Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Owieczka na rzeź

Owieczka na rzeź 02/12/2010 17:18 #1

• Rick Astley
  • Major
  • For Mother Russia
  • Punkty: 28
Witam!
Wiele osób pisało, że strasznie ciężko jest zdobyć wyzwanie "Owieczka na rzeź"
A więc znalazłem rozwiązanie :]

Rozwiązanie

POMOGŁEM? KLIKNIJ

Owieczka na rzeź 02/12/2010 17:20 #2

• Grzen1o
  • Pułkownik
  • Punkty: 5
tak widzialem to ze 2 tygodnie temu bardzo dobry sposob w sumie najlepszy jak sie nie patrzy ale trzeba niestety najpierw zdobyc te nieszczesne malpie bomby ;]

Owieczka na rzeź 02/12/2010 17:40 #3

• RazzoZ
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 26
yyy ?? dobra 2 a w zasadzie 3 pytania...
1) Co to jest ta bron na samym początku filmu? Coś jak flak cannon z Unreal Tournament? xD
2) Co to są te Monkey Bombs? Coś jak wabik na zombiaki? (skojarzenia z Left 4 Dead )
3) Skąd je wziąść???

=]

@edit:

miałem zapytać pod filmikiem Grzen1a ale on tu też napewno jeszcze zajrzy:

Co mam zrobić by hmm... powalić zombiaka tak by chodził na rękach "wolne tempo" ?? na falach powyżej 8 jakoś samo się robi chyba od granatów ale tak jak mam jednego zombiaka.. mam go nożem po nogach nawalać? urwać shotgunem? czy tylko odłamkowe?

Owieczka na rzeź 02/12/2010 17:53 #4

• PIETl2AS
  • Punkty: 34
Film spoko ale troszke duzo zachodu z tym

@UP
1. Thundergun, bron ktora sie losuje ze skrzynki, jest bardzo mocna. Troche taka bazooka
2. i 3. Monkey bombs, tak jak thunderguna, losuje sie ze skrzynki. Sa to granaty, ktore po rzuceniu przyciagaja zombie i po pewnym czasie wybuchaja

Owieczka na rzeź 02/12/2010 18:05 #5

• Pablo-IS
  • Sierżant
  • Chcę Ci pomóc :)
  • Punkty: 6
a na czym to robisz na PS3? czy Xboxie? bo jak na PS3 to może razem się możemy pomęczyć
Platynka z MW2 WYSZUKIWARKA = SPAM KILLER
UŻYWAM WYSZUKIWARKI, NIE CHCĘ BYĆ DZIECKIEM NEO!

Owieczka na rzeź 02/12/2010 19:11 #6

• Grzen1o
  • Pułkownik
  • Punkty: 5
zeby zombiach chodzacy pelzal bez nog trzeba albo rzucic mu granat pod nogi, claymore, blaster bardzo dobrze sie w tym sprawdza, i wszystko co wybuchowe, niepolecam zostawiac takiego goscia jako ostatniego zombi bo on ma okreslony czas zycia lepiej zostawic takiego ktory jest"zdrowy" nawet takiego co biega szybko, wtedy jest poewnosc ze nie umrze nam gdy nie jestesmy gotowi na nowa fale, tak jak wczesniej napisano malpie bomby losuja sie ze skrzynki chyba 3 sie dostaje i mozna je odnawiac max ammo, kusza po ulepszeniu dostaje wybuchowe belty wyposarzone w to samo, wiec mozna bez malpich bomb strzelic belta i zombi za tmy pobiegna (nie strzelac w sufit i powyzej 2m w sciane)

Owieczka na rzeź 02/12/2010 19:49 #7

• Rick Astley
  • Major
  • For Mother Russia
  • Punkty: 28
Pablo-IS napisał:
a na czym to robisz na PS3? czy Xboxie? bo jak na PS3 to może razem się możemy pomęczyć

Niestety filmik nie mój, nie mam PS3 ;/ Offtopic - A PS3 ci się podoba? Pytam o opinię..

POMOGŁEM? KLIKNIJ

Owieczka na rzeź 02/12/2010 22:17 #8

• RazzoZ
  • Punkty: 26
hmm... czyli jak ulepszoną kusze "walnę" w kumpla to zombiaki na niego polecą.. więc po co Monkey Bombs? Przyjaciel nie może być na tyłku by nabić osiągnięcie ?
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.25 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »