Witam nie jestem nowy tutaj na forum (niestety wszyscy pewnie sądzą że jestem bo widać po mojej ilości postów)
Mam 15 lat interesuję się informatyką od 9 roku życia jest to moja pasja i planuje iść w tym kierunku do przodu. Robiłem wiele stron internetowych jestem w trakcie kończenia strony dla mojego gimnazjum więc html itp. ogarniam. Jeżeli chodzi o administracje czy też moderatora to mam w tym doświadczenie. Prowadziłem różne forum (klanów, jakiś o grach najczęściej o world of warcraft

, itp.) ale praca moderatora jest o wiele łatwiejsza od admina
Miałem również moderatora na różnych portalach, głownie na temat gier. Miałem kiedyś spis linków na których byłem modem ale to musiałbym poszukać jak znajdę to wkleję to tutaj
Jeżeli chodzi o grę w coda to ojciec mi kiedyś w młodości pokazał coda 1 bodajże jak miałem 6-7 lat :d wtedy mnie wciągnął cod grałem we wszystkie części, z sukcesami
więc można uznać iż jestem weteranem w coda
Zawsze służę pomocą, może mam te 15 lat ale umiem się zachować i nie przeklinam na prawo i lewo.
Na stronę wchodzę codziennie, czytam newsy, forum, wszystko na temat coda
Jeżeli chodzi o ortografię to czasami się pomylę ale bardzo żadko bo nie jestem dyslektykiem.
Czasu mam dość sporo

W razie jakichkolwiek pytań do mnie pisać PW