Wystarczy wejść na stronke modernwarfare3.com/ i pojawia się logo MW 3 (na górze znaczy liczba) i trailer Find Makarov.Czy to nie jest zbieg okoliczności, ta stronka na pewno nie należy do fanów bo jest tam nawet konkurs że można wygrać black ops i ipada. Daje to dużo do myślenia, może mieć jakieś powiązanie z mw 3 może być np. acti czy IW, bo We Can Pretend to raczej ona nie jest (przecież mają findmakarov po co im 2 stronka).Więc czy to nie zbieg okoliczności że na stronce jest trialer find makarov i ogólnie tematyka stronki.Mi się wydaje że Find Makarov ma duże powiazanie z następnym codem, może niech ktoś sprawidzi kto umie oczywiście do kogo należy ta strona albo raczej gdzie jest zarejestrowana.Wydaje mi sie że to jedna wielka manifestacja.Albo w sumie sam nie wiem co myśleć, fanowskie to raczej nie jest, kto by płacił za nazwe domeny i samą domenę i robił jeszcze konkurs dot. call of duty, bo podałem e-mail i mi odesłali że mogę wygrać ipoda+black ops, może to i fanowska stronka nie wiem rozkminiamy.