Start | Forum
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC.

Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #1

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Pukty: 61

Kilka ostatnich dni dało się graczom we znaki z powodu nadużywania przez niektórych błędu z ciągłym nalotem bombowców w Modern Warfare 3. Najnowsza łatka naprawia tę usterkę i blokuje możliwość wykorzystywania błędu gry. Jak powiedział Robert Bowling "Niebo będzie teraz znacznie czystsze". Studio pracuje również nad m.in. poprawą jakości połączenia i usunięciem lagów. Wraz z poprawkami banowani są kolejni gracze - tym razem na PC - również Ci, którzy nadużywali błędów gry.{jcomments off} [info: Bartosz, Sadisty]

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #2

• makavel
  • Sierżant
  • PRO Hm To TaKiE BaNaLnE
  • Pukty: 37
Heh ciekawe jak sprawdzą kto nadużywał błędy gry. Żałośni są ta gra jest bardziej konsolowa niż pctowa. W BO były dedyki rankingowe i przez rok widziałem 5 cziterów. W mw3 jest IW i hm wczoraj 3 cziterów w jednym lobby nom naprawdę zrobili fajną grę To ostatni COD jaki kupiłem. Mam dopiero wygrane 24h i nie wiem czy dobije do 50 W BO prawie 800h i nadal gram w cod4 2400h i nadal gram więc co tu porównywać. Gorszej części nie było.
Ostatnio zmieniany: 2 mies., 1 tydzień temu przez makavel.

Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #3

hehe nawet moj filmik podany do newsa:D to dla mnie zaszczyt : ]
od razu zaznaczam ze to byl 1 z 3 razy kiedy to uzylem:D a ten nalot byl po to by kumplowi pokazac:D (dodam ze nie wiedzial co sie dzieje:D)
Pomogłem? Wciśnij

Ostatnio zmieniany: 2 mies., 1 tydzień temu przez FragHunter.

Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #4

• smrodek11
  • Kapral
  • Pukty: 7
Wreszcie.
Jak wykrywają? Powinni mieć logi kto ile razy czego używał w statystykach, żadnego cheatera nie widziałem prócz paru osób glitchujących

Odp: Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #5

• bioshock
  • Generał broni
  • chyżo jak szczupak skaczący w świetle jutrzenki.
  • Pukty: 157
"Robert Bowling "Niebo będzie teraz znacznie czystsze".", idealnie to ujął . Już mnie ten bug wkurzał, jeszcze jakiś kid śmiał się przez czat głosowy jak tego glitcha zrobił, aż miałem ochotę takiemu ryja obić. Co do citerów, ja znowu jestem szczęściarzem, mam przegrane już sporo i ani razu nie spotkałem hakera, to samo miałem w MW 2, w którym spotkałem przez 2 lata grania 3 góra 4 "citerów", w cod 4 kiedy wbijam na serwer bez pb to na co 2 serwie ktoś ma aima/wh.
Ostatnio zmieniany: 2 mies., 1 tydzień temu przez bioshock.

Odp: Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #6

• #Orange
  • Kapral
  • n00b tuber
  • Pukty: 8
Hahaha, robią takie gówno i jeszcze bany chcą rozdawać za używanie tego, co spi*dolili. Żałosne.

Odp: Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #7

• bioshock
  • Generał broni
Orendż, to że oni spier**** sprawę robiąc takiego glitcha to jedno, ale to że ludzie tego z chęcią nadużywali to co innego, pokazuje to tylko że są to ludzie z jakimiś urojeniami i zasługują na bana.

Odp: Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #8

• snr3
  • Sierżant
  • Pukty: 19
FragHunter napisał:
hehe nawet moj filmik podany do newsa:D to dla mnie zaszczyt : ]
od razu zaznaczam ze to byl 1 z 3 razy kiedy to uzylem:D a ten nalot byl po to by kumplowi pokazac:D (dodam ze nie wiedzial co sie dzieje:D)

No to jak juz sie chwalisz to poprawilbys tytul video... Zapewne miales na mysli "stealth"
Jak pomoglem to podziekuj.

CAS: Thermaltake Level 10 GT
PSU: Corsair 850 W Pro Series Gold AX850
COL: Zalman Reserator 1 V2
MOB: ASUS P8Z68-V Pro
CPU: Intel Core i7 2600K [email protected] GHz
GPU: Palit GTX 580 3GB
RAM: Corsair 16GB (4x4GB) Vengeance DDR3 1600 CL9 Red
SSD: OCZ Agility 3 SSD 120GB SATA-600
HDD: WD Caviar Green 2TB SATA-600 64MB
O/S: Windows 7 Home Premium 64bit
Ostatnio zmieniany: 2 mies., 1 tydzień temu przez snr3.

Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #9

• Ultramarine
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Let's do this
  • Pukty: 6
ja w MW 3 cheaterów nie spotkałem osobiście ani razu a co do tego bug'a to miałem szczęście być zazwyczaj w budynku i rzadko ginąłem od "stelth'a"
MOTHERFUCKERS

Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #10

• banksy
  • Szeregowy
Mam prestiż 8, używałem tego błędu z nalotem, bana nie mam. Dziękuję.

Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #11

• crow87
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Pukty: 22
No at last że tak powiem. Gra w takim lobby to żadna radocha. Mam nadzieję że szybko coś zrobią z tymi lagami bo to jest jakaś porażka w gościa ładujesz cały acr on się odwraca i 2-3 kule i nara (nawet na kill camie tak jest) to jest poprostu żałosne :/

@banksy
to się ciesz ja spotkałem cwaniaka z tym glitchem. Zagroziłem mu raportem on : "phi nie dostane bana za glitch to nie czit" - "przestaniesz czy raport" - "a raportuj se" - "ok"

dziś wchodze gość ma bana pozdro ;p

@bioshock

fakt nie powinno być tegop błędu ale to że jest nie usprawiedliwia nadużyć
Ostatnio zmieniany: 2 mies., 1 tydzień temu przez crow87.

Odp: Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #12

• bioshock
  • Generał broni
Co do lagów to ja mam 0 problemów, ale zawsze tak mam, że jak tak godzinkę pogram, to gra zaczyna mi się zacinać i to strasznie, muszę wtedy ją uruchomić ponownie i po tym działa już sprawnie (to dzieje się tylko i wyłącznie multi). Czym może być to spowodowane.
Ostatnio zmieniany: 2 mies., 1 tydzień temu przez bioshock.

Odp: Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #13

• benzi
  • Szeregowy
lagi są aż tak mocne

[img=http://www11.zippyshare.com/thumb/27928743/file.html][/img]
Ostatnio zmieniany: 2 mies., 1 tydzień temu przez benzi.

Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #14

• touareg
  • Szeregowy
  • Pukty: 6
banksy
Mam prestiż 8, używałem tego błędu z nalotem, bana nie mam. Dziękuję.

Nie wiem jak tego dokonałeś że już masz 8 prestiż ,ja gram intensywnie od premiery i jestem w 38 lvl Drugiego prestiżu
Ostatnio zmieniany: 2 mies., 1 tydzień temu przez touareg.

Błąd z nalotem w Modern Warfare 3 naprawiony. Bany na PC. 2 mies., 1 tydzień temu #15

• Qbon
  • Kapral
  • Pukty: 19
Ja w sumie nawet nie zauważyłem tego buga gdy jeszcze grałem w MW3. Szczerze mówiąc to gra jest dla mnie tak beznadziejna, że nawet nie dobiłem do 80-tego lvl, stanąłem chyba na 62 i po prostu nie mam ochoty w tą grę już grać, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyła w którejkolwiek grze z serii Call of d duty. Call of duty się skończyło właściwe na World at war ale teraz już to jest porażka jakaś, od MW2 gra jest coraz gorsza.
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Deagle, Rick, Modzian
Wygenerowano w 0.60 sekundy