Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Muzyka z BO.

Muzyka z BO. 02/20/2011 22:25 #1

• BisHoP
  • Porucznik
  • 5 minuts... wait! no.... Tango Down ;)
  • Pukty: 35
Zna możę ktoś nazwę utworu piosenki która leci w tle misji w której Hudson ma za zadanie dowiedzieć się od Clarka kod szyfrowy do Novy 6 i goni ich Spenaz to chyba misja w Koonlown czy jakoś tak . chodzi mi ogólnie o muzyke w tle.

Ta muzyka jest również zazwyczaj na poczatku rundy w multiplayerze jesli jest się po stronie Ops-ów.

Poszukuje jej więc prosze o pomoc.
adres

"Stasiu pamiętaj, jak będzie gonić cię policja, walnij takiego w łeb deską serfingową i krzycz wysoka fala"

FAIL!!! BisHoP is Zoombie!

"Macie się okopać, nie ważne gdzie, mozecie się nawet Okopać na środku Oceanu, ale musicie to zrobić"
Herman Gering

Jeśli pomogłem, naciśnij DZIĘKUJE!

Odp: Muzyka z BO. 02/20/2011 22:48 #2

• Gandi
  • Kapitan
  • "He Ram!"
  • Pukty: 123

O tą misję Ci biega?

EDIT:

Gdzieś to mam czekaj sprawdze.
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych.Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego.
— Mahatma Gandhi
Ostatnio zmieniany: 02/20/2011 22:50 przez Gandi.

Odp: Muzyka z BO. 02/20/2011 22:53 #3

• Matiseq
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Pukty: 31
Proszę ja Cię bardzo:

Za tę wiadomość podziękował(a): BisHoP

Odp: Muzyka z BO. 02/20/2011 23:06 #4

• Gandi
  • Kapitan
  • "He Ram!"
  • Pukty: 123
@up:

To to ja dawno znalazłem ale jemu chyba chodzi o wersje download. Nie znalazłem odosobnione wersji ale masz all soundtrack w tej paczce. Chodzi Ci o Rooftops - Track 29, Kompozytor: Sean Murray.

Link do pobrania:

[ciach]

@EDIT:

Klikasz na ten czerwony napis pod obrazkiem "Call of Duty Black Ops Soundtrack".
(u mnie jest on czerwony, u kolegi zielony więc nie zdziw się jak będziesz miał inny kolor.)

///DeTon: Te pliki pochodzą z płatnego wydania, dlatego link zostaje usunięty.
1.3 Na forum i stronie modernwar.pl jest zakaz rozpowszechniania plików i treści chronionych prawem autorskim (muzyka, filmy itp).

EDIT:

Sorka, za to. Czytałem regulamin ale najwyraźniej nie umyślnie go zignorowałem. Sorka raz jeszcze.
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych.Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego.
— Mahatma Gandhi
Ostatnio zmieniany: 02/21/2011 00:21 przez Gandi.

Odp: Muzyka z BO. 04/19/2011 17:54 #5

• Grrrr
  • Zablokowany
  • SCIENCE VESSEL
  • Pukty: 103
Qwercik ostrzegł, a ja wyegzekwuję!

Gandi oraz BisHop jako iż macie w głębokim poważaniu zarówno Regulamin, jak i Moderatora Qwercik'a oraz Mnie, gdzie nie dalej jak wczoraj upominałem Cię BisHoP, oraz "po raz któryś" z rzędu przypominałem, zgodnie z regulaminem Forum:
2.3 Nie używaj wulgaryzmów i obraźliwych zwrotów. Nie prowokuj kłótni. Jeśli chcesz się z kimś kłócić rób to poprzez PW, e-mail, komunikator. Forum nie jest Twoim prywatnym podwórkiem.

Z Wami jest jak z rozmową ze ślepym o kolorach.

Mocą daną mi przez Postman'a oraz J!g5aw'a otrzymujecie blokadę: Gandi na 24h, BisHop, jako, że to nie pierwsza już, na 72h.

Wyrażam nadzieję, choć pewnie niepotrzebnie/zbędnie, iż wyciągniecie wnioski i zaprzestaniecie podobnych działań w przyszłości.

Napiszcie coś z klasą... widzę wciąż te chały wtórne. Bo prawdziwi pisarze, pokroju SzymonSAN'a to Elita, mały procent, bardzo mała dawka.

Grrrr Out.

///DeTon: Posty nie związane z tematem usunięte.
Ostatnio zmieniany: 04/21/2011 23:57 przez DeTon.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Irek, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.26 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Martum 100
Grrrr 65
bioshock 56
J!g5aw 50
Deagle 48

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi PROkurator Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi Szamar Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić martut . Nie zapomnij o zyczeniach!

M@rt3n$ będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

TrenejQ będzie obchodzić urodziny za 5 dni!