Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Turniej HSO Cup Edition 1 - zglos team!

Turniej HSO Cup Edition 1 - zglos team! 04/03/2011 19:06 #1

• Kin333
  • Sierżant
  • Po prostu Kin.
  • Punkty: 17
Witam. Na poczatek mam watpliwosci co do dzialu, ale niech bedzie. Druga sprawa tekst jest nie mojego autorstwa, tylko poproszono mnie o znalezienie takich klanow. A o co dokladnie chodzi? Zgłębcie swe oczy w tą oto lekturę:

Chciałbym poinformować, że poszukuję chętnych klanów do wzięcia udziału w turnieju HSO Cup Edition 1. Jest to pierwsza edycja pucharu rozgrywanego w zasadach Sniper Only. Formalności nie są jeszcze dopięte na ostatni guzik, ale najpierw poszukujemy ludzi, którzy chcieliby wziąć w nim udział, aby ustalić końcowe zasady. Póki co to na 100 procent wiadomo, ze:

Zasady:
L96A1 + Tomahawk (tylko)
Ekwipunek, którym nie da się zabić – dozwolony (czyli kamerki, tactical insertion itd.)
Wszystkie perki dozwolone (poza last standem)
Killstreaki: UAV, Counter-UAV, Blackbird
Kamuflaże twarzy i broni – dowolnie

Gramy 4vs4, ale by się zapisać wymagane będzie 5 osób, gdyż jedna osoba musi być rezerwowa (na wszelki wypadek, bądź jeśli ktoś będzie chciał dokonać jakichś roszad w składzie)

Najprawdopodobniej rozgrywka będzie grana w trybie Znajdź i Zniszcz na mapach:
Nuketown, Firing Range, Summit, Array, Launch, Radiation

Własny serwer nie jest wymagany, gdyż wszystko będzie rozgrywane na serwerze HSO, który zostanie kupiony po dopełnieniu wszystkich formalności.

Kontakt na stronie www.h2clan.pl bądź (lepiej) via steam: moxus666 lub kin333xf.

Pare slow od siebie:
Rowniez zapisalem sie do tego turnieju z druzyna. Planowane jest 16-32 druzyn. Mysle, ze bedzie to nietypowy fajny turniej. Cos innego niz typowe PCW. No coz.

Nic innego jak tylko zaprosic w imieniu moim i znajomego.

Jakies pytania? Prosze bardzo
(Tak wiem, niby nie mozna komentowac w tym dziale, aczkolwiek to podchodzi pod cos innego. Mysle, ze administracja bedzie wyrozumiala.)

Pozdrawiam.

///DeTon: Nie ma problemu.
Jupikajej madafaka <3
Ostatnio zmieniany: 04/03/2011 20:35 przez DeTon.

Odp: Turniej HSO Cup Edition 1 - zglos team! 05/03/2011 00:12 #2

• klepson
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Punkty: 2
Jak dla mnie żenada perki killstike i kamerki srerki, nie wiem naprawdę czemu to ma służyć. Zamiast stworzyć coś porządnego żeby zachęcić porządne teamy i jakoś rozwijać scene próbuje pchać się ją do dołu... n/c

Poza tym widać z samych zasad że poziom będzie niski nawet bardzo, o ile ten "cup" wystartuje co i tak będzie wielkim sukcesem to zapewne zapał skończy się po paru meczach i nic z tego nie wyjdzie no ale GL HF

Odp: Turniej HSO Cup Edition 1 - zglos team! 05/03/2011 09:15 #3

• Giovvv
  • Specjalista
  • Punkty: 1
@up
ciekawe masz podejscie , zastanawia mnie skad w Tobie taki zapał !
Zasady .. weź pod uwage ze jest to pierwszy turniej dot sniperek .. , niski poziom ? co masz na myśli ?. że same nooby beda w tym turnieju ?

Ja ogolnie jestem zadowolony , brakowało cup'a poświęconego sniperekom .. .
.s w e e t ` :!

Odp: Turniej HSO Cup Edition 1 - zglos team! 05/03/2011 10:19 #4

• klepson
@up
Po prostu jestem realistom tyle.
No i weź pod uwage że nie jest to pierwszy cup dot. scopa, na ESL był już Snicper Cup tylko że 1vs1, co nie zmienia faktu że mogli zastosować zasady CB/ESL wtedy napewno ciekawiej by to wyglądało.

Nigdzie nie napisałem że będą same nooby, chodzi oto że nie będzie gry bo każdy będzie kampił bo chce wbić dobry killstrike, poza tym wygra ten kto więcej siekał na pubie z jakimiś kamerkami itp. czyli tak naprawdę to jak ktoś gra ze scopem zejdzie na drugi plan....

Odp: Turniej HSO Cup Edition 1 - zglos team! 05/03/2011 11:10 #5

• Kin333
  • Sierżant
  • Po prostu Kin.
  • Punkty: 17
Kamerki po to, aby rozegrac to fajnie taktycznie. Zasady nawiazuja do typowych serwerow snajperskich, gdzie to sa dozwolone wyzej wymienione rzeczy.

Mozesz byc przeciwko temu - ok. Ale musisz przyznac, ze jest to cos innego niz typowe drabinki w ESLu czy CB.
Jupikajej madafaka <3

Odp: Turniej HSO Cup Edition 1 - zglos team! 06/03/2011 00:17 #6

• rezox
Jeśli był by nagrody i zasady cb to może byłą by jakaś szansa na znalezienie 16 drużyn w innym wypadku nie ma szans.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.33 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

NajwięcejPodziękowań
Deagle21
qwercik16