Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Steam mimowolna zmiana jezyka

Steam mimowolna zmiana jezyka 01/26/2011 21:57 #1

Czesc!
Juz 2 raz mi sie zadarzylo ze Steam zmienil mi jezyk na Angielski.Zmieniajac w opcjach na polski to steam mi sciaga akualizacje do MP wazaca 1.7GB (pewnie spolszczenie).Iz pobiera mi sie z predkoscia 5KB/s to robie reinstala coda.I tak co tydzien?Dwa?Zalezy.Moze mi ktos powiedziec czemu ?
Ostatnio zmieniany: 04/15/2011 22:28 przez jaros18067.

Odp: Steam Zmiana jezyka -_-' (BO) 01/26/2011 23:01 #2

• Grrrr
  • Zablokowany
  • SCIENCE VESSEL
  • Pukty: 103
jaros18067 Ostrzegam Cię przed takim stylem pisania postów!

Zakładasz 2 identyczne tematy, najpierw tutaj a następnie w dziale Black Ops, w jakim celu?

Sprawa druga, Regulamin mówi wyraźnie o zakazie przeklinania!

Sprawa trzecia,Regulamin mówi również o nie pisaniu z włączonym CAPSLOCK'iem!

Popraw tego posta tak aby nie łamał regulaminu, w przeciwnym razie temat poleci do kosza!

Polecam Regulamin do wglądu.

Grrrr Out.
[

Odp: Steam Zmiana jezyka -_-' (BO) 04/15/2011 22:28 #3

Poprawione i odswiezam

///DeTon: Dobrze, ale jeszcze bez tej emotikony w nazwie.
Ostatnio zmieniany: 04/16/2011 23:26 przez DeTon.

Odp: Steam mimowolna zmiana jezyka 04/17/2011 18:01 #4

Hmmm.Odinstalowalem Black Ops'a i pomyslałem ze to przez skórkę do Steama którą mam.Dalem sobie tą normalną i instaluję BO.Kwestia czasu i się okaze czy się zmieni.Jak by co to bede pisac )

Odp: Steam mimowolna zmiana jezyka 04/17/2011 18:21 #5

• Py$!eK
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Pukty: 35
Dlatego ci szło 2kb/sec (na pewno nie jest to wina internetu, no chyba, że masz system telegrafowy), bo masz zapewne ustawione, żeby ściągał ci z server'ów polskich. A to jest błąd, polski server steam ma zajebi... bardzo słabe łącze (jak na tylu user'ów ilu z niego ściąga). Polecam ustawić: Czechy/Niemcy (Frankfurcik)/Paryż.

A to, że język ci się sam zmienił, miałem tak gdy (mam old client'a steam'a, tego bez zakładek które można zgasić, ale i tak mam starego) instalowałem skórki, to właśnie jakbył update, skórka głupiała bo nie miała w sobie dodanej danej rzeczy, i wtedy zmieniała język. Jak masz domyślną, to steam ją aktualizuje (tą swoją), i nie ma problemów.

@Edit Przeczytałem, że sam do tego doszedłeś. Tak to wina skórki 100%. Aczkolwiek i tak wolę steam'a po Eng.
Napisałem coś, co popierasz? Podziękuj, i nie powtarzaj mojej wypowiedzi.

Ostatnio zmieniany: 04/17/2011 18:24 przez Py$!eK.

Odp: Steam mimowolna zmiana jezyka 04/17/2011 21:45 #6

• DeTon
  • Global Mod
  • CONFIDENTIAL
  • Pukty: 34
W każdym razie, był podobny problem na tym forum, i pomogła reinstalacja całego Steama łącznie z grami.

dead for cheaters, glock18, gl, ls, marty

Odp: Steam mimowolna zmiana jezyka 04/18/2011 15:42 #7

Py$!eK

Sciaganie mam ustawione własnie z Frankfurta .No nic narazie trzeba czekac.Steam najnowszy,bez skórki i Black Ops od nowa zainstalowany.Poczekamy zobaczymy

Odp: Steam mimowolna zmiana jezyka 04/18/2011 16:02 #8

• mariiox
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Buty Z Batystuty
  • Pukty: 51
Jesli będzie ci się powtarzać ta aktualizacja... Nie zmieniaj użytkownika (jak masz na windowsie 2 konta) u mnie przy przełączeniu użytkownika zawsze tak się robiło

Odp: Steam mimowolna zmiana jezyka 04/26/2011 11:14 #9

Język w Steamie znow mi się zmienił.Choć nie grałem.W najbliższym czasie robie reinstal tego Steama z grami...

Edit.
Hmm.Steam jest po Ang. ale mogę uruchomic BO bez błędu.A gdy zmienię jezyk w Steam na PL to i tak dziala .Wiec gitara
Ostatnio zmieniany: 04/26/2011 11:37 przez jaros18067.

Odp: Steam mimowolna zmiana jezyka 05/31/2011 07:44 #10

Wczoraj (30.05) zainstalowalem Black Ops dla modów ( Zombie , Promod itp).Dzis rano uruchomilem steama i zaczol się chwile aktualizowac.I?Znów mi sciąga Black Ops (do SP 2,140.1 GB a do MP 2,138.4MB).Kurczę....Czemu mi się tak dzieje ? NIe chce co chwila reinstalowac tej "wspaniałej" gry...

Edit
Zrobilem wczoraj reinstal STEAMA Z GRAMI . Dzis? Znow po ANG i muszę instalowac od nowa; /
Ostatnio zmieniany: 06/01/2011 16:50 przez jaros18067.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Irek, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.51 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Martum 100
Grrrr 65
bioshock 56
J!g5aw 50
Deagle 48

Urodziny

Jutro urodziny będzie obchodzić PROkurator . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić Szamar . Nie zapomnij o zyczeniach!

martut będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

M@rt3n$ będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

TrenejQ będzie obchodzić urodziny za 6 dni!