Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Znalezione w sieci

Znalezione w sieci 13/01/2011 00:04 #1

Filmiki znalezione w sieci ale postanowiłem je wrzucić ponieważ gość jest NIESAMOWITY serio co on wyprawia z tomahawkiem to jest przegięcie. Fakt niektóre akcje niepotrzebne, chodzi głównie o skok w przepaść i rzut "siekierką" w ostatnim momencie ale pomijając to jestem pod wrażeniem. Polecam !

Dwa pozostałe filmiki (nie wiem dlaczego nie chcą się miniatury zrobić):

/////Linki Poprawione Grrrr,,,

I am the shadow and the smoke in your eyes
I am the ghost that hides in the night
Ostatnio zmieniany: 13/01/2011 07:38 przez Grrrr.

Odp: Znalezione w sieci 13/01/2011 00:13 #2

• Kin333
  • Sierżant
  • Po prostu Kin.
  • Punkty: 12
Faktycznie, jestem pod wrazeniem. I tu nie ma mowy o farcie. Chociaz ten jeden rzut na Summit spadajac... Celowal w jednego, a wyszedl inny i dzieki temu trafil

Ale widac, gosc ma rozpracowanego tomahawka i balistyczny.
Jupikajej madafaka <3

Odp: Znalezione w sieci 13/01/2011 07:21 #3

• Grrrr
  • Moderator
  • SCIENCE VESSEL
  • Punkty: 48
Owszem robi to wrażenie. Autor ma rozpracowane nie tylko rzucanie Tomkiem ale również fizykę rzutów. Doskonale wie pod jakim kątem wykonać rzut tak aby po odbiciu trafić. Zapewnie nie udaje mu się to za każdym razem, jednak takie rzuty świadczą o finezji oraz fantazji gracza. Rzucać każdy potrafi, natomiast rzucać tak jak ten zawodnik to już sztuka.

Swoją droga to uważam, że tomahawk nie powinien zabijać po tylu rykoszetach, jak to było na mapie Launch. W tamtym przypadku ledwo go dotknął a facet poleciał jak by dostał ze Spasa 12.

Grrrr,,,Out.

Created and Powered by Tof!kowski.

Jestem fanem CoD... CoD4..

Odp: Znalezione w sieci 13/01/2011 10:18 #4

Grrrr,,, napisał:
Swoją droga to uważam, że tomahawk nie powinien zabijać po tylu rykoszetach, jak to było na mapie Launch. W tamtym przypadku ledwo go dotknął a facet poleciał jak by dostał ze Spasa 12.

Grrrr,,,Out.

W zupełności masz rację, mam takie samo zdanie nt. rykoszetów tomahawka ale co możemy zrobić musimy się "przyzwyczaić". A i dziękuję za poprawienie linków

I am the shadow and the smoke in your eyes
I am the ghost that hides in the night

Odp: Znalezione w sieci 13/01/2011 14:50 #5

• Rambo
  • Porucznik
  • Punkty: 21
Grrrr,,, napisał:

Grrrr,,,Out.

Ale dzięki temu można robić takie piękne akcje jak na filmie.

Ogólnie koleś wymiata. Widać ze nie są to farty tylko wszystko elegancko wymierzone
Ostatnio zmieniany: 13/01/2011 14:56 przez Rambo.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.27 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »