Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Doctor Z Pentagonu - Zlodziej.

Doctor Z Pentagonu - Zlodziej. 21/11/2010 23:03 #1

• Shinshu
  • Specjalista
Witam.
Dzisiaj gdy graliśmy na five akurat mieliśmy instant killa po ostatnim zombiaku. Potem był ten doktorek co kradnie bronie. Zabiliśmy go na 1 strzała i nikomu nie ukradł broni. Dostaliśmy od niego coś w stylu pake-a-punch-a.. Wiecie ta ikonka nad zmarłym zombie jak czaszka instant killowa :DD. Z racji iż nie mogliśmy się dostać do pokoju prezydenta bo była niezła masówka - Dużo zombie. nie mogliśmy sprawdzić czy po zabiciu 1 strzałem doktora można dostać się za darmo do pake a puncha. I tu rodzi się pytanie. Co możemy dzięki temu zrobić? Sprawdzał to ktoś? Mi się wydaje ze nasza wersja jest poprawna ale chciałbym się upewnić. ^^
Przepraszam trochę chaotycznie napisałem .

Doctor Z Pentagonu - Zlodziej. 27/11/2010 18:54 #2

• Grzen1o
  • Pułkownik
  • Punkty: 5
doktorek zostawia pack-a-punch power up ktory otwiera nam droge do president room i maszyna do upgrade'owania broni daje znizke bardzo duza jakies 1k albo 100$ za polepszenie broni niepamietam ale duza znizka normalnie 5k kosztuje

Doctor Z Pentagonu - Zlodziej. 27/11/2010 19:18 #3

• Shinshu
  • Specjalista
Dziekuje.
Temat mozna zamknac

Doctor Z Pentagonu - Zlodziej. 28/11/2010 03:42 #4

• osa1942
  • Kapral
Nie,nie, nie !
Dzięki temu power-upowi wszystko jest za darmo przez czas jego działania.

Doctor Z Pentagonu - Zlodziej. 01/01/2011 19:47 #5

• Turtle
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Punkty: 9
Witam więc tak, po zdobyciu tego bonusa, pack a punch kosztuje 1000 a normalnie 5000
Do tego czasami pojawia sie bonus "fire-sale" czy jakos tak, wtedy losowanie z tych skrzynek "mystery box" kosztuje 10 zamiast 950 i sa one na każdym spawnie tej że skrzyni.

Doctor Z Pentagonu - Zlodziej. 01/01/2011 23:49 #6

• Grzen1o
  • Pułkownik
osa chyba gramy w inna gierke, nic nie jest za darmo, sprostuje was troche,
jezeli zabijemy doktorka zanim komukolwiek zabierze bron, dostaniemy ammo + pack-a-panch bonus = wszystkie tele prowadza do president room i PaP kosztuje 1000$,
jezeli doktorek zabierze komukolwiek bron i go zabijemy dostajemy ammo + fire sale = mystery box za 10$ a nie 950$

Doctor Z Pentagonu - Zlodziej. 02/01/2011 18:28 #7

• The51Master
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 24
Grzenio tez napisales jedna rzecz zle:D My dostaniemy to co napisales nawet jak zabierze bron wszystkim oprocz jednej osoby. Jedna osoba musi zostac ze swoja bronia . Wtedy po jego zabiciu wszyscy odzyskuja swoje poprzednie bronie i masz to co powiedziales.

Doctor Z Pentagonu - Zlodziej. 03/01/2011 01:22 #8

• Grzen1o
  • Pułkownik
my dostaniemy, ale co dostaniemy, nic nie dostaniemy jak zabierze byle komu bron i go zabijemy zlodziej zostawi po sobie fire sale i ammo, no i ten komu ukradl bron odzyska ja, niedostaniemy broni spowrotem jak niezabijemy go i ucieknie do teleportu zostawiajac tylko ammo, zeby dostac PaP bonus trzeba go zabic zanim komukolwiek zabierze bron
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.25 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »