Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Najlepsza broń do ulepszenia oraz miejsca do kampowania

Najlepsza broń do ulepszenia oraz miejsca do kampowania 12/25/2010 12:59 #1

• oliee0
  • Szeregowy
Tutaj napiszcie jaka jest wg Was najlepsza broń do ulepszenia. Wg mnie najlepiej ulepszyć AK74u lub HK21, a druga broń to kusza lub Blaster (Raygun). Chciałbym powiedzieć, że jest bardzo dobre miejsce do kampowania, idziemy górą do zasilania i nie włączamy go, następnie otwieramy drzwi obok dźwigni z zasilaniem i idziemy do góry i otwieramy następne, te które prowadzą na dwór (gdzie jest AK74u) i idziemy do końca, nie otwieramy tych drzwi co prowadzą do pierwszych pomieszczeń! Są to te drzwi obok AK74u i możemy siedzieć na tych schodkach do woli i nabijać kolejne rudny, a i trzeba pilnować okna obok schodków co jakiś czas. To moja taktyka i wg mnie najlepsze bronie.

Najlepsza broń do ulepszenia oraz miejsca do kampowania 12/25/2010 13:22 #2

• Matiseq
  • Kapral
  • Punkty: 24
Najlepsze do ulepszenia to:
Główna: HK21
Zapasowa: Colt M1911

Najlepsza broń do ulepszenia oraz miejsca do kampowania 12/25/2010 13:31 #3

• PIETl2AS
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 34
Dla mnie od HK lepsze jest RPK Ale to po prostu kwestia gustu Jeszcze oprocz tych broni co wymieniliscie wbrew pozorom dobry jest Python ;D
Jesli chodzi o campe to raczej nie ma sensu campic, bo jak kazdy juz chyba wie najlepiej jest krazyc

Najlepsza broń do ulepszenia oraz miejsca do kampowania 12/25/2010 13:33 #4

• Grzen1o
  • Pułkownik
  • Punkty: 5
oliee0 powiedz mi ile rund przetrwales tak kampiac bez zasilania? 6? 8?, kampienie w zombi to glupota, nie wlaczenie zasilania jeszcze wieksza, przynajmniej w kinie ale na five tez w koncu trzeba kupic tego juga, a broni jakotakiej nie ma najlepszej bo w koncu ci sie skonczy i trzeba ja zminc, wiec co bys nie dostal ze skrzynki to te epsze bronie trzeba wziasc bo przecierz nie wywalisz 30k zeby tylko jedna bron znalesc, pozatym jezeli masz w reku hk21 lub ulepszone to w skrzynce ci nie wyleci ta bron, trzeba ja zmienic na cokolwiek

Najlepsza broń do ulepszenia oraz miejsca do kampowania 12/25/2010 13:36 #5

• oliee0
  • Szeregowy
Tzn. zasilanie włączam dopiero jak tam idziemy i ulepszymy bronie, a przetrwaliśmy dość sporo (26 chyba w 3 osoby). Oczywiście można tam siedzieć, ale nie bez końca... Jak by co RPK ma większe damage od HK21, nie wiem jak po ulepszeniu.

Najlepsza broń do ulepszenia oraz miejsca do kampowania 12/25/2010 13:38 #6

• laress
  • Sierżant pierwszej klasy
Najlepsze bronie do ulepszania to imo: AUG (dostaje większy dmg + masterkey), HK21 (duży magazynke, duzo ammo i duży dmg), M72 LAW (po ulepszniu staje się półautomatyczny, dmg wzrasta do 3k od rakiety, większa mobilność, magazynek ma 10 rakiet), Python (Cobra dostaje speed loadera, większy dmg (do 16 lvla zabija na strzał), M1911 (strzela granatami po 1k dmg jeden), CZ75 (jesli upgradujesz akimbo, to masz podwójny CZ75 full auto po 300 dmg każdy strzał), Galil (duży dmg), Commando (j/w tylko że dostaje jeszcze podwójny mag.), Kusza (strzały mają podobne działanie do małpki, tj. odwraca na siebie uwagę zombiaków).

To są moje typy

Najlepsza broń do ulepszenia oraz miejsca do kampowania 12/25/2010 13:56 #7

• liptox
  • Porucznik
  • Lubie placki !
  • Punkty: 40
najlepsza do ulepszania tylko i wyłącznie THUNDER(czy jakoś tak)

Najlepsza broń do ulepszenia oraz miejsca do kampowania 12/25/2010 13:59 #8

• oliee0
  • Szeregowy
Wylosowanie tej broni to rzadkość i bardzo przeszkadza innym jeśli gra się w 3/4 osoby.
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.25 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »