Newsy
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: WYWALENIE BLACK OPS

WYWALENIE BLACK OPS 01/17/2011 19:37 #1

• karczoch
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Punkty: 1
nie wiem jak wy ale ja wywaliłem miesiąc temu BO (za to wszystkie problemy z grafiką bo żadne patche nic nie dały, za olewanie mnie przez twórców ) i wróciłem do MW2 bo tutaj gram na full detalach i nawet mi nie mrugnie wiadomo jacy są gracze w MW2(chodzi o noobów reszty oczywiście nie chciałem obrazić) ale to nie razi tak bardzo jak niedbalstwo firmy od BO i tu moje pytanie ile wytrzymaliście z BO zanim wróciliście do poprzedników ,pytam ponieważ wiem że jest wiele takich osób i ogólnie powiedzcie za co wywaliliście BO
Ostatnio zmieniany: 01/17/2011 19:39 przez karczoch.

Odp: WYWALENIE BLACK OPS 01/17/2011 19:49 #2

• Kamper
  • Szeregowy
  • Punkty: 3
gdybym był pełnoletni i zarabiał na życie spaliłbym tą grę na stosie właśnie za te wszystki lagi, wywalanie do Windowsa i jeszcze inne. jednak jeszcze na gry wydaje z kieszonkowego i troche szkoda mi kasy. Przeniósłbym się z chęcią na MW2 jednak nie mam jeszcze tej gry(zbyt droga...130 zł bez przeceny po 2 latach od premiery). Casem myśle,że zostawie te BO i pogram w coś innego nim te wszystkie błędy sie nie naprawią ale na razie gram i jestem wytrwały

Odp: WYWALENIE BLACK OPS 01/17/2011 19:56 #3

• Tristan
  • Kapral
  • Porządnie !
Nie wywaliłem i nie mam zamiaru wywalać... Co prawda na początku mnie również się "ciężko" grało ale ostatni patch mi nareszcie pomógł i mogę normalnie w tą grę pograć.

Odp: WYWALENIE BLACK OPS 01/17/2011 20:27 #4

napisz na pw jaki masz problem to ci moze pomoge;)dokladnie co ci sie dzieie ile ram i jaki procek. ta gra dziala zajebisce tylko wy mace cos z piecykami i tyle..
Ostatnio zmieniany: 01/17/2011 20:29 przez DESIDERATA PL.

Odp: WYWALENIE BLACK OPS 01/17/2011 20:46 #5

• JayJay
  • Szeregowy
wywalić nie wywaliłem, ale odstawiłem na półkę i uważam że są to najgorzej wydane pieniądze w ubiegłym roku !!
Wróciłem do MW2, co prawda ja gram na PS3 ale sam fakt, że w BO jestem wyrzucany co 5 minut z meczy powoduję podniesienie mi ciśnienia a chyba nie po to gramy co
i u mnie również nie pomagają żadne patch'e a już 5 ich na PS3 wyszło.
Twórcy zamiast się zabrać za poprawę milionów błędów w grze chwalą się na swoim facebookowym koncie planowanym wydaniem pierwszej paczki nowych map, pytam się po co, jak i tak 80% użytkowników nie może grać w BO...
Playstation 3 - 1299 zł
Call Of Duty Modern Warfare 2 - 215 zł
Plama krwi na ścianie po headshocie - bezcenne
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.21 sekundy
SEO by Artio
Szukaj

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum