Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Reset leveli - POMOCY

Reset leveli - POMOCY 02/01/2011 17:29 #1

Grałem dzisiaj w Black opsa na multi i kolega zaprosil mnie na prywatny serwer, wszystko bylo okej. Po chwili gry przeslismy na rankingowe serwery i zaczelo mnie kikowac z kazdego serwa. zresetowalem kilka razy steam i wkoncu pomoglo ale nie do konca. WSZYSTKO MI SIE ZRESETOWALO. mialem 4th prestiż i 13 lvl, niby nic ale troche czasu poswiecilem na gre i czemu mialo by to zniknac w ciagu sekundy nie mam pomyslu co robic z tym fantem. doradzcie mi cokolwiek.

Reset leveli - POMOCY 02/01/2011 17:35 #2

• qwercik
  • Moderator
  • Advocatus diaboli
  • Punkty: 30
Nic nie zrobisz. Na tą chwilę, nie ma skutecznego sposobu na przywrócenie ranka.
MASZ FAJNE AKCJE Z CoD BLACK OPS? ODEZWIJ SIĘ NA PW PODAJĄC SWÓJ LOGIN STEAM!

MOJE FILMY Z BLACK OPSA! ŻYCZĘ MIŁEGO SEANSU!

Reset leveli - POMOCY 02/01/2011 17:41 #3

A jakbym napisal maila do tego treyarcha. daloby to cos? musze czekac na jakiegos rank hacka zeby sobie dorobic spowrotem czy moze to sie naprawi samo za jakis czas. Wyglada to tak jakbym dopiero co kupil gre ; /

Reset leveli - POMOCY 02/01/2011 17:53 #4

• zizi17
  • Kapral
  • Punkty: 3
Mi wczoraj cofneło lvl (a mam 5 prestiż ) wystarczyło że wyłączę i włączę grę i wróciło na dodatek to nie pierwszy raz...

Reset leveli - POMOCY 02/01/2011 18:00 #5

mi nie cofnelo a zresetowalo ; / dziwne jest to ze tag klanu ktory sie odblokowywuje na 6 lvlu ja mam na pierwszym. Pierwszy raz mi sie to zdarzylo i wyglada na cos powazniejszego, resetowanie gry/steam/kompa nic nie daje

Reset leveli - POMOCY 04/01/2011 17:42 #6

• Dusin
  • Szeregowy
  • Punkty: 8
A da się jakoś celowo zrestartować lvl ? Brat mi zepsuł statystyki.

Reset leveli - POMOCY 04/01/2011 23:36 #7

Ja 84000 cod points tez mnie kolega zaprosil i boom!0 cod points Nie martw sie to tylko gra ze znaczkami i cyferkami (emblematy i cod pointy)
S.A.S RULES

Odp: Reset leveli - POMOCY 28/01/2011 11:44 #8

• Neptune
  • Kapral
  • Punkty: 2
A mi wczoraj w ten sposób zresetowało uczciwie nabity 15 prestiz
Wchodzę do gry, wybieram klasę, ale patrzę.... tam gdzie powinny być perki mam 3x 'brak'. Broni zadnej nie trzymam, na killcamie patrzyłem też biegłem bez broni. Wychodzę i bum. level 1, prestige 0. Jest to co najmniej dziwne. Emblemat i tytuł zostały te same. Killstreaki o dziwo też, choć nie powinienem mieć niczego odblokowanego. Ma ktoś pomysł jak się to mogło stać? Dodam tylko, że nie boostowałem, ani nic z tych rzeczy.

Odp: Reset leveli - POMOCY 28/01/2011 12:13 #9

• Hitmen898
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Jestem amatorem ciastek
Zazwyczaj tak się dzieje gdy straciłeś połączenie z internetem podczas wczytywania mapy.Mozna to uratować naciskając ALt + crtl + Delete i w menadżerze zadań w procesach zamknąć procesy:
Steam.exe(Coś w tym stylu)
BlackopsMP.exe(coś w tym stylu)
Po ponownym uruchomieniu Steama i BO Wszystko powinno być ok.
[url=http://bo.dw247.net/black-ops/class-creator]http://img135.imageshack.us/img135[img]

Odp: Reset leveli - POMOCY 28/01/2011 12:27 #10

• Neptune
  • Kapral
Napisałem przeciez, ze nie straciłem połączenia z internetem. Gram teraz normalnie, ale wszystko zostalo zresetowane.

Odp: Reset leveli - POMOCY 02/02/2011 11:40 #11

Ja natomiast chciałem się spytać, czy da się zresetować całe konto tzn. cofnąć wszystkie prestiże, wyzerować liczniki w osiągnięciach - po prostu przywrócić konto do stanu w dniu zakupu? Pytam się na wypadek gdybym chciał komuś sprzedać swój egzemplarz w przyszłości by ta osoba miała praktycznie w 100% czystego BO.

Odp: Reset leveli - POMOCY 02/02/2011 18:29 #12

Ja miałem to samo co Neptune. Żadnego zerwanego połączenia. Wchodzę i 1 prestiż 50 lvl poza tym złoty famas i kolorowy tag klanu
Jeśli ktoś uważa, że famas w Black Ops jest przegięty jest lamą =D
Żeby być PRO w Call of Duty potrzebne są 3 rzeczy: skill, fart i myszka Logitech g9. Ja posiadam je wszystkie.

Odp: Reset leveli - POMOCY 07/03/2011 10:11 #13

Mam ten sam problem miałem wczoraj 6 prestiz i 32 lvl . Wyszedłem z serwera i buch!
1poziom 0 prestiżu Pisałem e-mail do obsługi klienta activision odbisywali mi różne sposoby ale nic nie podziałało , nie che mi sie juz znimi gadać ;(
Najgorsze jest to że straciłęm 10 dni życia(230h) by ebac 6pres a oni w 1 sek psuja to i nie potrafia tego naprawić
Też mi zostały bronie emblemat i perki których nie powinno byc przy tym lvl
Masakra
Jutro kubuje/sciągam lvl hack

Odp: Reset leveli - POMOCY 07/03/2011 10:18 #14

• liptox
  • Major
  • Lubie placki !
  • Punkty: 64
geniusz1999 napisał:
straciłęm 10 dni życia

no to rzeczywiście katastrofa
zawsze myślałem że gra się dla przyjemności
jak widać myliłem się bo nie którzy wkładają w gre całe swoje życie
R.I.P Call Of Duty !New King Has Come.

Odp: Reset leveli - POMOCY 07/03/2011 13:02 #15

Mój kolega(2 dni po mnie) stracił 5 prestiż 30 lvl. Wniosek jest taki: nie grać w lag opsa.
Mam ten sam problem miałem wczoraj 6 prestiz i 32 lvl . Wyszedłem z serwera
i buch!
1poziom 0 prestiżu Pisałem e-mail do obsługi klienta
activision odbisywali mi różne sposoby ale nic nie podziałało , nie che mi sie juz znimi gadać ;(
Najgorsze jest to że straciłęm 10 dni życia(230h) by ebac 6pres a oni w 1 sek psuja to i nie potrafia tego naprawić
Też mi zostały bronie emblemat i perki których nie powinno byc przy tym lvl
Masakra
Jutro kubuje/sciągam lvl hack

Nie ściągniesz rank hacka, gdyż takowego jeszcze nie ma
Jeśli ktoś uważa, że famas w Black Ops jest przegięty jest lamą =D
Żeby być PRO w Call of Duty potrzebne są 3 rzeczy: skill, fart i myszka Logitech g9. Ja posiadam je wszystkie.
Ostatnio zmieniany: 07/03/2011 13:03 przez Cod Maniac.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik
Wygenerowano w 1.16 sekundy

ActionGames.pl

• Premiera Hitman'a 5 już w listopadzie?
  • Sniper: Ghost Warrior 1 (na PS3) oraz 2 opóźnione
  • Telewizyjna reklama L.A. Noire
  • Escalation - drugie DLC dla Call of Duty: Black Ops oficjalnie potwierdzone
  • Nowy trailer Operation Flashpoint: Red River pokazuje co-op'a

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Grrrr 38
Deagle 37