Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Menadżer tworzenia klas w prywatnych meczach.

Menadżer tworzenia klas w prywatnych meczach. 06/12/2010 21:17 #1

Z tego co dzisiaj zobaczyłem, nie wszyscy na forum wiedzą o możliwości tworzenia własnych klas przez admina na mecz prywatny, w których odblokowane jest wszystko, więc zrobiłem minitut.
_________________________________________________________________________________________________________________
Film niestety robiony w Movie Makerze (słaba jakość) bo po formacie nie posiadam innego edytora.
[youtube]kXlzS_5jHBQ[/youtube]
Opis, dla tych co nie chcą oglądać filmu:
Na początek w chodzimy w Graj/Mecz prywatny.
Ustawiamy satysfakcjonujący nas tryb gry (np. deathmatch).
Wchodzimy w opcje gry i zmieniamy opcję dowolne klasy na Własne klasy,
po czym wybieramy opcję edytuj.
Właśnie otworzyło się okno, w którym możemy ustawić swoje klasy, którymi przyszli gracze na naszym serwerze będą mogli grać .
Nie ma żadnych ograniczeń, więc możemy dać każdą broń, każdy kamuflaż i każdy dodatek (oczywiście za darmo^^).
Kiedy zrobimy już wystarczającą ilość klas, możemy je zapisać poprzez przycisk "zapisz w plikach". Jeżeli chcemy użyć ich jednorazowo klikamy jeszcze raz wstecz.
Teraz pozostaje nam tylko rozpocząć grę. Po wczytaniu mapy wyskakuje okienko wyboru klasy, w którym są dostępne tylko te, które stworzyliśmy w wcześniej wspomnianym edytorze

Menadżer tworzenia klas w prywatnych meczach. 06/12/2010 21:28 #2

• Gavye
  • Specjalista
  • Punkty: 2
Ta edytor klas jest super! Siedziałem w nim dużo czasu, i zrobiłem chyba wszystko, od Wojny Krajów - bronie np. Rosyjskie, klasa Rosja - do gry na same pistolety...Cudowna opcja!
UŻYWAM WYSZUKIWARKI, NIE CHCĘ BYĆ DZIECKIEM NEO!
http://www.modernwar.pl/components/com_agora/img/members/9147/mini_TrollFace.jpeg

Menadżer tworzenia klas w prywatnych meczach. 06/12/2010 21:41 #3

• osa1942
  • Kapral
Hmm, a ja nie wiem jak włączyć taki mecz...
Raz mam że kupuję za własną kase , a raz wszystko za free. Ktoś mi objaśni ?

Menadżer tworzenia klas w prywatnych meczach. 06/12/2010 22:11 #4

Jeżeli nie zapisujesz ustawień prywatnego meczu, to po każdym wyjściu z tej kategorii, owe dane się usuwają.
Żeby mieć wszystko za free musisz wejść w Opcje Gry/Edytor klas - zmień z domyślne klasy, na własne klasy >> poustawiaj co chcesz >> zapisz config używając opcji "zapisz w plikach" i od teraz, po każdym wejściu w Prywatny mecz, wystarczy, że wczytasz swój config poprzez wybranie "Tryby Gry >> Własne ustawienia >> wczytujesz config.
#
Za kupowanie różnych rzeczy płacisz tylko, jeżeli robisz osobiste klasy (szkolenie, serwery)
Dany sposób jest dostępny tylko dla osoby, która stawia serwer, czyli udostępnia stworzone klasy wszystkim graczom.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.22 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »