Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Xbox360 autoaim vs bez autoaim

Xbox360 autoaim vs bez autoaim 13/02/2011 10:02 #1

• oxvenom
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Punkty: 16
Hej czasami wyczytuje totalne bzdury na scenie cod ze xbox to noobki itp. Bo "ktos" kiedys powiedzial ze tak jest i teraz 95% tak uważa, a na własne oczy nie widzieli tego lub nawet nigdy nie dotykali pada

wiec pokaże kilka wam filmów co to jest ten autoaim itp

gralem 6 lat w cody na pc wiec chyba porównanie mam:)

autoaim nie trzeba tłumaczyć ale co to tak naprawde jest?
pomoc w namierzaniu podczas gdy stoisz na przeciwko innegro gracza autoaim pcha twoj celownik prosto na niego.Zaznaczam!!! przeciwnik praktycznie zawsze jest w okręgu lunety i autoaim "pcha lekko" celownik na przeciwnika - nie jest to automatyczne super szybkie namierzenie!!! typu aimbot itp raczej powolne mozolne pchanie! Co nie zmienia faktu że pomaga w zabijaniu!

autoaim moim zdaniem jest dobry tylko dla początkujacych graczy którzy totalnie nie maja pojęcia na temat gry w fps lub nigdy nie grali w fps na padzie co jest wyzwaniem wiem sam po sobie

Na dłuższa metę po opanowaniu pada, autoaim Moim zdaniem totalnie przeszkadza w grze
czemu?
Przykład gram snajperka biegne na dwóch gosci stojących obok siebie mierze celuje w tego po lewej a autoaim pcha mnie na tego po prawej

Nastepny minus! autoaim QS oraz Szybkie zabijanie snajperka
nie wiem jak wam ale mi to znowu przeszkadza wręcz zwalnia reakcje.

przykład 1 gra z AUTOAIM

przykład 2 gra z AUTOAIM 2

przykład 3 gra BEZ AUTOAIM TOTALNE PUDŁA!!!

przykład 4 gra BEZ AUTOAIM 1

przykład 5 gra BEZ AUTOAIM 2

przykład 6 gra BEZ AUTOAIM 3

sami oceńcie

ps
Przepraszam za opoźniony dźwiek w niektórych filmach
jest to wina kochanego teatru!! po wgraniu filmów na youtube dźwiek został lekko opóźniony
Ostatnio zmieniany: 13/02/2011 10:11 przez oxvenom.

Odp: Xbox360 autoaim vs bez autoaim 13/02/2011 10:15 #2

• oxvenom
kolejny przykład
fragmovie bez autoaim
czułość 10

w niekórych fragach widać ze troche sie motałem zanim zabiłem wiec z autoaim było by szybciej...

Ostatnio zmieniany: 13/02/2011 10:17 przez oxvenom.

Odp: Xbox360 autoaim vs bez autoaim 13/02/2011 10:59 #3

• iNotkia M33
  • Specjalista
  • Cod4 Addicted =(
  • Punkty: 9
No, fajne nie powiem, sam mam xklocka (od niedawna :>) ale nie gram na nim w BO, jednakże do snajperek mi autoaim sie przydaje jako, że celować jeszcze całkiem nie umiem. Offtopic: Czy masz HD PVR albo inną kartę do zgrywania obrazu czy w kinie w bo jest możliwość zgrania klipu na komputer?

Odp: Xbox360 autoaim vs bez autoaim 13/02/2011 13:47 #4

• oxvenom
iNotkia M33 napisał:
Offtopic: Czy masz HD PVR albo inną kartę do zgrywania obrazu czy w kinie w bo jest możliwość zgrania klipu na komputer?

wrzystkie filmy robie z kina czy tam teatrze nie mam sprzetu i nie jest mi potrzebny bo brak mi czasu na taka zabawe - niestety:/
nagrywać bezpośrednio na pc mozesz i wtedy powstaja najlpesze filmy bo masz jakosc w HD
odnosnie karty, sprzetu i kabli zapytaj na polskim forum xboxforum.pl
Za tę wiadomość podziękował(a): iNotkia M33
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.22 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »