Założyłem temat ponieważ jak wszyscy wiemy, wyciekła do sieci
BETA (oraz Pełna wersja) -
Black Ops na xbox'a 360 o czym pisał ostatnio Postman. W związku z tym pojawia się masa gameplay'ów, które są nadsyłane do nas w celu umieszczenia ich na stronie głównej. Ale powiedzcie, czy to nie mija się z celem? Nie to, że nie chcę się dodawać ich na główną, wręcz przeciwnie. Ale po co dawać wszystkie filmy jakie się pojawią? Aby psuć, część niespodzianek użytkownikom, jakie doznaliby podczas premiery - grając samemu?
Dlatego, aby nikt nie dostał zawału ( ), proszę o zamieszczanie nowych filmów w tym temacie,[s] jeśli jakiś będzie
wyjątkowy wtedy pojawi się na stronie głównej.[/s]
Oczywiście przy wstawianiu wideo, zachowujemy odpowiednie zasady forum. Wstawianie materiałów wideo z YT ma wyglądać tak jak tu zostało to opisane
KLIK!
A całość ma wyglądać tak:
1. Wstawione odpowiednio wideo, o czym pisałem wcześniej (czyt. Odpowiednio zakodowane).
2. Czas Filmu (Ile trwa)... (np. 8:37)
3 Tryb, na jakim dany mecz się rozgrywa (TDM, Dominacja, Wysadzanie itd.).
4. Mapa na jakiej prowadzona jest rozgrywka (Launch, Summit, Cracked, Radiation, Jungle, Havana).
[s]Jeżeli dodajecie filmiki do swojego kanału, to tylko jako niepubliczny, bo inaczej wkrótce wygasną (i tak będzie aż do premiery BO), te publiczne będziemy się starać na bieżąco odpowiednio uploadować na nasz kanał.[/s]
Z góry Dzięki za Dostosowanie się do tego. Pamiętajcie, wszystko aby żyło się lepiej.