Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: tryb multi w mw3

tryb multi w mw3 17/03/2010 18:17 #1

• jakub
  • Sierżant
  • Punkty: 2
gdzies słyszałem o takim dziwnym trybie do multi do mw3.
słyszałem że mają zrobić tak zwane : "linia frontu" że na początku jest równo a potem to się przechyla że wejdziesz na serw pograsz a potem wychodzisz potem znowu wchodzisz i patrzysz jaka jest teraz linia frontu.
ps. słyszałem to chyba na Hyperze nie zmyśliłem coś o tym mówili chyba

tryb multi w mw3 17/03/2010 20:04 #2

potwierdzam mówili lecz to na razie tylko pogłoski

tryb multi w mw3 18/03/2010 23:24 #3

AA co to jest linia frontu??? (głos ciekawego dziecka)

tryb multi w mw3 28/03/2010 22:55 #4

• Mofixil
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Najpewniej coś co jest wykorzystane w Frontlines: Fuel of War, czyli punkty które trzeba zdobywać i przez to zmienia się pole bitwy czy cuś.

Odp: tryb multi w mw3 16/05/2011 16:57 #5

• noe995
  • Kapral
Nieee wszystkie COD'y od 1 do BO maja takie same multi (chodzi mi o tryby) wiec i w mw3 sie nie zmieni
Zapraszam na moj kanal na youtube: www.youtube.com/user/noe995mw2

Odp: tryb multi w mw3 16/05/2011 17:12 #6

• jaby
  • Kapral
  • canadian.
  • Punkty: 24
noe995 napisał:
Nieee wszystkie COD'y od 1 do BO maja takie same multi (chodzi mi o tryby) wiec i w mw3 sie nie zmieni

Główne tryby tak, ale może być coś w stylu ONE IN THE CHAMBER czy SHARP SHOOTER z BO ... moim zdaniem powinni wkońcu pomyśleć nad dodaniem pojazdów do jakiś nowych trybów, zwiększyli by tym samym przewagę nad BF...

Odp: tryb multi w mw3 16/05/2011 18:23 #7

• Kin333
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Po prostu Kin.
  • Punkty: 24
Napewno beda jakies charakterystyczne dla gry tryby, jakas nowosc. Chociazby tak jak w BO sa te zaklady o kase co mowi jaby.

Ale taka linia frontu? Juz na pierwsza mysl widze tam tylko i wylacznei kampe (?)
Jupikajej madafaka <3

Odp: tryb multi w mw3 16/05/2011 18:25 #8

• Gandi
  • Major
  • Bez PituPitu...
  • Punkty: 103
Jak dla mnie to może być tylko ZiZ, SZTAB, Dominacja - ewentualnie HC tych trybów też by mogło być xD.

Jeśli są te 3 tryby to niech dodają ile chcą, ta trójca jest dla mnie najważniejsza ^^.

"I am the shadow and the smoke in your eyes
I am the ghost that hides in the night..."

Odp: tryb multi w mw3 16/05/2011 19:22 #9

• bioshock
  • Generał brygady
  • HUMA HUMA NUKA NUKA APUOHA YEAH BITCH!
  • Punkty: 91
Dla mnie ta gra była by bez sensu jeśli nie miała by tdm (który oczywiście będzie), a z tą linia frontu jak czytam to nie wiem o co cho , wytłumaczcie to jakoś jaśniej . Mam nadzieję że będzie tryb gry quarantine (kwarantanna) czyli na początku każdej rundy, wszyscy są ludźmi ale po iluś tam sek, 3 osoby zamieniają się w zombie i ich zadaniem jest zarażanie innych, natomiast osoba zarażona staje się zombiakiem i też zaraża innych, jeżeli przez jakiś tam czas np. 10 min. przeżyje chociaż jedna osoba, to rundę wygrywają ludzie a jeżeli wszyscy zostaną zarażeni to zombie . A co do tych pojazdów, wątpię żeby były, no może czołgi, to by wymagało większych map, mogli by zrobić z parę mapek ogromnych (nie takie jak z bf oczywiście) i one by był na minimum 24 graczy i tylko na nich by były pojazdy typu, jakieś tam jeepy, quady/crossy i ewentualnie człogi.

Tryby gry które będą na 99,9%:
-Drużynowy deathmatch
-deatchmatch (każdy na każdego)
-Znajdź i Zniszcz
-Dominacja
-Sztab
-Sabotaż
-Zdobądź flagę

Prawdopodobne:
-Wysadzanie
-wojna termonuklearna
-Kwarantanna (to na bardzo małą skalę może być)

Ostatnio zmieniany: 16/05/2011 19:35 przez bioshock.

Odp: tryb multi w mw3 16/05/2011 19:52 #10

• ACRfan
  • Reich will rise
  • Punkty: 9
@UP
Ta kwarantanna to jakaś zapowiedziana kiedykolwiek? Wsadzanie zombie do multi to bardziej do modów podobne ^^

Mi do szczęścia wystarczy TDM (dla drużyn co najmniej 10 osobowych - na duże mapy [większe od wastelandu :P] i maks 4 osobowych - na małe), do tego sztab (ale błagam, ufortyfikowany, a nie że jedna tuba przez okno zabija całą drużynę...), dominacja (ale niech będzie powiedzmy 5 stanowisk, po 2 na flankach i 1 centralne z premią punktową), do tego OCZYWIŚCIE znajdź i zniszcz, i jeszcze jakiś tryb z jednym życiem i rundami. No i oczywiście chciałbym pojazdy, ale bardziej do transportu... Powiedzmy taki udoskonalony strzelec śmigłowca z BO który może wylądować i zabrać gdzieś graczy (wybieramy lokalizację za pomocą minimapy), ewentualnie BTR. Czołgów się boje, bo albo będą rozwalały każdą ścianę (co nie ejst do końca fajne) albo nie będą rozwalały w ogóle jeżeli nie będzie tej możliwości (co również nie będzie fajne...) to tyle ode mnie.

W razie pomocy mile widziane kliknięcie w .

Odp: tryb multi w mw3 16/05/2011 20:11 #11

• mariiox
  • Sierżant
  • Buty Z Batystuty
  • Punkty: 36
Co to ta wojna termonuklearna... Jak popatrzyłem w google to może być coś w stylu podboju świata w C&C3: wojna o tyberium?
Nie mam pojęcia jakby to wyglądało

Jakby udało im się zrobić mapy na tyle duże żeby opłacalna była gra snajperką i na tyle małe żeby nie było drugiego bfa... byłbym wniebowzięty.
D tego jakby doszła całkowita modyfikacja żołnierza ^^

Odp: tryb multi w mw3 16/05/2011 20:15 #12

• bioshock
  • Generał brygady
  • HUMA HUMA NUKA NUKA APUOHA YEAH BITCH!
  • Punkty: 91
@ACRfan:
Ta kwarantannę sam wymyśliłem, albo raczej ściągnołem z gry combat arms, w tej grze to nie jest żaden mod tylko tryb gry, nawet do niego zrobili specjalnie mapki. W sumie w tej grze jest lepszy system serwerów niż dedykowane serwery, opisywałem go kiedyś, jest to taki ostro ulepszony iwnet, tam jest wyszukiwarka roomów taka jak w dedykach i ludzie klikają stwórz room i go adminują wybierają jaka ma być mapa, tryb gry, max. ilość graczy, nazwę rooma i współczynniki takie jak frienldy fire, kill cam czy też że gra only snipers, shotguns, bez granatów bez shotganów (w mw 3 mogło by być że nie da się tub używać ) nie mają też ci admini 100% kontrolowania serwera, jest tam kick vote itd. Jak by takie coś miało być w mw 3 to super by było bo to jest lepsze od dedyków (moim zdanie i sorry za małe odejście od tematu).

@UP:
Tryb wojna termonuklearna jest w mw 2, ten tryb doszedł razem z pierwszym dlc, nawet fajny grałem w niego za free oczywiście na alteriwnet. W sumie nie pamiętam na czym on polegał była tam jakaś paczka na środku mapy i drużyny musiały ją przejąć i w tej paczce była broń jądrowa chyba czy cóś, ale ogólnie tryb był fajny.

Ostatnio zmieniany: 16/05/2011 20:20 przez bioshock.

Odp: tryb multi w mw3 16/05/2011 20:19 #13

• ACRfan
  • Reich will rise
  • Punkty: 9
@mariiox

Wojna Termonuklearna/Globalna Wojna Termonuklearna (ang. Global Thermonuclear War) - Tryb z MW2 umieszczony w pierwszym DLC, polega na zdobyciu przez graczy bomby atomowej (wygląda jak sztab), niestety pasek zdobywania zapełnia się niesamowicie wolno. Najlepiej gdy cała drużyna stłoczy się przy celu a część będzie osłaniać. Notatka dot. trybu - własna ^^.

W razie pomocy mile widziane kliknięcie w .
Ostatnio zmieniany: 16/05/2011 20:20 przez ACRfan.

Odp: tryb multi w mw3 16/05/2011 21:41 #14

• #Orange
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Wydaje mi się że ten tryb był od razu w grze, tylko do odpalenia konsola byla potrzebna
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik
Wygenerowano w 0.57 sekundy

ActionGames.pl

• Gameplay z RAGE
  • RAGE doczeka się edytora poziomów
  • [WIDEO] "Malutki" Duke (Nukem Forever)
  • L.A. Noire w wersji na Xbox'a 360, na 3 płytach DVD
  • Wymagania Duke Nukem Forever

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Martum 50
Deagle 43
Grrrr 42
qwercik 30