Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Produkcje Qbasa

Produkcje Qbasa 03/12/2010 23:36 #1

• Qbas
  • Kapral
  • Punkty: 1
Witam wszystkich użytkowników! Otóż wraz z kilkoma ludziskami z forum postanowiliśmy nagrać kilka meczy z naszych rozgrywek. Wszystkie informacje zawarte są w filmiku. Zapraszam do oglądania

[youtube]fAcwmDSoKRg[/youtube]

Produkcje Qbasa 03/12/2010 23:54 #2

• tofikowski
  • Newsman
  • Punkty: 79
Polazła ocenka, na YT....
Szanuj tofik'a tego, bo możesz mieć gorszego.

Produkcje Qbasa 04/12/2010 00:03 #3

• Grrrr
  • Moderator
  • SCIENCE VESSEL
  • Punkty: 48
qbas powiem tak, dawno nie widziałem gościa który byłby tak opanowany jeżeli chodzi o komentarz, nie gadasz za dużo, mówisz na temat, spokojnie, masz dobrą dykcję, brak yyyyyyyyyyyyyyyyyy. Pełen profesjonalizm, jeżeli można to tak nazwać, Respect dla Ciebie !

Co do filmiku, fajnie się bawicie, trochę niewiele widać, ale rozumiem że chciałeś pokazać jak najwięcej, nie tylko z Twojej perspektywy, mam jedno ale, w drugim "meczu" mieliście do dyspozycji tylko nóż i tomka hawka a jeden z Was strzela chyba z shotguna? ale mniejsza z tym

Bardzo podoba mi się Twoja narracja, wykonanie również na przyzwoitym poziomie, jeżeli macie wolne miejsce to chętnie bym z Wami pograł.

Created and Powered by Tof!kowski.

Jestem fanem CoD... CoD4..

Produkcje Qbasa 04/12/2010 00:11 #4

• Qbas
  • Kapral
  • Punkty: 1
Dzięki wszystkim za tak pozytywne oceny. Grrrr,,, miejsca jest od groma jak widzisz graliśmy w 6 osób więc znajdzie się na pewno jeszcze jedno . Tam Friss strzelił przez przypadek po czym zgaduję stał bezczynnie bo chciał przeprosić, ale go zabili

Produkcje Qbasa 04/12/2010 00:28 #5

• Markutez
  • Porucznik
  • Mowa jest srebrem, a milczenie owiec...
  • Punkty: 13
Jak obejrzałem ostatni mecz z filmiku to od razu przypomniała mi się mało popularna gierka pod tytułem Commandos Widać, że macie niezły ubaw podczas tych DM. Jak mi się kiedyś znudzą pozostałe tryby to chętnie się podłączę. Pozdro

(Phenom II Quad-Core 945 + Noctua NH-D14; Gigabyte GA-MA790XT-UD4P; Sapphire Radeon HD 5870 1GB; Patriot DDR3 8GB 1333MHz; SB X-Fi Xtreme Gamer; Windows 7 64-bit)

Produkcje Qbasa 04/12/2010 00:33 #6

• Grrrr
  • Moderator
  • SCIENCE VESSEL
  • Punkty: 48
Markutez napisał:
mało popularna gierka pod tytułem Commandos

Nie wydaje mi się aby gra Commandos była mało popularna! Jest to jedna z tych gier gdzie trzeba było naprawdę myśleć, pamiętam gdy wyszła jedynka i tylko jeden kumpel miał kompa a na nim ta grę. Całymi dniami w szkole zastanawialiśmy się jak wykonać misję, to była gra!!

Przepraszam na Offtop.......

Created and Powered by Tof!kowski.

Jestem fanem CoD... CoD4..

Produkcje Qbasa 04/12/2010 16:33 #7

• Markutez
  • Porucznik
  • Mowa jest srebrem, a milczenie owiec...
  • Punkty: 13
Grrrr,,, napisał:
Nie wydaje mi się aby gra Commandos była mało popularna!

Chyba ktoś nie zakumał drobnego sarkazmu Dla mnie ta gra to absolutny klasyk, przeszedłem wszystkie części z kamerą rzuconą izometrycznie. Eh, stare dobre czasy.

(Phenom II Quad-Core 945 + Noctua NH-D14; Gigabyte GA-MA790XT-UD4P; Sapphire Radeon HD 5870 1GB; Patriot DDR3 8GB 1333MHz; SB X-Fi Xtreme Gamer; Windows 7 64-bit)

Produkcje Qbasa 04/12/2010 19:24 #8

Pewnie czytasz dużo książek
A tak poza tym to fajny filmik xd
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.24 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum