Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Problem z multikiem...

Problem z multikiem... 22/02/2011 12:53 #1

Wczoraj grałem normalnie w BO do 18 potem wchodzę o 19 na kompa i BO multik nie działa Singiel o dziwo działa a jak włączam multika to wyskakuje: Podczas ostatniego uruchomienia nie zamnięto prawidłowo gry Call Of Duty Black Ops. Czy chcesz uruchomić w trybie awaryjnym ?
Jest to zalecane w większości przypadków. Nastąpi zmiana ustawień systemowych, ale nie sterowania.

Dam tak lub nie to i tak BO się nie włącza i znowu wyskakuje ten komunikat. A dodam jeszcze że widać na moim profilu że mam włączonego BO na 5 sec i potem znika.
Załączniki:
Ostatnio zmieniany: 22/02/2011 12:56 przez kaczka071.

Odp: Problem z multikiem... 22/02/2011 14:06 #2

• Kin333
  • Sierżant
  • Po prostu Kin.
  • Punkty: 20
W przypadku gdy wyskakuje komunikat o trybie awaryjnym nalezy wciskac NIE.
Zapewne resetowales komputer, ale jak nie to zrob to W procesach menadzera zadan zamknij steama i black opsa, jesli jest i jeszcze raz odpal.

Jesli nie pomoze pozostaje reinstall gry.
Jupikajej madafaka <3
Za tę wiadomość podziękował(a): kaczka071

Odp: Problem z multikiem... 22/02/2011 14:39 #3

Dzięki już działa.

Odp: Problem z multikiem... 24/03/2011 19:59 #4

• Err0r
  • Specjalista
  • Punkty: 5
Witam!
Odkopałem ten wątek, gdyż wydawało mi się to sensowniejsze niż zakładanie nowego z podobnym problemem
Mam taki sam problem jak autor tematu. Gdy włączam grę pyta mnie się czy chce uruchomić grę w trybie awaryjnym, czy klikam NIE czy TAK i tak występuje mi ten błąd. Polega on na tym, że kiedy wchodzę do menu mam podwójny kursor, ten z gry i systemowy (jest to ''obręcz która się kręci'' która oznacza że komputer myśli) Mogę jeździć nimi po menu ale nic nie mogę kliknąć. Mam system Windows 7 home premium 64. Gdy wychodzę do menadżera zadań pokazuje stan black ops ''brak odpowiedzi''. Problemy te zaczęły się jakoś po zainstalowaniu serwis packa. Grę przeinstalowywałem kilka razy i nadal to samo, nawet przywracałem system i nic, cały czas to samo. Wszystkie sterowniki są aktualne. Martum podpowiedział mi żeby usunąć confing ale za chiny nie mogę go znaleźć, a w plikach mw2 bardzo łatwo go znaleźć, ale w plikach BO...
Proszę o szybką odpowiedź i z góry bardzo dziękuje
Ostatnio zmieniany: 24/03/2011 19:59 przez Err0r.

Odp: Problem z multikiem... Wczoraj 13:18 #5

• Martum
  • Generał brygady
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Punkty: 44
C -> Program files -> Steam -> SteamApps -> Common -> Cod Black Ops -> config MP -> usuń

Bardzo wątpie ze to coś da ale spróbuj

Hmmm ja po zainstalowaniu service packa bez zmian , windows mam identyczny , wszytko ok.

Następnym razem jak gra sie będzie chciała odpalić w awaryjnym to zawsze klikaj na NIE
Ostatnio zmieniany: Wczoraj 13:20 przez Martum.

Odp: Problem z multikiem... Wczoraj 15:01 #6

• DeTon
  • Moderator
  • CONFIDENTIAL
  • Punkty: 21
Ustaw w configu seta r_fullscreen "0" i powiedz co masz teraz. Jak możesz normalnie chodzić po menu, to ustaw w opcjach tryb pełnoekranowy na nowo, i być może wszystko będzie ok.
config.cfg - single
config_mp.cfg - multi
Możesz też pokombinować z różnymi rzeczami z tego tematu:
www.modernwar.pl/forum/68-Call-Of-Duty-B...85zane-problemy.html

dead for cheaters, glock18, gl, ls, marty
Ostatnio zmieniany: Wczoraj 15:02 przez DeTon.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik
Wygenerowano w 1.76 sekundy

ActionGames.pl

• Dead Island - wyspa pełna słońca i zombie
  • Co znajdziemy w limitowanej edycji Wiedźmina 2?
  • Wymagania Wiedźmina 2: Zabójcy Królów
  • HomeFront dobiło do miliona sprzedanych kopii.
  • Duke Nukem Forever wymaga dopracowania. Opóźnienie to słuszna decyzja

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Deagle 32
Grrrr 27
Martum 23
DeTon 17
qwercik 17