Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2

Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 12 godzin temu #1

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 62
Corocznie, przy każdej nowej odsłonie Call of Duty, znajdują się oszućści, którzy chcą choć na chwilę błysnąć i pochwalić się ostatnim prestiżem, szybciej niż inni. Niestety najczęściej nie jest on zdobyty uczciwie. Podobnie jest przy Black Ops 2. Odkryto błąd gry, pozwalający za pomocą COD TV szybko osiągnąć maksymalny level. Uprzedzamy za wczasu, że wykorzystanie błędu będzie skutkować banem. Treyarch jest świadome glitcha i uprzedza "wiemy, że kilku gości z 10 levelem psuje grę, cieszcie się rangą póki ją macie. Rozwiązanie problemu nadchodzi".{jcomments off}

Paweł.

Re: Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 12 godzin temu #2

• Marines132
  • Specjalista
  • Kaptajn Prajs redi tu deplojment.
I dobrze.Treyarch bardzo dobrze robi.Stara się,robi smaczki itd.,nie to co IW czyli wsadzenie PC w [CIACH] i napełnianie kieszeni pieniędzmi.

2.3 Nie używaj wulgaryzmów i obraźliwych zwrotów. Nie prowokuj kłótni. Jeśli chcesz się z kimś kłócić rób to poprzez PW, e-mail, komunikator. Forum nie jest Twoim prywatnym podwórkiem. Pamiętaj, że gwiazdkowanie lub kropkowanie (itp.) wulgaryzmu nie jest rozwiązaniem, gdyż nadal jest to traktowane jako wulgaryzm.

Dostajesz upomnienie. Następnym razem nie będę już tak miły jak do tej pory.

Agent_Halstein
Ostatnio zmieniany: 1 dzień, 12 godzin temu przez Agent_Halstein.

Będą bany za glitch z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 12 godzin temu #3

• Katsura
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Prawidłowo.
MASA ŚMIESZNYCH FILMIKÓW
www.youtube.com/user/TheCrazyRussia

Re: Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 12 godzin temu #4

• MM91
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 30
Corocznie, przy każdej nowej odsłonie Call of Duty, Ci co popełnili błędy, będą banować tych, co je wykorzystają. Jednym słowem mówiąc: G Ł U P O T A!!! Podobna sytuacja była, jak się zastanawiali czy nie zresetować staty. tym co dostali grę wcześniej z przypadku. W ogóle, jak można mieć taki tok myślenia? Za własne błędy w grze się ponosi konsekwencje, a nie dodatkowo nagradza banami, bo bany rozdaje się tym, co czitują!

EDIT: Jestem ciekaw jakie mielibyście zdanie, gdybyście to wy przypadkowo odkryli tego glitcha i władowali sobie w 15 sek. Prestige Master. Teraz byście płakali i się bali czy TREY Wa dam po banie, a przedtym byście poubliżali trochę.
Ostatnio zmieniany: 1 dzień, 12 godzin temu przez MM91.

Odp: Re: Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 12 godzin temu #5

• Marines132
  • Specjalista
@MM91

To nie wina ani studia,ani graczy,że gracze dostali szybciej grę.To była wina sklepów.Co do banów Treyarch powiadomiło nas o wyjściu patcha w najbliższym czasie.Tym graczom,którzy wykorzystali błąd gry należy się ban.Zdobyli najwyższy level w kilka sekund-minut co jest niesprawiedliwe.

Re: Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 11 godzin temu #6

• MM91
To duża szkoda, że przez winę sklepów nie skasowali Ci statów lub Ciebie nie zbanowali. Inaczej byś gadał gdybyś wpadł na tego glitcha przez przypadek i dostał za to przypadkowo maks. prestiż. Idąc Twoim tokiem myślenia. Ktoś zrobi grę, da przez przypadek aima w plikach gry, ty zapłacisz za grę, przez przypadek go wykorzystasz i co? NALEŻY CI SIĘ BAN?

Odp: Re: Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 11 godzin temu #7

• Marines132
  • Specjalista
Tym graczom co wykorzystali ten błąd gry UMYŚLNIE należy się ban.Przepraszam za nie sprecyzowanie mojej wypowiedzi.Co do aima to zgłosiłbym to jako błąd gry.

Odp: Re: Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 11 godzin temu #8

• sktl
  • Szeregowy
Marines132 napisał:
I dobrze.Treyarch bardzo dobrze robi.Stara się,robi smaczki itd.,nie to co IW czyli wsadzenie PC w [CIACH] i napełnianie kieszeni pieniędzmi.

To prawda ale pod względem optymalizacji MW3 a BO2 to niebo i ziemia.

Będą bany za glitch z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 10 godzin temu #9

• Gandi
  • Pułkownik
  • "He Ram!"
  • Punkty: 130
Mi osobiście nie zawadzają tacy gracze.
Przecież to tylko znaczek przy nicku - nie szkodliwy całkowicie.

Jedyne z czym się zgadzam to to, że to jednak oszustwo, a je trzeba ograniczać.

Odp: Re: Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 10 godzin temu #10

• Turtle
  • Kapral
  • AKFG
  • Punkty: 13
Ty NM91 to jakiś niedoinformowany chyba jesteś, przecież kiedy dojdziesz do ostatniego levelu danego prestiżu gra nie przełącza Cię na następny, musisz Ty to zrobić z poziomu koszar. Więc nie gadaj głupot że to nie wina graczy, ok przypadkeim odkrył glitch który mu wbił max level jednego prestiżu, zgłosił to i nie robił tego więcej, ok. Ale jeśli ktoś wbije max i wraca do menu i bierze następny prestige i tak aż do końca no to chyba coś nie halo, nie sądzisz? Inna opcja to taka że jesteś takim dzieckiem (nie wiem) i też chcesz zabłysnąć i zrobić to samo, dla tego bronisz oszustów.

Będą bany za glitch z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 10 godzin temu #11

• ikas
  • Szeregowy
ale większość z nich mogła sobie ten prestiż wbić samemu bez żadnych wspomagaczy wystarczy dobrze umieć grac i grac bonusowy mod na małych mapach...

Będą bany za glitch z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 7 godzin temu #12

• Axel93
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Niby oszustwo ale...

... zapłaciliśmy za grę, więc jakby nie patrzeć mamy prawo do pełnej zawartości... może komuś nie chce się robić leveli i złotych camo, więc z jakiej racji ma mieć blokadę na to, skoro wydał na zawartość płyty pieniądze? Imo jest to bez sensu... tak samo było z elite title w MW3. Straszyli, że 'omg hacker reported'... a ja mam na to [CIACH]... zapłaciłem za płytę, elite odblokowałem sobie programem i heja... bo inaczej się nie dało.

Bany powinny być za rzeczy, które pomagają w osiągnięciu lepszego wyniku w grze, a nie za odblokowanie czegoś, co może mieć każdy... bez jaj.

2.3 Nie używaj wulgaryzmów i obraźliwych zwrotów. Nie prowokuj kłótni. Jeśli chcesz się z kimś kłócić rób to poprzez PW, e-mail, komunikator. Forum nie jest Twoim prywatnym podwórkiem. Pamiętaj, że gwiazdkowanie lub kropkowanie (itp.) wulgaryzmu nie jest rozwiązaniem, gdyż nadal jest to traktowane jako wulgaryzm.

Dostajesz upomnienie. Następnym razem będę mniej wyrozumiały.

Agent_Halstein
Ostatnio zmieniany: 1 dzień, 1 godzinę temu przez Agent_Halstein.

Re: Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 7 godzin temu #13

• MM91
Dokładnie Axel93 Ci wyjaśnił Turtle o co biega. Bany za czity powinny się sypać, a nie za to że TREY popełnia błędy, bez jaj. Dostałbyś bana nie wiedząc za co i inaczej byś kwiczał, a co do -> "Inna opcja to taka że jesteś takim dzieckiem (nie wiem) i też chcesz zabłysnąć i zrobić to samo, dla tego bronisz oszustów." TAAAK jestem za czitami, normalnie z przyjemnością oglądam jak mnie tacy zabijają w MW3. Tak durnej, głupiej i bezsensownej wypowiedzi na mój temat to jeszcze nie widziałem.

Re: Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 1 godzinę temu #14

• Tigix
  • Specjalista
Co roku jest to samo, żenada....
"Przede wszystkim nigdy się nie bój. Wróg, który zmusza cię do wycofania jest równie przerażony."

Re: Będą bany za glich z 10 levelem w Black Ops 2 1 dzień, 1 godzinę temu #15

Koleżanki i Koledzy,

proszę Was wszystkich o zachowanie kultury wypowiedzi, niestosowanie wulgaryzmów i generalnie nie skakanie sobie do gardeł i nie obrażanie się na wzajem. W przeciwnym wypadku włączę tryb bojowy
Ostatnio zmieniany: 1 dzień, 1 godzinę temu przez Agent_Halstein.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.66 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi ultra-fast Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić Adrian77 . Nie zapomnij o zyczeniach!

Death97 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

K5785B będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Lestat będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Wojak1 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

jaro313 będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

krychol49 będzie obchodzić urodziny za 3 dni!