Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Team kill na serwerach hardcorowych

Team kill na serwerach hardcorowych 04/10/2011 13:59 #1

• Bitu
  • Kapral
  • Pukty: 1
Uważacie to ogólnie za dobry pomysł żeby wywalało z serwera za 3 team kille ?
Ja mam zawsze tak że jak sie zbliża koniec planszy to mnie wywala i nigdy nie z mojej winy bo zawsze jakiś palant sie podstawi po lufe

Odp: Team kill na serwerach hardcorowych 04/10/2011 15:43 #2

• rozdym159
  • Specjalista
  • Pukty: 22
Fakt to jest troche bezsensu po pierwsze jak kolega wyzej napisal, ze ktos sie pod lufe podstawi lub jak np nalot kogos mi zabije z teamu.BEZSENS nie powinno wywalac gdyz wtedy gra nie jest juz przyjemna

Odp: Team kill na serwerach hardcorowych 04/10/2011 15:55 #3

• Gandi
  • Kapitan
  • "He Ram!"
  • Pukty: 123
To, że ktoś Ci wleci pod lufe to nie jest tylko jego wina ^^. Powinieneś uważać gdzie strzelasz ;P.

Moim skromnym zdaniem wywalanie za 3 TK jest wręcz wspaniałym pomysłem ;P. Nie wiem czy wiecie ale za każde zabicie swojego odejmuje wam pkt ;P. To jest taka swoista ochrona przed kompletnym pogrążeniem się.
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych.Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego.
— Mahatma Gandhi

Odp: Team kill na serwerach hardcorowych 04/10/2011 16:09 #4

• sknich
  • Kapral
  • Pukty: 10
Moim zdaniem to jest potrzebne i dobre właśnie nadaje przyjemość graniu. Jakby nie było teamkill'ów to by się siedziało w jednym miejscu i sprayowało jak leci.Ja zwykle grywam na sztabie więc nie raz mi się zdarza zrobić teamkill'a jednym granatem ale nie narzekam. Ryzyko wkalkulowane w grę
A jak ktoś ma wejść pod lufę to lepiej być przed nim, wtedy nie ma ryzyka, że go uszkodzisz.
Mnie tylko denerwuje jak mam jednego kill'a do śmigłowca szturmowego i obrywam od swojego
Ale na tym polega urok i przekleństwo tej gry.
Wojny zaczynają się, kiedy chcesz, ale nie kończą się, kiedy prosisz.

— Niccolò Machiavelli

Odp: Team kill na serwerach hardcorowych 04/10/2011 16:29 #5

• Py$!eK
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Pukty: 36
To jest dobre rozwiązanie, ale gdy...
Jungle, biegnę rozbroić pakę, stoi koleś za bs'em, strzelam, wybiega mój, pod moją lufę drąc się "Mój frag do ch**a!!!", po czym zabiłem go, ale przez to że musiałem strzelać przez niego, wróg nie padł i mnie zabił.

Array, podobna akcja jak na Jungle, koleś za bs'em, strzelam, wybiega mój pod lufę (teraz bez okrzyku), przestaje strzelać żeby go nie ubić, padamy obaj.
Napisałem coś, co popierasz? Podziękuj, i nie powtarzaj mojej wypowiedzi.

Odp: Team kill na serwerach hardcorowych 04/12/2011 11:55 #6

• matiwawa
  • Specjalista
  • Pukty: 2
Teamkill - kto wymyślił ten idiotyzm! Owszem, nagły dead w przypadku złego nawrotu wściekłego Harriera który zbombardował swoich był irytujący, ale zabijanie swoich jest jeszcze gorsze. Zwykle kończy się to tym, że gracz przypadkiem zabity "odwdzięcza się", i zwykły DMD zamienia się w chodzenie z M60 na powiększonym magu, a niech ktoś tylko trafi z paczki MiniGuna - masakra. I jeszcze te fałszywe "sorry, my fault", jakby ktoś serio poczuł się pociągnięty do odpowiedzialności aby przypadkiem/celowo zabitego swojaka przepraszać...
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Irek, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.28 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Martum 100
Grrrr 65
bioshock 57
J!g5aw 50
Deagle 48

Urodziny

Jutro urodziny będzie obchodzić M@rt3n$ . Nie zapomnij o zyczeniach!

TrenejQ będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Marek będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

Mydelko86 będzie obchodzić urodziny za 6 dni!