Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Gracze Bad Company 2

Gracze Bad Company 2 03/14/2010 14:38 #1

• Ceyes
  • Kapral
Niech tu się wpisują osoby które grają w bc 2 będziemy mogli pograć razem
Niech opisują kim grają i w czym się specjalizują
A więc ja tak :
Nick : Ceyes
Lvl : 14/15
Postacie ( najlepsze ) :
Mechanik ( tylko ump 45 i mam full )
Zwiad ( tylko m 95 i mam full )
Specjalizacje : Umiem prowadzić ( tak sądzę [ mam kolegę w bc 2 który wysmienicie prowadzi - perfekcja ,anglik]) helikopter najlepiej transportowy
Czołgi T 90 i Bradley ( wszystkie specjalizacje pojazdów odblokowane
Szybki zwiad z zniszczenie pojazdów wroga
średnio mi idze strzelanie do helikoptera bazukami*
zabici/zgony : na początku musiałem się wczuć (nigdy nie grałem w bf) przez co mam słabe
Gram głownie na rushu ale każdy tryb mi się podoba
czekam na szybkie odpowiedzi ;D !

Gracze Bad Company 2 03/21/2010 23:26 #2

Nick: RoBerCiK_S
lvl: 25/26
Postacie i bronie:
Zależy od mapy, a bronie mam wszystkiego do każdej klasy odblokowane (sam nie wiem którą wybrać, troszkę tego jest i są fajne, każda na swój sposób).
Specjalizacje: Wszystko po trochu, umiem wszystkim się obsłużyć, i czołgiem i helikopterem. Wyśmienicie latam, w ogóle lubię latanie Apache.
Zabici/Zgony: Nawet dobrze mi idzie (nawet bardzo), jak mam squad i się wczuję w grę to gram komfortowo.
Gram często rush, czasem podbój na Pustyni Atakama, żeby polatać Helikopterem.

Gracze Bad Company 2 04/08/2010 00:00 #3

Nick: xDamianos
LvL:2 Dopiero zaczynam ; d (grałem w bete więc tego "skyyyyla" troche mam)
Postacie i bornie:
Zwiad = m24

Specjalizacje:hmm.... Osłona kolegów z drużyny ; d (śmieszne to brzmi, ale nie mailem co napisac xD!)
z/z:132/134
Grywam na podboju ;p

Gracze Bad Company 2 04/08/2010 20:50 #4

• bioshock
  • Pułkownik
  • Punkty: 31
Nick:^2Bio^3shock (chciałem zroibć kolorowy nick ale coś nie pykło XD )
LVL:8
postaci i bronie:
Zwiad=do dużych map sw z celownikiem 12x a to typu valpariso accog 4x
Medyk=Saw apteczki reanimator
Mapy i tryby gry:Gram najczęściej na gorączka hardcore na part arica,valpariso lub port valdez i czasami na kanale pamańskim podbój

Specializacjia:biegam po mapie ze snajpom i wale z bliska quick scope z accoga (które łatwiej walnać 10000 % niż w mw 2 bo w bc 2 są lepsze snajperki) gram medykiem tylko dla expa bo za reanimacjie to dostaje się tyle ile za fraga

Gracze Bad Company 2 04/08/2010 21:28 #5

• Pallan
  • Porucznik
Nick:
Pallan. A jakby inaczej?

Level:
Zmienny. Aktualnie 11?

Postaci:
Ogólnie wszystkie poza zwiadem. Zależnie od sytuacji i tego co aktualnie odblokowuje (jak jest kilka czołgów to biorę klasę która coś przeciw nim zdziała. Jak mam 100pkt do następnej broni to gram tą klasą). Teraz głównie szturmowiec.

Mapy i tryby gry:
Gorączka. Zdecydowanie gorączka.
Port Arica i Valpariaso? Resztę też zniosę. Ale niezbyt lubię Port Valdez.

Specjalizacje:
Newbienie tak straszne, że przeciwnicy wychodzą z gry
Tak na serio to chyba rushowanie. Okazyjnie bieganie z defibrylatorem i ratowanie wszystkiego co się nie rusza. Ew. zabijanie defibrylatorem . No i lubię rozwalać/naprawiać czołgi. No i oczywiście rozwalanie wszystkiego przy pomocy granatnika (wielka jest satysfakcja posłać do piachu ścianę i dwóch przeciwników!).

Zabici/Zgony: Przez przypadek/Co do...? Ogólnie nie jest źle 1:1 czasami utrzymam, ale gorzej też bywa (ogólnie mam dużo zgonów. Chociaż ostatnio staram się to zmienić)

Gracze Bad Company 2 04/08/2010 22:06 #6

• Pider
  • Szeregowy
Witam, jestem nowy na forum, ale jestem fanem obydwu gierek.
Może coś o sobie, Kordian, 17lat, szczecin.
Teraz Bf:
Nick: Piderowski
Klan: Brak
Level: 11, zmienny ;d
Postać: Hmm to zależy, jak ogarnięty team to medykiem, najczęściej medykiem, ale jak trzeba to też mechanikiem, do medyka mam odblokowane wszystkie gadżety i dodatkowe umiejętności, pozostałty tylko bronie.
Tryby: Gorączka ew. drużynowa.
Mapy: Uwielbiam, valparaiso, isla inocentes i laguna presa.
Nienawidze, Port Arica, Port Valdez, Biała przełęcz, ogólnie tam gdzie śnieg i mgła, bo nie widze celów.
Specjalne: Hmm, w szkole wszyscy się śmieją bo w każdej grze gram medykiem, druidem, priestem, wszystko co leczy. Dobrze mi to wychodzi. Wiem że czasem opłaca się kogoś reanimować i samemu zaliczyć zgona. Średnio jezdze czołgami, ale raz udało mi się wjechać na dach , helikopterem latać w żadnej grze nie umiałem i sie raczej nie nauczę. Co do dedów, zależy jaki team nasz i przeciwnika. Jak u nich sami snajperzy to... wiadomo, zgony. Ale ogólnie umiarkowanie. Wszystkie szpilki i odznaczenia związane z reanimacją, leczeniem odblokowane.
ew. zabijanie defibrylatorem:)
Haha, z tego lałem się dwa dni xD Facet do mnie nawala z Saigi a ja mu jeb defibrylatorem To jest najlepsze w tej grze

Ulubiona broń M60 no i oczywiśćie wyrzutnia rakiet mechanikiem. Pozdrawiam

Gracze Bad Company 2 04/10/2010 20:49 #7

• Mofixil
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Za mniej niż tydzień pewnie będę miał BC2, wtedy podam więcej info, ale po singlu (od kumpla, nie, nie zwie się Torrent... wiem że to jedyna gra w której lubię karabiny snajperskie).

Gracze Bad Company 2 04/10/2010 23:38 #8

• rekos1
  • Szeregowy
Nick: P4r4sit3
Level: 25
Ratio: ok. 1.6
Ulubiona postać: aktualnie Mechanik
Ulubiona broń: ogólnie m60, ale ostatnio przerzuciłem się na shotguna(nazwy dokładnie nie pamiętam, ale chyba zwał się NS 2000(?))
Ulubiony tryb: definitywnie Gorączka
Ulubiona mapa: Valparaiso
Ulubiony pojazd: Quad

Wydaje mi się, że to najważniejsze info.
Wysyłam zaproszenia na Lockerz.com, jeśli ktoś potrzebuje, proszę o przesłanie na PW swojego emaila.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.91 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »