Witam. Na poczatek mam watpliwosci co do dzialu, ale niech bedzie. Druga sprawa tekst jest nie mojego autorstwa, tylko poproszono mnie o znalezienie takich klanow. A o co dokladnie chodzi? Zgłębcie swe oczy w tą oto lekturę:
Chciałbym poinformować, że poszukuję chętnych klanów do wzięcia udziału w turnieju HSO Cup Edition 1. Jest to pierwsza edycja pucharu rozgrywanego w zasadach Sniper Only. Formalności nie są jeszcze dopięte na ostatni guzik, ale najpierw poszukujemy ludzi, którzy chcieliby wziąć w nim udział, aby ustalić końcowe zasady. Póki co to na 100 procent wiadomo, ze:
Zasady:
L96A1 + Tomahawk (tylko)
Ekwipunek, którym nie da się zabić – dozwolony (czyli kamerki, tactical insertion itd.)
Wszystkie perki dozwolone (poza last standem)
Killstreaki: UAV, Counter-UAV, Blackbird
Kamuflaże twarzy i broni – dowolnie
Gramy 4vs4, ale by się zapisać wymagane będzie 5 osób, gdyż jedna osoba musi być rezerwowa (na wszelki wypadek, bądź jeśli ktoś będzie chciał dokonać jakichś roszad w składzie)
Najprawdopodobniej rozgrywka będzie grana w trybie Znajdź i Zniszcz na mapach:
Nuketown, Firing Range, Summit, Array, Launch, Radiation
Własny serwer nie jest wymagany, gdyż wszystko będzie rozgrywane na serwerze HSO, który zostanie kupiony po dopełnieniu wszystkich formalności.
Kontakt na stronie www.h2clan.pl bądź (lepiej) via steam: moxus666 lub kin333xf.
Jakies pytania? Prosze bardzo
(Tak wiem, niby nie mozna komentowac w tym dziale, aczkolwiek to podchodzi pod cos innego. Mysle, ze administracja bedzie wyrozumiala.)
Pozdrawiam.
///DeTon: Nie ma problemu.