Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: MW3 Data premiery

MW3 Data premiery 10/11/2010 16:10 #1

Cześć chciałem się zapytać czy wierzycie że MW3 wyjdzie w 2011roku.

I kto wogóle tworzy MW3?

MW3 Data premiery 14/11/2010 22:53 #2

• The51Master
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 24
Oczywiscie ze Infinity Ward... Juz dawno prace sie rozpoczely. Znajac Acti to ustawi date na ktorys listopad. Jednak kto wie co sie jeszcze wydarzy ;]

MW3 Data premiery 14/11/2010 23:11 #3

• tofikowski
  • Newsman
  • Punkty: 79
Acti vs. West & Zampella, maja proces (jak dobrze pamiętam) w marcu 2011. Więc jeśli (przykładowo) West i Zampella wygrają, to Acti może sobie pomarzyć o MW3.
Szanuj tofik'a tego, bo możesz mieć gorszego.

MW3 Data premiery 14/11/2010 23:38 #4

• Deagle
  • Pułkownik
  • Punkty: 62
Ale oni w IW już mniej więcej pracują nad MW3 tak?
Czyli jak West i Zampella przegrają ten proces,to MW3 będzie tak w 40 % ukończone...

MW3 Data premiery 15/11/2010 10:22 #5

A jeśli West i Zampella przegrają proces to MW3 wyjdzie?

MW3 Data premiery 15/11/2010 16:56 #6

Raczej tak, skoro są już w ok. 35% - 50% pracy nad MW3. Oby West & Zampela wygrali sprawę...
You're on the sniper sight, first in tonight, time to die!
You're on the bullet way, White Death prey, say goodbye!

MW3 Data premiery 15/11/2010 16:59 #7

• Deagle
  • Pułkownik
  • Punkty: 62
Nie wyjdzie Call Of Duty Modern Warfare 3 jeśli W&Z wygrają sprawe,bo marka COD należy do Acti,a marka Modern Warfare w pewnym sensie należy do nich.

MW3 Data premiery 15/11/2010 17:06 #8

• djgromo
  • Specjalista
Chciałbym żeby ci dwaj panowie wygrali tą sprawę i pokazali swoim wsparciem czy zależy im na graczach, czy tylko na kasie jak activision. Czytałem już sporo na temat tego konfliktu i ciekawi jak to wyglądało naprawdę, bo obie strony sobie zaprzeczały i generalnie obrzucały mięskiem Najlepiej jakby Z. W. odzyskali prawa do marki, a sama gra była co najmniej tak dopracowana jak COD4 i z takim samym wsparciem (serwery, mody, darmowe mapki/edytory). Jest też druga opcja. Respawn podpisał umowę chyba z EA i ponoć mają wolną rękę w stworzeniu sieciowego FPS. Mogą więc stworzyć nową markę o bliźniaczych rozwiązaniach. Całość tylko rozchodzi się teraz o to, że ten kto będzie miał prawa do nazwy Modern Warfare, będzie miał większy rozgłos i super reklamę. Jest pewnie sporo osób, które kupuje te gry "bo to w końcu COD " bez zastanowienia kto tą grę tworzy.

Edit: na golu czytałem, że acti zastrzegło kilka nazw: cod future warfare, space warfare i kilka podobnych więc już teraz mogą się przygotowywać na ewentualną przegraną w sądzie, lub myślą nad nową grą z serii. Ponoć teraz istnieją 4 studia robiące call of duty: iw, treyarch, sledgehammer (czy jakoś tak) i raven soft.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.34 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »