@ACRfan:
Ta kwarantannę sam wymyśliłem, albo raczej ściągnołem z gry combat arms, w tej grze to nie jest żaden mod tylko tryb gry, nawet do niego zrobili specjalnie mapki. W sumie w tej grze jest lepszy system serwerów niż dedykowane serwery, opisywałem go kiedyś, jest to taki ostro ulepszony iwnet, tam jest wyszukiwarka roomów taka jak w dedykach i ludzie klikają stwórz room i go adminują wybierają jaka ma być mapa, tryb gry, max. ilość graczy, nazwę rooma i współczynniki takie jak frienldy fire, kill cam czy też że gra only snipers, shotguns, bez granatów bez shotganów (w mw 3 mogło by być że nie da się tub używać ) nie mają też ci admini 100% kontrolowania serwera, jest tam kick vote itd. Jak by takie coś miało być w mw 3 to super by było bo to jest lepsze od dedyków (moim zdanie i sorry za małe odejście od tematu).
@UP:
Tryb wojna termonuklearna jest w mw 2, ten tryb doszedł razem z pierwszym dlc, nawet fajny grałem w niego za free oczywiście na alteriwnet. W sumie nie pamiętam na czym on polegał była tam jakaś paczka na środku mapy i drużyny musiały ją przejąć i w tej paczce była broń jądrowa chyba czy cóś, ale ogólnie tryb był fajny.