Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: [Problem] Dźwięki rozpakowywania, przeładowywania, ostrzeżenia

[Problem] Dźwięki rozpakowywania, przeładowywania, ostrzeżenia 02/01/2011 17:01 #1

• .nAIR
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • eny prablms?
  • Punkty: 22
Witam! Mam mały problem. Nie wiem czy to było zamierzone przez twórców w patchu czy jak ale właśnie po nim, po najnowszej aktualizacji nie mam dźwięków typu "Cover me, reloading!" albo tym podobnych. Wszystko elegancko działa (dźwięki strzałów, muzyka na początku rundy, szczekanie psów) oprócz powiadomień. Nie wiem co jest nie tak. Oczywiście sprawdziłem w menu opcji czy mam wszystko w ustawieniach dźwięku włączone. Dodatkowo powiem, że robiłem format systemu - wszystko wywaliłem z kompa i od zera wgrałem wina (najpierw miałem XP teraz mam 7 ale jeszcze na winxp problem się zaczął). Czy może mi ktoś powiedzieć o co tu chodzi lub napisać jak z powrotem powłączać dźwięki? Pozdrawiam.
Używam opcji "Edit", piszę poprawnie po polsku i jestem z siebie dumny :]

Buzzy_pl : jeszcze musze pokonać armie mechanicznych mrówek
Buzzy_pl : tylko nie wiem jak ?
cermer : nie ruszaj ich, idz sie wysrac, jak poczuje ten zapach to wszystkei same skocza do kibla

polecam przynajmniej czytanie SB ;]

[Problem] Dźwięki rozpakowywania, przeładowywania, ostrzeżenia 02/01/2011 17:41 #2

Grasz na HC czy na normal? To ważne.
Jeśli ktoś uważa, że famas w Black Ops jest przegięty jest lamą =D
Żeby być PRO w Call of Duty potrzebne są 3 rzeczy: skill, fart i myszka Logitech g9. Ja posiadam je wszystkie.

[Problem] Dźwięki rozpakowywania, przeładowywania, ostrzeżenia 02/01/2011 17:49 #3

• .nAIR
  • eny prablms?
HC... Właśnie mnie olśniłeś. Od tamtej pory gram TYLKO na HC zaraz wejdę, sprawdzę i edita trzasnę czy to coś zmieniło. Na razie reinstalowałem DirectX'a (C:Program Files (x86)Steamsteamappscommoncall of duty black opsRedistDirectX)

Problem rozwiązany. Okazało się że podniosłem alarm z byle głupoty, bo gram na hardcore a tam tych dźwięków nie ma jak coś temat można zamknąć.

cermer : nie ruszaj ich, idz sie wysrac, jak poczuje ten zapach to wszystkei same skocza do kibla

[Problem] Dźwięki rozpakowywania, przeładowywania, ostrzeżenia 02/01/2011 17:56 #4

• Rick Astley
  • Major
  • For Mother Russia
  • Punkty: 28
Też tak miałem. chyba pomogło sprawdzenie spójności plików i późniejsza defragmentacja. Pomóc może też reinstall gry.

@edit - Aha, fajnie, w takim razie dlaczego ja tak miałem wszędzie, na HC i NORMAL? Bo już sam nie wiem...

POMOGŁEM? KLIKNIJ

[Problem] Dźwięki rozpakowywania, przeładowywania, ostrzeżenia 02/01/2011 18:14 #5

• .nAIR
  • eny prablms?
Nie mam pojęcia ale jak widać najprostszy sposób pomógł? Typu reinstall i to co tam jeszcze napisałeś

[Problem] Dźwięki rozpakowywania, przeładowywania, ostrzeżenia 02/01/2011 18:47 #6

Ja bardzo "natężone" odgłosy mam na normal. Każdy kill to każdy coś krzyczy. A na HC mam tylko niektóre np. "cover me i realoading"
Jeśli ktoś uważa, że famas w Black Ops jest przegięty jest lamą =D
Żeby być PRO w Call of Duty potrzebne są 3 rzeczy: skill, fart i myszka Logitech g9. Ja posiadam je wszystkie.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.25 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »