Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Żółte odblaski

Żółte odblaski 01/02/2011 10:02 #1

• Dr.Haax
  • Szeregowy
  • I git madżonez
Witam. Jeśli ten temat był to proszę ten przenieść do kosza.
W BO na MP w miejscach gdzie świeci słońce niektóre miejsca broni zaczynają mi się świecić na żółto np. uchwyt od M16. Nie wiem od czego to może być . Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
"W Wietnamie było zawsze gdzie iść. I zawsze coś do roboty. Pewnego dnia zaczęło padać i nie przestało przez 4 miesiące. Doświadczyliśmy każdego możliwego rodzaju deszczu. Były małe kapuśniaczki i wielkie ulewy.Deszcz zacinający z boku i taki, co padał jakby z dołu w górę. Kurczę, lało nawet w nocy." - Forrest Gump
Ostatnio zmieniany: 01/02/2011 16:35 przez Dr.Haax.

Odp: Żółte odlaski 01/02/2011 10:29 #2

• Gandi
  • Sierżant
  • Wszystko ma swój początek jak i koniec...
  • Punkty: 50
Może być wiele przyczyn (Mówię o PC).
Sterowniki do karty graficznej masz stare, źle ustawiona grafa w grze/ na PC lub najczęściej spotykane - Błąd gry ^^.
Nie ma drogi do pokoju. To pokój jest drogą. — Mahatma Gandhi

Słabi nigdy nie potrafią przebaczać. Przebaczenie jest cnotą silnych. — Mahatma Gandhi

Lepiej być pełnym przemocy, jeśli tkwi ona w naszym sercu niż przywdziać szatę jej braku, by ukryć własną niemoc. — Mahatma Gandhi

Niby wiesz wszystko, a tak naprawdę nie wiesz nic...
Ostatnio zmieniany: 01/02/2011 10:29 przez Gandi.

Odp: Żółte odlaski 01/02/2011 11:43 #3

• Dr.Haax
  • Szeregowy
  • I git madżonez
Spróbuje sterowniki uaktualnić. A co do ustawień to gra powinna chodzić na najwyższych.
"W Wietnamie było zawsze gdzie iść. I zawsze coś do roboty. Pewnego dnia zaczęło padać i nie przestało przez 4 miesiące. Doświadczyliśmy każdego możliwego rodzaju deszczu. Były małe kapuśniaczki i wielkie ulewy.Deszcz zacinający z boku i taki, co padał jakby z dołu w górę. Kurczę, lało nawet w nocy." - Forrest Gump

Odp: Żółte odlaski 01/02/2011 12:05 #4

• Markutez
  • Porucznik
  • Mowa jest srebrem, a milczenie owiec...
  • Punkty: 13
I popraw literówkę w temacie bo "odlaski" mogą się różnie ludziom skojarzyć

(Phenom II Quad-Core 945 + Noctua NH-D14; Gigabyte GA-MA790XT-UD4P; Sapphire Radeon HD 5870 1GB; Patriot DDR3 8GB 1333MHz; SB X-Fi Xtreme Gamer; Windows 7 64-bit)

Odp: Żółte odlaski 01/02/2011 16:36 #5

• Dr.Haax
  • Szeregowy
  • I git madżonez
A nawet nie zauważyłem jak napisałem xD Już poprawione
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.23 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »