Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Jaka broń pod celownik Reflex ?

Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/27/2011 19:26 #1

• Wojak1
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Idę do cywila
  • Pukty: 23
Jaka była by najlepsza broń pod celownik Reflex ? Mam zamiar zrobić wyzwanie do tego dodatku ( 1000 zabić ) lecz nie wiem jaka broń jest dobrze przystosowana pod ten celownik.

Jeszcze jedno pytanie - Czym charakterystycznym się różni Celownik Reflex od Kolimatora, prócz samej budowy celowników ? Czy któryś pogarsza celność czy praktycznie nie różnią się niczym po za budową ?

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/27/2011 19:35 #2

• Markutez
  • Major
  • Mowa jest srebrem, a milczenie owiec...
  • Pukty: 24
Osobiście nie zauważyłem żeby któryś z podanych przez ciebie celowników pogarszał ogólną celność broni. Jest to tylko alternatywa dla standardowych przyrządów celowniczych broni.
Co do polecanych broni pod reflex to raczej karabiny szturmowe, pistolety mają za duży recoil na precyzyjne strzelanie. Generalnie "kałach" i wszystko jasne Commando też daje radę.

(Phenom II Quad-Core 945 + Noctua NH-D14; Gigabyte GA-MA790XT-UD4P; Sapphire Radeon HD 5870 1GB; Patriot DDR3 8GB 1333MHz; SB X-Fi Xtreme Gamer; Windows 7 64-bit)

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/27/2011 19:53 #3

• Wojak1
  • Idę do cywila
A coś tak bardziej na niższe poziomy ? Aktualnie 21 lvl. niedawno wbiłem Galila, ale spróbuję później z Commando, dzięki.

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/27/2011 20:09 #4

• Markutez
  • Major
  • Mowa jest srebrem, a milczenie owiec...
  • Pukty: 24
Galil jest dobry, możesz też spróbować Enfieldem. Jeśli nie gardzisz Famasem to będzie najlepszy dla ciebie wybór.

(Phenom II Quad-Core 945 + Noctua NH-D14; Gigabyte GA-MA790XT-UD4P; Sapphire Radeon HD 5870 1GB; Patriot DDR3 8GB 1333MHz; SB X-Fi Xtreme Gamer; Windows 7 64-bit)

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/27/2011 20:10 #5

• Tango
  • Pułkownik
  • Ghostolog
  • Pukty: 94
Commando praktycznie wcale nie podbija. Na 21 lvl możesz próbować z Famasem ().

Wybaczcie nieaktywność, absolutny brak czasu...

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/27/2011 20:19 #6

• Gaunt11
  • Specjalista
  • Pukty: 8
Ja tam polecam kałacha i commando do refelxu. Ale jak nie ten lvl to tak jak poprzednicy polecam Famas () lub Galil. Od biedy M16 ()
"Vanitas Vanitatum Et Omnia Vanitas" - Marność nad marnościami i wszystko marne.

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/27/2011 20:40 #7

• zizi17
  • Kapral
  • Pukty: 3
Ja nigdy do żadnej broni bym nie dodał celownika , a już na pewno nie do ak47 czy ak74u , poza tym w kałachy wyglądają w nich jak zabawki

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/27/2011 23:45 #8

• rozdym159
  • Specjalista
  • Pukty: 22
ja mysle ze pod refleks najbardziej nadaje sie STONER coprawda jest to lkm ale bardzo podobnie sie nim gra jak karabinem szturmowym. stonera bez celownika nie polecam bo tak powiem bardzo ciezko na bliski dostans trafik w kolesia(takie moje odczucie) no i celownik standartowy duzo zaslania. Natomiast jezeli chodzi o karabiny szturmowe to bron Cie Boze nie dawaj zadnych celownikow do famasa poniewaz ta bron zasluguje swoją moc glownie standartowym przyrzadam celowniczym.
do galila natomiast pasuje do comando rowniez.Do kałacha nie baw sie w celowniki poniewaz podstawowy celownik jest boski jak opanujesz ta bron to poprostu potem wymiatasz.No i to tyle

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/28/2011 00:03 #9

• Wojak1
  • Idę do cywila
Zmiana lvla - Już 32 lvl. Spróbowałem AUG + Reflex + Tłumik. Całkiem dobra mieszanina : ) Było jedynie słabe na krótkie dystanse. W Sobotę spróbuję FN FAL, jutro nie dam rady bo wyjeżdżam, lecz będę miał dostęp do internetu więc nadal możecie pisać swoje propozycje : )

PS: Famasa i Stonera nie lubię ; >

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/28/2011 00:32 #10

• Stachurka
  • Pukty: 4
Ja myślę że
AUG,Famas,Comando i M60 .

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/28/2011 00:41 #11

• Martum
  • Generał broni
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Pukty: 121
Ja myśle ,że czas skończyć pieprzyć.

Porządny solidny gracz sam szuka najlepszej kombinacji.
Gra tym czym mu najlepiej wychodzi , a nie zadaje tak idiotyczne tematy typu jaka broń do reflexa , jaki perk , jaki karabin ...

taki temat nie ma żadnego sensu. Co mu da ,że na wymieniacie 100 kombinacji broni ?
Ostatnio zmieniany: 01/28/2011 00:59 przez Martum.

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/28/2011 07:26 #12

• Wojak1
  • Idę do cywila
Synek, jak ja gram co chwile Barebones, ligi i pcw to nie mam czasu sobie dobierać najlepszej broni pod ten celownik.

Porządny gracz nie gra celownikami - zacznijmy od tego. A jak byś przeczytał mój pierwszy post to byś zrozumiał, że chciałbym przejść tylko wyzwanie.
Ostatnio zmieniany: 01/28/2011 07:33 przez Wojak1.

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/28/2011 10:22 #13

• Eminem2345
  • Kapral
  • Kamil
  • Pukty: 36
Car-15 Commando , M16 - Te bronie tylko moim zdaniem się nadają pod celownik reflex.

Aug odpada - za duży rozrzut.

Famas tak samo - za duży rozrzut.

@UP Wojak

Każdy inaczej gra więc te dodatki które podajemy mogą tobie słabo sprzyjać na wyniki ...

Porządny gracz (PRO) sam wybiera sobie celowniki ,że ty nie grasz z celownikami to nie znaczy ,że jesteś PRO...

Ostatnio zmieniany: 01/28/2011 10:26 przez Eminem2345.

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/28/2011 11:36 #14

• Wojak1
  • Idę do cywila
A napisałem gdzieś, że jestem Pro ? Akurat ja nie lubię się chwalić.

Po drugie - Widziałeś kiedyś porządnych graczy, którzy biegają z celownikami ? Mam wielu wspaniałych znajomych, których znam z MW1, MW2 i BO i powiem Ci szczerze - nikomu z nich nie podobał się celownik kolimator, reflex czy też ACOG, może jedynie podobały się tylko w tym, że można zgarnąć 20k expa.

Teraz za każdy post nie na temat zgłaszam moderatorowi - to nie żaden temat do kłótni tylko po prostu do doradzenia mi jakiego celownika mógłbym do broni używać. Coś się nie podoba ? Nie musicie przecież pisać postów. Wystarczy napisać na PW.

Odp: Jaka broń pod celownik Reflex ? 01/28/2011 13:02 #15

• ranex101
  • Kapral
  • Co się gapisz
  • Pukty: 16
FAMASA,i Auga tylko z tych broni strzelałem z reflexem i się nawet sprawdzał

• Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Irek, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.52 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Martum 100
Grrrr 65
bioshock 58
J!g5aw 50
Deagle 48

Urodziny

Wczoraj urodziny miał M@rt3n$ Możesz jeszcze złożyć życzenia!

Dziś urodziny obchodzi TrenejQ Złóż mu życzenia!

Marek będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Mydelko86 będzie obchodzić urodziny za 4 dni!