taki mam problem.... padl mi dysk . kupilem 2 . wiadomo system , stery , etc . wkladam plytke z CoD MW2 i ...
steam sie instaluje . loguje sie na swoje konto i zaczyna sie cyrk .
steam chce zebym podal cd key . wklepuje a tam error ze key juz zostal raz podany ... zostaja mi 2 opcje : CANCEL INSTALLATION albo CONTINUE INSTALATION ale tu kolo sie zamyka bo znowu chce cd key'a
w bibliotekach steam nie mam zadnych gier ... nic sie samo nie sciaga .
jesli ma ktos rozwiazanie to bardzo prosze tu lub na maila:
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
W przypadku instalatora Steam z płyty MW2 poprosi o klucz mimo, że go już dopisałeś do konta Steam wcześniej po czym wywali błąd. Taki "ficzer" instalatora gry.
Zainstaluj sam Steam lecz nie z płyty z grą, zaloguj się na swoje konto i zauważysz, że masz CoD:MW2 na liście gier. Wtedy wystarczy rozpocząć instalacje z płyty i dociągnąć patche!
nic z tego . dalej zadnych gier na liscie
czy ew. jest jakis sposob na odzyskanie gry - bo rank puki co niski ale i tak szkoda ...
czy powinienem profilaktycznie w jakis sposob zapisywac gre na serwerach Steam czy dziala to automatycznie ?
Legenda Forum:
.
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości