Larala napisał:
Co on gada w tym filmie? Bo za bardzo nie kumam. Film nazywa się PM63 its so horrible i nie wiem, o co mu chodzi? Czy o to że PM63 jest słabe
Jest to kolejny przykład na to, że piszesz posty bezsensowne bez uprzedniego dokładnego zapoznania się z tematem.
Nie wiesz o czym gościu mówi, nie masz pojęcia co ma na myśli mówiąc o tej broni a wysuwasz oskarżenia.... Bez komentarza.
Larala napisał:
Nie oglądałem całego, wystarczył mi tytuł i nazwanie go G18.
I tutaj właśnie leży sedno Twojego problemu, jak możesz pisać taki post skoro nie obejrzałeś całego filmu? To mniej więcej tak jak byś poszedł do kina na film i wyszedł po 10 minutach a następnie mówił, że film jest beznadziejny bo nie wiem o co chodzi, nic się w nim nie dzieje....
Otóż ja pozwoliłem sobie obejrzeć ten film do końca.... horrible oznacza straszny, co można tłumaczyć na wiele sposobów, zależnie od sytuacji. W tej konkretnej sytuacji ta broń jest straszna, gdyż jest wyjątkowo dobra, autor porównuje ją do G18 gdyż sieje podobne spustoszenie!
Larala napisał:
Dobra, dobra,
A gdy ludzie wyjaśniają Ci jaki kolejny Fail popełniłeś to próbujesz się tłumaczyć....
Podobnie było z tematem o Borderlands gdzie napisałeś, ze to mod do BO, no comment po raz drugi!
Proszę Cię i ostrzegam, zastanów się zanim coś napiszesz!
Takich filmów na YT są tysiące, każdy wyraża swoje zdanie na temat broni, będziesz tutaj wklejał każdy film jaki znajdziesz gdzie ktoś narzeka na bronie w BO?
Grrrr,,, Out.