Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Problem z codzienną aktualizacją

Problem z codzienną aktualizacją 12/27/2010 12:42 #1

• Szejdu
  • Szeregowy
Witam

Codziennie rano gdy włączam komputer aktualizuje mi się Black Ops, tylko, że zajmuje to 1700mb. Zauważyłem, że za każdym razem waga folderu z BO zmniejsza się na 6,11 GB. O co może chodzić ? Przeinstalowywałem wczoraj Black Opsa, ale to też nie pomogło. Nie widzi mi się codziennie instalować BO.

Problem z codzienną aktualizacją 12/27/2010 14:18 #2

• DeTon
  • Moderator
  • Masz jakiś problem?
  • Punkty: 4
Wyłączaj komputer przez hibernację. Nie zmienia Ci się język Steam za każdym razem?
CoD2/4/6-AiW/Steam/BO | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!

Problem z codzienną aktualizacją 12/27/2010 15:00 #3

• Szejdu
  • Szeregowy
DeTon napisał:
Wyłączaj komputer przez hibernację. Nie zmienia Ci się język Steam za każdym razem?

Nie, nie zmienia się język. Spróbuję z tą hibernacją.
Zainstalowałem Steam i Black Opsa na innym dysku, ale dopiero jutro okaże się czy to coś pomogło.

Problem z codzienną aktualizacją 12/27/2010 15:33 #4

• Damino$
  • Specjalista
miałem to samo.zrobiło mi się tak po zmianie języka ; d na angielski.Potem zmienilem na polski ale i tak musiałem sciągac ; /.Ale juz jest wszystko ok
!!!Jedna Wiara Jeden Klub Manchester United Aż Po Grób!!!

Problem z codzienną aktualizacją 12/28/2010 12:36 #5

• Szejdu
  • Szeregowy
Nic nie pomogło :/ Znów usunęło mi 1700mb i teraz to pobiera. Wygląda na to, że musze codziennie przeinstalowywać Black Opsa :/

//edit
Problem z tym automatycznym usuwaniem i pobieraniem został już chyba naprawiony. Na drugim koncie użytkownika przy starcie systemu włączał się Steam i tam ustawiony był język angielski, zmieniłem na polski i od dwóch dni jest na razie spokój, przynajmniej z tym bo ilość fpsów w BO nie powala. Dzięki za pomoc.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.19 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »