Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Cod:Bo polaczenie z innymi grami

Cod:Bo polaczenie z innymi grami 07/19/2010 14:19 #1

• oskaruch
  • Specjalista
  • Punkty: 1
W tym watku mozecie napisac co byscie chcieli zobaczyc w black ops, Ale uwaga tylko co byscie chcieli z innych gier np. z modern warfare 1, 2, battlefield czy nawet z mario xd czekam za odpowiedziami.

Cod:Bo polaczenie z innymi grami 07/19/2010 16:00 #2

• Biba
  • Specjalista
Ja chciał bym zaawansowany system chowania się za osłonę, nie tak jak w Splinter cell'u (Conviction ) gdzie biegasz od osłony do osłony, bardziej jak w Rainbow Six Vegas2, następnie system klas taki jak w Battlefield Bad Company 2, czyli w trakcie meczu można je zmieniać, dostosowywać. W serii Call Of Duty zawsze mi brakowało ubierania swojej postaci , więc wybieranie mundurów , kamizelek taktycznych, czy nakolanników. Narazie tylko to mi do głowy przychodzi, jak coś sobie przypomnę napiszę

Cod:Bo polaczenie z innymi grami 07/19/2010 16:50 #3

• cermer
  • Major
  • PRINCIPESSA
ja chciałbym aby było tak jak w mario, gdyby się skoczyło z dużej wysokości na człowieka by się go zabiło ^^

Cod:Bo polaczenie z innymi grami 07/19/2010 18:00 #4

• qwercik
  • Moderator
  • Advocatus diaboli
  • Punkty: 16
Biba napisał:
W serii Call Of Duty zawsze mi brakowało ubierania swojej postaci , więc wybieranie mundurów , kamizelek taktycznych, czy nakolanników. Narazie tylko to mi do głowy przychodzi, jak coś sobie przypomnę napiszę

Lepiej nie. Założę się, że wg. polityki Acti za coś takiego musiałbyś płacić. Tzw. mikropłatności, wypożycz mundur smerfa marudy na tydzień za 0.99 $.

Biba napisał:
Ja chciał bym zaawansowany system chowania się za osłonę, nie tak jak w Splinter cell'u (Conviction ) gdzie biegasz od osłony do osłony

Jeśli tak, to system uszkodzenia otoczenia.

Ja chcę dedyki. To mi starczy... I większe wsparcie dla ekipy PeCetowców.
MASZ FAJNE AKCJE Z CoD BLACK OPS? ODEZWIJ SIĘ NA PW PODAJĄC SWÓJ LOGIN STEAM!

MOJE FILMY Z BLACK OPSA! ŻYCZĘ MIŁEGO SEANSU!

Cod:Bo polaczenie z innymi grami 07/19/2010 18:47 #5

• bioshock
  • Pułkownik
  • Punkty: 31
Chciał bym żeby był tryb chowania sie za przeszkodami z kill zone 2 .

Cod:Bo polaczenie z innymi grami 07/19/2010 19:39 #6

• Pallan
  • Porucznik
qwercik napisał:
Lepiej nie. Założę się, że wg. polityki Acti za coś takiego musiałbyś płacić. Tzw. mikropłatności, wypożycz mundur smerfa marudy na tydzień za 0.99 $.

Zawsze lepsze to niż takie AC-139 na tydzień za jedyne 2.99$.

bioshock napisał:
Chciał bym żeby był tryb chowania sie za przeszkodami z kill zone 2 wink.

Myślę, że to mogło by zabić dynamikę tej gry.

Cod:Bo polaczenie z innymi grami 07/19/2010 19:44 #7

• Biba
  • Specjalista
Najlepszym połączeniem było by:
Możliwość chowania się za osłonę i uszkodzenia otoczenia, to już by było jakby to powiedzieć epickie

Można to łatwo połączyć początkowo masz kilka kamizelek. mundurów i innych. Następnie razem z wyższym stopniem dostajesz coraz inne wyposażenie, a przejście na następny prestiż mogło by być premiowane dodatkowo jakimiś unikalnymi rzeczami które normalnie są płatne (dostajesz je na zawsze).

Cod:Bo polaczenie z innymi grami 07/19/2010 20:13 #8

• oskaruch
  • Specjalista
Hehe ciekawe pomysly ja osobiscie chcialbym zobaczyc w black ops te bonusy za zabicia jak w modern warfare i ulepszanie broni nie chodzi mi o granatniki czy celowniki tylko jak na przyklad w tych metinach itp. zeby sie zwiekszalo obrazenia, celnosc czy ilosc naboi w magazynku. To moje pomysly, i dalej czekam za odpowiedziami.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.28 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »