Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: polskie servery

polskie servery 11/05/2011 16:51 #1

• gitex
  • Sierżant pierwszej klasy
Od jakiegoś czasu zauważyłem że polskie servery świecą pustkami, nie mogę znaleźć jednego TDMa żeby sobie postrzelać.
Są jedynie servery hardcore na których graja sami kamperzy. Może ktoś wie czym spowodowana jest ta sytuacja?

Odp: polskie servery 11/05/2011 16:53 #2

• Giovvv
  • Kapral
  • Punkty: 2
może tym że inni grają na serwerach np holenderskich albo angielskich ?
I'm so sweet :*

Odp: polskie servery 11/05/2011 17:25 #3

• Gandi
  • Major
  • Bez PituPitu...
  • Punkty: 103
Ja mam i znam wiele polskich serwerów ZiZ, SZTAB, DOMINACJA, TDM no i DM nie hardcore. Żaden z nich nie świeci pustaki wręcz trudno się na nie dostać . Poczekaj, aż znajdzie Ci all serwery potem szukaj. Ogólnie ie polecam polskich serwerów ponieważ grałem na wieelu i 90% graczy używa Famasa/Ak74u/AUG z tłumikiem, ghost, ninja i kampią.

To tylko moje spostrzeżenia. Nie wszystkie serwery/gracze takie/cy są.

"I am the shadow and the smoke in your eyes
I am the ghost that hides in the night..."

Odp: polskie servery 11/05/2011 17:28 #4

• Kin333
  • Po prostu Kin.
  • Punkty: 24
Trzeba zauwazyc, ze znaczna czesc "polskich" serwerow tak naprawde jest postawiona na serwerach niemieckich.

Ale i tak jest mnooostwo serwerow polskich z Polski. Sprawdz filtry. Moze tu jest problem.
Jupikajej madafaka <3

Odp: polskie servery 11/05/2011 18:41 #5

• mariiox
  • Sierżant
  • Buty Z Batystuty
  • Punkty: 36
Dokładnie Gandi... Polskie serwy są dla lamusów
Kiedyś uważałem że polacy są naprawde dobrzy w te klocki, a oni są cwaniaczkami któzy nie chcą się kompromitować przed rodakami

Co wy macie do tego Auga?
Ostatnio zmieniany: 11/05/2011 18:41 przez mariiox.

Odp: polskie servery 11/05/2011 18:57 #6

• gitex
Gandi napisał:
Ja mam i znam wiele polskich serwerów ZiZ, SZTAB, DOMINACJA, TDM no i DM nie hardcore. Żaden z nich nie świeci pustaki wręcz trudno się na nie dostać . Poczekaj, aż znajdzie Ci all serwery potem szukaj. Ogólnie ie polecam polskich serwerów ponieważ grałem na wieelu i 90% graczy używa Famasa/Ak74u/AUG z tłumikiem, ghost, ninja i kampią.

To tylko moje spostrzeżenia. Nie wszystkie serwery/gracze takie/cy są.

Prosze podaj nazyw TDMow ktore znasz na ktorych regularnie graja ludzie.

Odp: polskie servery 12/05/2011 11:48 #7

• DzikiLorenz
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Polskie serwery świecą pustkami ponieważ od jakiegoś czasu często się wysypują, znaczy się serwer znika z listy wyszukiwarki, co do się na niego dostali wcześniej normalnie grać mogą. Jedyną opcją aby serwer wrócił do wyszukiwarki jest jego zrestartowanie.
Support GameSavers jak narazie nie potrafi sobie z problemem poradzić, generalnie nie tylko polskie serwery mają ten problem, na zagranicznych również się to zdarza lecz rzadziej.

Odp: polskie servery 12/05/2011 13:51 #8

• Gandi
  • Major
  • Bez PituPitu...
gitex napisał:

Jeśli ino wejdę do BO to podam. Zresztą zaraz zedytuje.

@Edit

Oj, mam mały problem. Wyszukuje mi tylko niemieckie, Amerykańskie i Portugalskie serwery. Inne kraje jakby nie istniały... Znalazłem tylko jeden polsko-niemiecki serwer (polski lecz na niemieckim hoście). Nazywa się Psiara Pe-el (Ogółem nie polecam bo kampią strasznie...). Mają takie znaczki jeszcze dzikie ale nie będę je przepisywał bo zapomniałem, a nie chce mi się znów włazić do BO .

P.S - Póki co to jest na nim chyba 10-13 osób, ale wieczorami jest full zawsze.
P.S2 - Jak tylko znajdzie mi jakieś PL serwery, a nie tylko z tych 3 krain obfitości to podam więcej. Póki co to ten jeden wystarcza .

Ostatnio zmieniany: 12/05/2011 14:01 przez Gandi.

Odp: polskie servery 12/05/2011 15:21 #9

• DzikiLorenz
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Gandi napisał:
gitex napisał:

Jeśli ino wejdę do BO to podam. Zresztą zaraz zedytuje.

@Edit

Oj, mam mały problem. Wyszukuje mi tylko niemieckie, Amerykańskie i Portugalskie serwery. Inne kraje jakby nie istniały... Znalazłem tylko jeden polsko-niemiecki serwer (polski lecz na niemieckim hoście). Nazywa się Psiara Pe-el (Ogółem nie polecam bo kampią strasznie...). Mają takie znaczki jeszcze dzikie ale nie będę je przepisywał bo zapomniałem, a nie chce mi się znów włazić do BO .

P.S - Póki co to jest na nim chyba 10-13 osób, ale wieczorami jest full zawsze.
P.S2 - Jak tylko znajdzie mi jakieś PL serwery, a nie tylko z tych 3 krain obfitości to podam więcej. Póki co to ten jeden wystarcza .

Przeczytaj mój post. Póki co będzie problem z polskimi serwerami, GameServers radzi aby nie restartować serwerów bo nie mogą namierzyć usterki.

Odp: polskie servery 17/05/2011 00:35 #10

• Gandi
  • Major
  • Bez PituPitu...
Wszystko pięknie i cacy tylko mi wtedy wyszukało serwery tylko z tych 3 państw. Nie licząc Polski świat nie składa się tylko z 3 państw.

Dajcie mi 10 minut, a podam kilka PL serwerów DMD (TDM) gdzie często jest full luda (szczególnie popołudniami).

@Edit

1. Pajacyk.pl <--- Grałem na nim, trudno było wbić. Na tą chwilę 15/18 popołudniami 18/18. Rano mniej bo dzieci do szkół chodzą.

2. Pajacyk.pl <--- Kolejny ciekawy serwer lecz zszedł na psy. Niby 18/18 lecz często wywalają za rezerwacje slota. Dożu kamperów niestety :/.

3. Pajacyk.pl- Na nim nie gram i nie grałem ale na tą chwilę było na nim 13/18 - w nocy jest 80% luda to i w dzień będzie tyle lub więcej.

Na tą chwilę tyle mam, jutro więcej dam bo te 3 mam w ulubionych.

Sorka za kolory - chciałem dokładną nazwę dać, z kolorami włącznie.

//
1.7 Zakazuje się reklamowania na forum i stronie modernwar.pl serwerów do gry niezwiązanych z modernwar.pl bez zgody Administracji.
//Grrrr Out/

Ostatnio zmieniany: Wczoraj 06:33 przez Grrrr.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik
Wygenerowano w 0.35 sekundy

ActionGames.pl

• Gameplay z RAGE
  • RAGE doczeka się edytora poziomów
  • [WIDEO] "Malutki" Duke (Nukem Forever)
  • L.A. Noire w wersji na Xbox'a 360, na 3 płytach DVD
  • Wymagania Duke Nukem Forever

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Martum 50
Deagle 43
Grrrr 42
qwercik 29