Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: RESTART STATYSTYK

RESTART STATYSTYK 11/12/2010 19:57 #1

Witam
Grałem dziś w BO MP miałem 48 lvl na drugim prestiżu. Wszedłem na jakiś serwer i moim oczom ukazał się 1 lvl bez żadnego prestiżu. I to jest mój problem jak naprawić żeby było tak jak wcześniej dodam jeszcze że powbijałem troche lvl mam teraz 10 i chce zmienić klasę i nie moge mam te klasy które miałem w tym 48 lvl i jak juz zmienie to pisze pobieranie statystyk i klasa sie nie zmienia nic sie nie dzieje. Co mam zrobić żeby grać normalnie pomóżcie mi proszę was bardzo. Z góry THX.

RESTART STATYSTYK 11/12/2010 20:22 #2

• J!g5aw
  • Global Mod
  • INQUISITIO
  • Punkty: 19
Pisz do treyarch - nikt tu nie przywróci ci LVLu.

Na stronie Activision jest dział support.

RESTART STATYSTYK 11/12/2010 20:26 #3

• tofikowski
  • Newsman
  • Punkty: 79
Jak ukazał ci się pierwszy lvl i nie zrobiłeś tak: http://www.modernwar.pl/home/forum/topic.html?id=4532, to po staty do Treyarch, jak napisał Jig.
Szanuj tofik'a tego, bo możesz mieć gorszego.

RESTART STATYSTYK 11/12/2010 20:37 #4

Dobra dzięki napiszę do Treyarch i mam prośbę czy moglibyście mi dać link gdzie to zgłosić i co mam napisać. Z góry Thx

RESTART STATYSTYK 11/12/2010 21:09 #5

• Dawidero
  • Specjalista
  • Punkty: 6
Właśnie Activision nic nie zdziała. Wszedłem raz na rankhack server. Wbiło mi pełny prestiż. Pisałem do Activision i dostałem w odpowiedzi, że oni nie mogą przywrócić statystyk.

RESTART STATYSTYK 04/01/2011 18:42 #6

• michu11711
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
A ja mam inne pytanie ale tez odnośnie statystyk.

Jak gram na jakimś serwerze i w danym meczu wbiłem sobie 34 lvl i zakończyłem jakieś wyzwanie ale w trakcie gry wyskoczy błąd "Utrata Połączenia z Hostem" to ten 34 lvl i to że zaliczyłem jakieś wyzwanie nie zostanie zapisane?? Będę miał z powrotem 33 lvl i tego wyzwania nie będę miał ukończonego??
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.29 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »