Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Granie Online w zombie

Granie Online w zombie 15/11/2010 17:05 #1

• lsdmac
  • Szeregowy
Witam, otóż od czasu zakupu BO nie mogę zagrać w Zombie online. Wygląda to tak, że zaczyna szukać gier do których mogę dołączyć i albo dołączę do lobby albo tworzy osobne i do mnie dołączają inni gracze, następnie wciskam "Gotowość" - przy moim nicku zapala się światełko zielone i albo przy innych też albo nie i zazwyczaj wtedy wywala mi błąd http://zapodaj.net/ef2e71e2c339.png.html albo zaczyna się odliczanie do rozpoczęcia gry i staje na 0 i znów taki sam błąd lub podobny. Jeszcze ani razu nie udało mi się zagrać z nikim w Zombie, w normalnym BO czegoś takiego nie mam. W lobby http://zapodaj.net/dbc2e22856c5.png.html wyświetla mi się przy "COD" jakiś dziwny napis(na screenie w czerwonym prostokącie), czy wy też tak macie?Czy jedynym rozwiązaniem jest czekać na patch, który i tak nie wiadomo czy to naprawi?

Granie Online w zombie 15/11/2010 23:16 #2

• Klaas
  • Specjalista
  • Punkty: 2
''Dziwne napisy też mi się zdarzają prawie zawsze gdy odpalam tryb zombie ale normalnie mogę grać.

Granie Online w zombie 15/11/2010 23:33 #3

• jarekpl
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
W multi też mam takie dziwne napisy

Granie Online w zombie 20/11/2010 13:09 #4

No ja tak samo jeszcze nie zagrałem i mam też dziwne napisy .
Zaczyna szukać gier do których mogę dołączyć i tworzy osobne, do mnie dołączają inni gracze, następnie wciskam "Gotowość" i ładuje się mapka po załadowaniu słyszę tylko dźwięk z mapki i mam napis "oczekiwanie na resztę graczy" po jakiś 3-4 min wywala mi napis sesja gry jest już nie dostępna.

Granie Online w zombie 20/11/2010 20:23 #5

• wojtek125
  • Kapral
  • Punkty: 5
Mi ciągle pisze jak dołączę do jakiegoś lobby w zombie że jest chwilowo niedostępne.
"Gdy żołnierz czuje ból jest szczęśliwy bo wie że jeszcze żyje"

Granie Online w zombie 22/11/2010 16:50 #6

• Pablo-IS
  • Sierżant
  • Chcę Ci pomóc :)
  • Punkty: 6
na PS3 wszystko ok
Platynka z MW2 WYSZUKIWARKA = SPAM KILLER
UŻYWAM WYSZUKIWARKI, NIE CHCĘ BYĆ DZIECKIEM NEO!

Granie Online w zombie 23/11/2010 13:57 #7

Ten ostatni patch u mnie pomógł i wszystko już działa
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.29 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »