Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Killstreak w BO !

Killstreak w BO ! 23/10/2010 14:42 #1

• Hesus
  • Kapral
Witam. Mam pytanie a propos jednego z killstreaków w Black Ops. A więc pytanie to dotyczy psów wypuszczanych na mapę za 11 kill'ów. Czy będzie możliwość skręcenia takiemu kundlowi karku gdy się na Ciebie rzuci (gdy w odpowiednim momencie naciśniesz tak jak było to w MW2 "v")? Czy po prostu jak usłyszysz psy to run 4 your life po całej mapie? Oczywiście pomijam tutaj opcję zastrzelenia ich bo to jest pewne, że będzie może ja zestrzelić.

Killstreak w BO ! 23/10/2010 14:49 #2

• Rick Astley
  • Major
  • For Mother Russia
  • Punkty: 28
Psy sie na ciebie nie rzuca, tylko beda biegaly i jak na ciebie natrafia to przebiegna przez ciebie i padasz, nie ma mozliwosci zabicia go wrecz..

POMOGŁEM? KLIKNIJ

Killstreak w BO ! 23/10/2010 14:49 #3

• R@F!k#5
  • Kapral
  • Punkty: 1
Dowiesz się jak kupisz Black Ops-a
1. ,,Kiedy widzę, jak ludzie marnują papier, mówię: ''ratujcie drzewa''. Ale kiedy słyszę techno... Ku**a, nie wiem, z czego zrobione są płyty CD, ale ratujcie to!" -Eminem
2. ,,Mądry człowiek nie zadaje głupich pytań..." -RazzoZ
3. Sniper Montage

Killstreak w BO ! 23/10/2010 14:51 #4

• Hesus
  • Kapral
R@F!k#5 napisał:
Dowiesz się jak kupisz Black Ops-a

Nie bądź taki cwany ;]. Nie jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz.
Rick napisał:
Psy sie na ciebie nie rzuca, tylko beda biegaly i jak na ciebie natrafia to przebiegna przez ciebie i padasz, nie ma mozliwosci zabicia go wrecz..

Uuu.... szkoda ... troszkę nie fair jest to. Przebiega i leżysz. Aż nie mogę w to uwierzyć, tak dopracowana rozgrywka a nie będzie można wręcz psa zabić?

Killstreak w BO ! 23/10/2010 14:57 #5

• PIETl2AS
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 34
Dlaczego nie fair? Jak die ogarniesz to go zastrzelisz a jak odwrocisz sue za pozno to ded I tak jest dobrze

Killstreak w BO ! 23/10/2010 14:58 #6

Może nie przebiega a rzuca się na ciebie... To będzie służyć jak w COD5, puszczasz psy, odciągają uwagę graczy (skupiają się na nich aby zabić) a ty tylko idziesz i kosisz.
Ps. A Żeby je zabić w COD5 to tylko trzeba było strzelać lub szybki atak wręcz z noża (jak normalnego gracza).
Szanuj tofik'a tego, bo możesz mieć gorszego.

Killstreak w BO ! 23/10/2010 14:59 #7

• Hesus
  • Kapral
Mimo wszystko, nie uważacie, że dobrze by było jakby była możliwość skręcenia im karku ;>?

Killstreak w BO ! 23/10/2010 15:04 #8

• Deagle
  • Pułkownik
  • Punkty: 62
Nie...ale te sposoby z CoD 5 są...lepsze.

• Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.25 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »