami questów i lipną fabuła. To, że obie są RPG-ami nie oznacza, że są podobne. Oczywiście porównanie lepsze niż Skyrim- Gothic, ale również powinno się takiego unikać.

Żeby być PRO w Call of Duty potrzebne są 3 rzeczy: skill, fart i myszka Logitech g9. Ja posiadam je wszystkie.
Pomogłem? Naciśnij "dziękuję".

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies., 3 tyg. temu #5

• ` 7 uP
  • Pułkownik
  • Punkty: 56
Obie gry są dobre na swój sposób. Jednak ostatecznie bym wybrał skyrima ze względu na możliwości jakie ta gra stwarza.

GA-P43-ES3G / Core 2 Duo E6600 @ 3000MHz / GeForce 8600GT 256MB / Corsair XMS2 800MHz 2x1GB / Seagate Barracuda 7200.11 500GB / Logic 350W / DELL ST2220M 21,5"
Pomogłem ? Jeśli tak to kliknij

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies. temu #6

Grałem we wszystkie części Gothic i uważam że porównanie Gothica z Skyimem jest złe ponieważ skyrim to gówniana gra pod względem graficznym jak i fabularnym (kto mi nie wierzy na wode )Skyrim niedorównuje do pięt żadnej z części Gothic'a. Jedyną grą z jaką może konkurować Skyrim jest Limbo of the lost().Moim zdaniem Skyrim jest najgorszą grą 2011 roku.

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies. temu #7

@up

Dostane warna za to, ale muszę.. ekhem: HHAAHAHAHAAHHHAAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA. Ok tyle starczy.
Porównujesz Skyrim do Limbo of The lost o_O Gościu problemy jakieś masz ze sobą? LOTL to jeden wielki plagiat nie wolno go nawet nazwać grą. A Skyrim to gra z ładną grafiką, setkami questów, super rozwojem postaci i uwaga tu cię zdziwię najlepsza gra roku 2011. Śmieszy jesteś bardzo i naprawdę jak masz głosić takie bzdury to wyjdź proszę cię..

Żeby być PRO w Call of Duty potrzebne są 3 rzeczy: skill, fart i myszka Logitech g9. Ja posiadam je wszystkie.
Pomogłem? Naciśnij "dziękuję".
Ostatnio zmieniany: 7 mies. temu przez Cod Maniac.

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies. temu #8

@up Powiem tak nie możesz mi wmówić że Skyrim ma ładną grafikę gdyż Gothic 1 ma identyczną ,to jest raz.Dwa niektóre rzeczy w Skyrim są zadziwiająco podobne do tych z Gothic,ale jeśli mowa o Arcani to zwróć uwagę na dobry styl walki,dobrą grafikę(jest tylko jedno niedopracowanie mianowicie deszcz),a pro po najlepszej gry roku 2011 to uważam,że jest nią Saints Row 3.Koleś powiem tyle GRA Skyrim jest żałosną próbą utworzenia dobrej gry,a zresztą mimo tego,że Skyrim jest z tej samej serii co Oblivion to zauważyłem DWIE identyczne drogi.Silnik graficzny tej gry równa się gówna!!!OTO MOJA OPINIA!<>!

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies. temu #9

@Niebieski to raczej powinno być tak Skyrim chyba 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000razy gorszy od nawet Gothic'a 1

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies. temu #10

• Pysiek
  • Kapitan
  • S1L3N7 H4CK3R
Nie ma gry lepszej, każdy ma inny gust.
Ale, do tych co obrali grafikę jako główny argument napiszę: "Wyjdź z tego forum i nie wracaj."
I jeszcze raz, co do grafiki:
store.steampowered.com/stats/

:pinch: Uwaga: Spoiler!

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies. temu #11

• Martum
  • Generał
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Punkty: 244
bartek12302 napisał:
@up Powiem tak nie możesz mi wmówić że Skyrim ma ładną grafikę gdyż Gothic 1 ma identyczną ,to jest raz.Dwa niektóre rzeczy w Skyrim są zadziwiająco podobne do tych z Gothic,ale jeśli mowa o Arcani to zwróć uwagę na dobry styl walki,dobrą grafikę(jest tylko jedno niedopracowanie mianowicie deszcz),a pro po najlepszej gry roku 2011 to uważam,że jest nią Saints Row 3.Koleś powiem tyle GRA Skyrim jest żałosną próbą utworzenia dobrej gry,a zresztą mimo tego,że Skyrim jest z tej samej serii co Oblivion to zauważyłem DWIE identyczne drogi.Silnik graficzny tej gry równa się gówna!!!OTO MOJA OPINIA!<>!

Twój ukochany GOTHIC I

VS

Twój znienawidzony SKYRIM

Nadal sie upierasz ,że GOTHIC wygląda tak jak SKYRIM ?
bartek12302 napisał:

Silnik graficzny tej gry równa się gówna!!!OTO MOJA OPINIA!<>!

I wszytko jasne

Teraz pozwól ,że Cie zaraportuje. Wiesz , nielubimy trollów na forumie
Ostatnio zmieniany: 7 mies. temu przez Martum.
Za tę wiadomość podziękował(a): Kamper

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies. temu #12

• DeTon
  • Global Mod
  • CONFIDENTIAL
  • Punkty: 58
Panowie, bez wielokrotnych wykrzykników, liter, emotikon, wulgaryzmów i trochę więcej szacunku do siebie i forum, bo inaczej warny polecą. Temat będę monitorować.

dead for cheaters, 2x fmg9, glock18, gl, ls, marty

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies. temu #13

Martum powiem tak wkleiłeś zdjęcie z Skyrim'a oraz Gothic'a 1 gdyż Skyrim miał dużo czasu na rozbudowanie się,bo należy do tej samej serii co np.Oblivion,a Gothic1 była to pierwsza część dobrze zapowiadającej sie sagi i popatrz na rok wydania potem porównuj,a popatrz na pająka czy nie przypomina ci tego z Władcy Pierścienia Powrót Króla (oczywiście z gry) hmm... Oczywiście,że przypomina,bo mam tą grę. 2.Obraz który przedstawiłeś niby z Skyrim'a czy przypadkiem to nie był tylko nędzny plan Skyrim'a jeszcze przed powstaniem ??!! bo chyba właśnie tak,a zdjęcie z Gothic jest prosto z gry i jeśli chcesz uczciwego porównania to wbij na ... Spójrz na ten styl walki itp. to jest miliard razy lepsze od Skyrim'a !!! tyle,bo uważam,że Skyrim jest niedopracowaną grą przykro mi,że moje argumenty Ci niewystarczają.

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies. temu #14

• djmaster
  • Porucznik
  • Maximal Crazy
Panowie, naprawde nie rozumiem waszej frustracji. Każdy gra w co chce.

Sam grałem i w Gothca i w Skyrima. ŻADNA z tych gier nie przekonała mnie zupełnie NICZYM. Wolę sobie pograc w stare Baldur's Gate i nie jarac się grafiką. Klimat i fabuła mi w zupełnosci wystarczą
„The World is Maximal Crazy”

"Żyj tak, aby znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz”

Pomogłem? - Kliknij „Dziękuje”

Gigabyte GA-G31M-ES2C v1/Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333)/3Gb RAM/NVIDIA GeForce 9600 GT 512 Mb + 512 Mb from RAM/500 GB/Zasilacz 400 W/Windows Vista 32 bit/A4 Tech X7 Blue Fire/SteelSeries QCK/SteeSeries Siberia V2 Natus Vincere Edition

Odp: TES Skyrim VS Gothic 4 Arcania 7 mies. temu #15

• Buzzy
  • Pułkownik
  • Chłopiec jedzący lizaka ;_;
  • Punkty: 124
@bartek12302
Weź już nie kompromituj się Wyglądasz mi na typowego fanboya Gothica. Oczywiście nie mówie że ta seria jest zła ale Skyrim jest dużo lepszy i bardziej otwarty dla modderów :>

Pomogłem ? Kliknij
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.74 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Jutro urodziny będzie obchodzić .:NooN:.PL . Nie zapomnij o zyczeniach!

TomHowk będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

UnHollyDavid będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

MrKlucha będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

SoliderPL będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

Darou18 będzie obchodzić urodziny za 7 dni!

L0cKing będzie obchodzić urodziny za 7 dni!

OwcaK będzie obchodzić urodziny za 7 dni!