Newsy
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: PROBLEM Z GRA BLACK OPS

PROBLEM Z GRA BLACK OPS Wczoraj 20:50 #1

• cinek2222
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Punkty: 1
chlopaki z gory sorki za bledy ale mam taki problem wiec tak dzieje mi sie to od 4 dni czyli po formacie dziala mi multi normalnie a a na drugi dzien zalaczam multi i wszystko zamula nie widzi serwerow po 15 sekundach widzi i po odswiezaniu znowu nie widzi i ciagle laduje i jak wejde juz na jakis serwer rozlacza po 2 3 min a gram w zombie online i nie rozlacza reinstal gry nic nie daje robi sie tak samo nawet teraz tak mam tylko format pomaga a formatowalem co dzien bo myslalem ze cos z kompem ale sprawdzil brat na moim koncie u siebie i robi mu sie tak samo a na jego koncie jest ok bana napewno nie mam bo na vac pisze stan dobry pomozcie prosze bo juz nie mam sil na to:(

Odp: PROBLEM Z GRA BLACK OPS Wczoraj 20:57 #2

• iNotkia M33
  • Specjalista
  • Cod4 Addicted =(
  • Punkty: 6
Uroki Black Ops, nie wiem czy coś z tym zrobisz. BTW. na przyszłość pisz tak, żebym musiał to rozszyfrowywać, przecinki też się przydają czasem.

Regulamin się kłania!
2.5 Jeśli nie znasz odpowiedzi na pytanie nie odpowiadaj, tym samym nie wprowadzisz pytającego w błąd.

//
Grrrr

Kino Der Toten
Ostatnio zmieniany: Wczoraj 20:59 przez Grrrr.

Odp: PROBLEM Z GRA BLACK OPS Wczoraj 21:30 #3

Pokazuje się jakiś błąd? Sprawdź konsolę i wrzuć screena po disconnect'ie (pełną konsolę odpala się shift + tylda).
Gif'a z avka sam robiłem.

Odp: PROBLEM Z GRA BLACK OPS Wczoraj 22:11 #4

• cinek2222
wlasnie ze nie wychodzi zaden blad gram i po 2 min wywala zgry i laduje i pisze pobieraanie czyli znowu sie laduje menu nigdy tak mi nie robilo ale czytale ze po tym pathu duzo ludzi tak ma porostu to tak wyglada jak by mial problemy z laczeniem sie

Odp: PROBLEM Z GRA BLACK OPS Wczoraj 22:49 #5

dlatego proszę o screenshota z konsoli.
Gif'a z avka sam robiłem.

Odp: PROBLEM Z GRA BLACK OPS Wczoraj 23:12 #6

• cinek2222
juz puscilo wlasnie, czyli mam cos ze zlaczem. Skaplem sie bo o tej samej godzinie wlasnie puscilo. Wyglada na to jak by ktos mi zlacze bral. Temat zamykam i wielkie dzieki za checi pozdr;)

cinek2222 dodanie kilku przecinków oraz kropek znacząco ułatwiłoby przeczytanie.
Ty zamykasz temat? Hmmm ciekawe, kiedy już to zrobisz to daj znać ^^

//
Grrrr
Ostatnio zmieniany: Wczoraj 00:28 przez Grrrr.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.23 sekundy
SEO by Artio
Szukaj

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »